Наташа испунила своју жељу из детињства: Певала и плесала са њом!

Наташа Беквалац пре неколико дана одржала је онлајн концерт у башти једног имања у Војводини, пред неколико пријатеља, а специјални гост била је Беби Дол, која је певачицин идол од детињства.

Забава 03.06.2020 | 18:35
Наташа испунила своју жељу из детињства: Певала и плесала са њом!

"Новосадска барбика" направила је спектакл, иако, како сама каже, није попила ниједан виски, што је њена традиција. То је није спречило да ужива у вечери и да се проводи, што је и показала, а папарацо усликао.

Када је угледала Беби, Ната се изненадила јер је није очекивала, па је у паузи концерта остала на бини како би ђускала с њом. Две плавуше су све време биле насмејане, срећне и певале су на сав глас један од Бебиних највећих хитова, а Беквалчева је рекла да се дуго није провела овако добро.

Иначе, Наташа није знала да ће колегиница бити њен гост на концерту, што је и сама признала и рекла да је узбуђена. - Јако сам сада у треми. Да је мени неко рекао кад сам била девојчица да ћу седети на истој столици с њом, не бих веровала. Она ми је идол. Једини и најдражи аутограм који сам тражила је од ње. Бебица заувек у срцу моме - рекла је Наташа.

Извор: Курир.рс Фото: АТА Имагес 

Коментари / 0

Оставите коментар