Nataša ispunila svoju želju iz detinjstva: Pevala i plesala sa njom!

Nataša Bekvalac pre nekoliko dana održala je onlajn koncert u bašti jednog imanja u Vojvodini, pred nekoliko prijatelja, a specijalni gost bila je Bebi Dol, koja je pevačicin idol od detinjstva.

Zabava 03.06.2020 | 18:35
Nataša ispunila svoju želju iz detinjstva: Pevala i plesala sa njom!

"Novosadska barbika" napravila je spektakl, iako, kako sama kaže, nije popila nijedan viski, što je njena tradicija. To je nije sprečilo da uživa u večeri i da se provodi, što je i pokazala, a paparaco uslikao.

Kada je ugledala Bebi, Nata se iznenadila jer je nije očekivala, pa je u pauzi koncerta ostala na bini kako bi đuskala s njom. Dve plavuše su sve vreme bile nasmejane, srećne i pevale su na sav glas jedan od Bebinih najvećih hitova, a Bekvalčeva je rekla da se dugo nije provela ovako dobro.

Inače, Nataša nije znala da će koleginica biti njen gost na koncertu, što je i sama priznala i rekla da je uzbuđena. - Jako sam sada u tremi. Da je meni neko rekao kad sam bila devojčica da ću sedeti na istoj stolici s njom, ne bih verovala. Ona mi je idol. Jedini i najdraži autogram koji sam tražila je od nje. Bebica zauvek u srcu mome - rekla je Nataša.

Izvor: Kurir.rs Foto: ATA Images 

Komentari / 0

Ostavite komentar