ПДП спреман за предстојеће локалне изборе

- ПДП спреман за изборе, једини разлог за помјерање је тај што коалиција СНСД-СДА-ХДЗ БиХ није обезбиједила новац за спровођење избора на вријеме, поручио је Црнадак.

Република Српска 02.06.2020 | 21:12
ПДП спреман за предстојеће локалне изборе

Потпредсједник Партије демократског прогреса и шеф Главног изборног штаба, Игор Црнадак, присуствовао је вечерас у Српцу састанку Регионалног одбора ПДП Изборне јединице 2. Тема састанка је била припрема за локалне изборе. 

Црнадак је рекао да је ПДП спреман за изборе и да никада није било дилеме да избори треба да буду одржани 4. октобра: 
„Једини разлог за помјерање је тај што коалиција СНСД-СДА-ХДЗ БиХ није обезбиједила новац за спровођење избора на вријеме“. 

Он каже да је задовољан ситуацијом и како теку припреме за изборе у Изборној јединици 2, гдје ће ПДП имати пуне одборничке листе и своје или заједничке кандидате опозиције у све четири локалне заједнице:

„Несумњиво је да ће коалиција окупљена око ПДП и СДС поново вршити власт у три под четири општине – Градишци, Српцу и Прњавору, док ће у Лакташима изборни резултат премашити сва очекивања“, каже Црнадак. 

Црнадак се осврнуо и јучерашњу посебну сједницу Народне скупштине Републике Српске, казавши да је један од основних разлога за заказивање сједнице било скретање теме са стварних проблема: 

„Постаје све очигледније колико лоших ствари је власт урадила током ванредног стања, од сумњивих набавки покретне болнице, уговора са туристичком агенцијом за набавку маски, до бахатог и безобразног понашања функционера владајућих странака који су се током њихових корона забава смијали грађанима у лице док су они два мјесеца стрпљиво пратили препоручене мјере заштите од вируса“, истакао је Црнадак, саопштено је из ПДП-а.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

А

02.06.2020 19:41

Твој функционер из Бијељине није. Је л тако? Ја се слажем и имаш пуно право да их прозиваш али мораш да знаш да и ми знамо да се и твоји тзв функционери слично понашају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

02.06.2020 19:54

Ако хоћете побједу на изборима обећајте одмах борцима и пензионерима да неће више гладовати као у режиму свих ових година у РС.

Name

Андриц

02.06.2020 20:20

За ре:трази то од бурле,он свакако све обецава свима...

Name

Ре

02.06.2020 20:29

Бас су странка спремна за побједу, ххахахаха.

Name

Не

02.06.2020 21:15

Не могу то су већ обећали 2012 у Србцу и Градиској побједили и ниста

Name

НР

03.06.2020 06:40

Није у Србцу него у Српцу.

Name

Трн

03.06.2020 09:39

Ако у свом програму макар кажете да ће пензионери имати солидне пензије, борачки додатак пуно већи,струја јевтинија.вратити достојанство народу.Немој да се деси да ко ова власт неда да наши људи у дијаспори улазе слободно као и странци.Никада више уводити полицијску час и бранити људима да славе крсну славу.

ОДГОВОРИТЕ