PDP spreman za predstojeće lokalne izbore

- PDP spreman za izbore, jedini razlog za pomjeranje je taj što koalicija SNSD-SDA-HDZ BiH nije obezbijedila novac za sprovođenje izbora na vrijeme, poručio je Crnadak.

Republika Srpska 02.06.2020 | 21:12
PDP spreman za predstojeće lokalne izbore

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa i šef Glavnog izbornog štaba, Igor Crnadak, prisustvovao je večeras u Srpcu sastanku Regionalnog odbora PDP Izborne jedinice 2. Tema sastanka je bila priprema za lokalne izbore. 

Crnadak je rekao da je PDP spreman za izbore i da nikada nije bilo dileme da izbori treba da budu održani 4. oktobra: 
„Jedini razlog za pomjeranje je taj što koalicija SNSD-SDA-HDZ BiH nije obezbijedila novac za sprovođenje izbora na vrijeme“. 

On kaže da je zadovoljan situacijom i kako teku pripreme za izbore u Izbornoj jedinici 2, gdje će PDP imati pune odborničke liste i svoje ili zajedničke kandidate opozicije u sve četiri lokalne zajednice:

„Nesumnjivo je da će koalicija okupljena oko PDP i SDS ponovo vršiti vlast u tri pod četiri opštine – Gradišci, Srpcu i Prnjavoru, dok će u Laktašima izborni rezultat premašiti sva očekivanja“, kaže Crnadak. 

Crnadak se osvrnuo i jučerašnju posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske, kazavši da je jedan od osnovnih razloga za zakazivanje sjednice bilo skretanje teme sa stvarnih problema: 

„Postaje sve očiglednije koliko loših stvari je vlast uradila tokom vanrednog stanja, od sumnjivih nabavki pokretne bolnice, ugovora sa turističkom agencijom za nabavku maski, do bahatog i bezobraznog ponašanja funkcionera vladajućih stranaka koji su se tokom njihovih korona zabava smijali građanima u lice dok su oni dva mjeseca strpljivo pratili preporučene mjere zaštite od virusa“, istakao je Crnadak, saopšteno je iz PDP-a.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

А

02.06.2020 19:41

Твој функционер из Бијељине није. Је л тако? Ја се слажем и имаш пуно право да их прозиваш али мораш да знаш да и ми знамо да се и твоји тзв функционери слично понашају.

ODGOVORITE
Name

RE

02.06.2020 19:54

Ako hoćete pobjedu na izborima obećajte odmah borcima i penzionerima da neće više gladovati kao u režimu svih ovih godina u RS.

Name

Andric

02.06.2020 20:20

Za re:trazi to od burle,on svakako sve obecava svima...

Name

Re

02.06.2020 20:29

Bas su stranka spremna za pobjedu, hhahahaha.

Name

Ne

02.06.2020 21:15

Ne mogu to su već obećali 2012 u Srbcu i Gradiskoj pobjedili i nista

Name

NR

03.06.2020 06:40

Nije u Srbcu nego u Srpcu.

Name

Trn

03.06.2020 09:39

Ako u svom programu makar kažete da će penzioneri imati solidne penzije, borački dodatak puno veći,struja jevtinija.vratiti dostojanstvo narodu.Nemoj da se desi da ko ova vlast neda da naši ljudi u dijaspori ulaze slobodno kao i stranci.Nikada više uvoditi policijsku čas i braniti ljudima da slave krsnu slavu.

ODGOVORITE