Пас Ерис има вероватно најдужу њушку на свету!

Пси расе Руски хрт ( или на руском барзој) обично имају дугачке њушке од вец́ине осталих раса паса, али један примерак пса имена Ерис, ових дана привукао велику медијску и интернет пажњу јер има вероватно најдужу њушку на свету!

Занимљивости 02.06.2020 | 18:18
Пас Ерис има вероватно најдужу њушку на свету!

Двогодишња Ерис из Ричмонда у Вирџинији је бели руски хрт (барзој) њена њушка има невероватну дужини за једног пса од целих 31 центиметар дужине!

Ерис, чије име на руском значи "брза", има целокупну дужину до 144 цм сама њушка мери како смо рекли 31,2 центиметар.

Власница Ериса, Лили Камбоуриан, објавила је на инстаграм профилу, фотографије њеног пса Ерис, из угла који показује колико је стварнуо велика та огормна симпатична њушка!

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А сноот тхат гетс Ерис инто анy троубле схе wантс, анд еyес тхат гет хер оут. Томорроw ис сомехоw алреадy Маy, анд И’м еxцитедлy лоокинг форwард тоwардс тхе wармтх анд тхе цомпанy оф тхе сун латер инто тхе евенинг. ❤️ . . . ——————————————————— #борзои #руссианwолфхоунд #wолфхоунд #даилyфлуфф #флооф #wеирддог #сноот #догсофинстаграм #рва #сигхтхоунд #догго #инстадог #хаппyдог #догсофиг #смилингдог #хаппинесс #догстаграм #цуте #боопмyносе #лонгдог ———————————————————

Објава коју дели Ерис Тхе Борзои (@ерисзои) дана


Они који су видели фотографију ( по први пут) остали су шокирани величином њушке овог преслатког руског хрта - пса Ерис!

Лили каже да је било сасвим очигледно да су Ерис и њена брац́а и сестре су имали неку прекомерну прехрану (генетску ману када говоримо конкретно о њушци ) када су били штенци.

Али она сама није очекивала (како је она изјавила медијима) да ц́е та њушка постати најпопуларнија особина њеног пса у реалности, медијима али и на интернету.

Због Ерисове необично дуге њушке, али и због њене супер пријатељске личности, Лили каже када иде у штењу са Ерис људи их на улици често заустављају

Понекад мора да гледа колико су улице празне, да би моглс несметано да изведе пса у шетњу а да се неко не приупита која је пасмина Ерис, и одакле толика њушка њеном псу.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар