Да ли је ово доказ краја велике љубави?

Северина је, наводно, без Игора прославила и свој 48. рођендан

Србија 31.05.2020 | 21:47
Да ли је ово доказ краја велике љубави?

Северина Којић (48) отпратила је са Инстаграма супруга Игора Којића (32), који је учинио исту ствар, па сад обоје не прате баш никога на овој дрштвеној мрежи!

Такође, презиме Којћ које је стајало поред Северининог имена на Инстаграму, више не постоји.

Овај потез уследио је након што је Којић, пре нешто више од две недеље, са профила уклонио све фотографије на којима су били Северина и он.

Све то, заједно са причама о њиховим наводним учесталим свађама, све више иду у прилог причи да пар, наводно, више није заједно, те да су одлучили да се разведу.

Подсетимо, иницијална каписла за приче догодила се онда када је у домаћим медијима одјекнула прича како је Северина напрасно напустила Београд и отишла у Загреб без Игора, где је и прославила свој 48. рођендан.

Северина и Којићи наводно су се посвађали, према тврдњама Информера, око базена у кући Којића у Београду, који је певачица хтела да реновира.

"Тражила је да за двориште купе велику гарнитуру и лежаљке како се би могла сунчати и сликати за Инстаграм. Имала је замјерке и на Кебин базен, па је предложила да и њега преуреде, ставе нове плочице и напуне га морском водом. Е тада је Којићима пукнуо филм", рекли су извори поменутих новина.

Истина или маркетиншки трик?
Као разлог разлаза познатог пара наводио се и новац, иако, по причи појединаца, све ово врло лако може бити и чист маркетиншки трик.

У то се с разлогом сумња, нарочито након што је Којић недавно објавио слику на којој је загрљен са Северином, док их из прикрајка посматра њен бивши партнер Милан Поповић.

Искористио је познате стихове песме "Намћор" Ђолета Балашевића.

"Генерални покровитељи мог брака, из поузданих шумских извора" писало је уз слику и стихове "ал тебе волем, то је факат, ти си ми љубав једина".

Ипак, фотографију је убрзо обрисао.

(Телеграф.рс)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Кеба

31.05.2020 20:06

А где је Сатор ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деба

31.05.2020 20:41

Е како је теско заборавити уцитељицу таквог калибра и манира, вјесту у руке! Игоре саосјецам с тобом злато моје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха

01.06.2020 04:40

Зао ми је много нисам мого спават кад сам ово цуо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аполо 11

01.06.2020 05:12

Поједине женке воле да мјењају мужјака повремено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

01.06.2020 08:41

ФИно му било са њом, ал момак схватио да је још увијек млад а вријеме неумитно свима лети и захвалио се. Севе ће наћи неког другог.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња која је велика

01.06.2020 10:26

Хрватица! Зашто као Кустурица није отишла у Бг и узела православље? Или је Србима најбитније да неко је муслиман постане православац?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сукоб генерација

01.06.2020 16:46

Дуго је и трајало, односно док има новца.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

аго

02.06.2020 18:54

ово је стварно глупо они нису заслузили да се прица о њима ста има позитивно у свему овоме само насу децу уцимо нецему сто је најцрње најпрљавије најзадње и најмизерније сто мозе бити ово није вредно коментара смеце обицно смеце али смрдљиво,,из септицке јаме,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ОДГОВОРИТЕ