Da li je ovo dokaz kraja velike ljubavi?

Severina je, navodno, bez Igora proslavila i svoj 48. rođendan

Srbija 31.05.2020 | 21:47
Da li je ovo dokaz kraja velike ljubavi?

Severina Kojić (48) otpratila je sa Instagrama supruga Igora Kojića (32), koji je učinio istu stvar, pa sad oboje ne prate baš nikoga na ovoj drštvenoj mreži!

Takođe, prezime Kojć koje je stajalo pored Severininog imena na Instagramu, više ne postoji.

Ovaj potez usledio je nakon što je Kojić, pre nešto više od dve nedelje, sa profila uklonio sve fotografije na kojima su bili Severina i on.

Sve to, zajedno sa pričama o njihovim navodnim učestalim svađama, sve više idu u prilog priči da par, navodno, više nije zajedno, te da su odlučili da se razvedu.

Podsetimo, inicijalna kapisla za priče dogodila se onda kada je u domaćim medijima odjeknula priča kako je Severina naprasno napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gde je i proslavila svoj 48. rođendan.

Severina i Kojići navodno su se posvađali, prema tvrdnjama Informera, oko bazena u kući Kojića u Beogradu, koji je pevačica htela da renovira.

"Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako se bi mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E tada je Kojićima puknuo film", rekli su izvori pomenutih novina.

Istina ili marketinški trik?
Kao razlog razlaza poznatog para navodio se i novac, iako, po priči pojedinaca, sve ovo vrlo lako može biti i čist marketinški trik.

U to se s razlogom sumnja, naročito nakon što je Kojić nedavno objavio sliku na kojoj je zagrljen sa Severinom, dok ih iz prikrajka posmatra njen bivši partner Milan Popović.

Iskoristio je poznate stihove pesme "Namćor" Đoleta Balaševića.

"Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora" pisalo je uz sliku i stihove "al tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina".

Ipak, fotografiju je ubrzo obrisao.

(Telegraf.rs)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Keba

31.05.2020 22:06

A gde je Sator ?

ODGOVORITE
Name

Deba

31.05.2020 22:41

E kako je tesko zaboraviti uciteljicu takvog kalibra i manira, vjestu u ruke! Igore saosjecam s tobom zlato moje

ODGOVORITE
Name

Ha ha

01.06.2020 06:40

Zao mi je mnogo nisam mogo spavat kad sam ovo cuo

ODGOVORITE
Name

Apolo 11

01.06.2020 07:12

Pojedine ženke vole da mjenjaju mužjaka povremeno.

ODGOVORITE
Name

Mirko

01.06.2020 10:41

FIno mu bilo sa njom, al momak shvatio da je još uvijek mlad a vrijeme neumitno svima leti i zahvalio se. Seve će naći nekog drugog.....

ODGOVORITE
Name

Srpkinja koja je velika

01.06.2020 12:26

Hrvatica! Zašto kao Kusturica nije otišla u Bg i uzela pravoslavlje? Ili je Srbima najbitnije da neko je musliman postane pravoslavac?

ODGOVORITE
Name

Sukob generacija

01.06.2020 18:46

Dugo je i trajalo, odnosno dok ima novca.....

ODGOVORITE
Name

ago

02.06.2020 20:54

ovo je stvarno glupo oni nisu zasluzili da se prica o njima sta ima pozitivno u svemu ovome samo nasu decu ucimo necemu sto je najcrnje najprljavije najzadnje i najmizernije sto moze biti ovo nije vredno komentara smece obicno smece ali smrdljivo,,iz septicke jame,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ODGOVORITE