Огласио се и Славен Ристић увозник "покретне болнице"

Власник компаније "Балкан Глобал" из Бијељине Славен Ристић изјавио је Срни да је БиХ јединствена земља у којој не дају да помогнеш свом народу и да будеш добротвор, већ те још разни манипулатори покушавају окаљати зарад ситних политичких интереса.

Република Српска 30.05.2020 | 22:36
Огласио се и Славен Ристић увозник "покретне болнице"

Ристић је нагласио да је ово класичан примјер да БиХ не функционише као нормална земља, јер нису дозволили да се роба оцарини и монтира, тражећи све иједан папир за најмањи комад медицинске опреме иако су знали да се опрема набавља из тадашњег епицентра пандемије вируса корона, са сјевера Италије и да је то било немогуће обезбиједити у рекордном времену.

Не живим од превара већ од својих фабрика 

Он је нагласио да му све ово личини на кооординирану обавјештајну акцију опозиције против Републике Српске и њега лично, те да у цијелој овој хајци има и реципроцитета због афере са респираторима у Федерацији БиХ, па да се то пренесе и у Републику Српску.

- Ја не живим од превара, већ од својих фабрика које успјешно послују и запошљавају на стотине радника у иностранству и Републици Српској. Они који покушавају да ме окаљају су политички калкуланти који би на лажима о мени да граде политичку каријеру. То нећу дозволити, као што нећу пристати ни на покушаје 'рекетирање' појединих медија. Не дам свој образ и све оно што сам урадио за добробит свог народа да каља било ко, поготово не политички калкуланти и манипулатори попут Драшка Станивуковића и Небојше Вукановића - истакао је Ристић.

Наводећи да га не занимају било какве политичке игре, калкулације и политизација било чега, Ристић је подсјетио да су исти ти који су се шетали и фотографисали мјесто гдје се врши монтажа мобилне болнице на почетку пандемије вируса корона побјегли у мишију рупу.

- Ми смо набавили болници у најгоре вријеме када нико није могао. Тада су сви злонамјерни ћутали, док су добронамјерни аплаудирали и сада када је све прошло онда смо ми испали профитери. Сви ти манипулатори врло добро знају да су Словенија, Македонија и многе друге земље исте те болнице набављали за 7,5, милиона КМ, а ми смо стављени у контекст профитера - рекао је Ристић.

Ристић: Испоштоваћу и прихватити раскид уговора 

Упитан да прокоментарише одлуку Републичког штаба за ванредне ситуације да се изврши једнострано раскидање уговора са предузећем "Балкан глобал" у вези са набавком мобилне болнице, Ристић је рекао да ће све испоштовати и прихватити раскид уговора и да не бјежи од било какве обавезе.

- Не желим да будем деструктиван, преузимам одговорност за све јер знам да ми је савјест чиста и да нисам имао жељу за самопромоцијом већ да помогнем свом народу. Постоји сва документација која је јавна и може је погледати ко год жели, али нећу дозволити да ме због неких биједних политичких поена и изборне кампање ситних манипулатора неко прозива и назива профитером - поручио је Ристић.

Он је додао да неће дозволити ни да буде "жртвено јагње" јер сви знају да болница није још завршена, да су за то постојали објективни и реални разлози и да су се чекале дозволе са нивоа БиХ. 

(Срна)

Коментари / 211

Оставите коментар
Name

Пера

30.05.2020 20:49

Изгледа да овај трази да му се ИЗВИНЕМО ЗА СВЕ СТО ЈЕ РАДИО????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пера

30.05.2020 21:03

Немојте пљувати без потребе по људима.

Name

Бобана са љубављу из БЛ

30.05.2020 21:26

Госп. Ристицу, сви смо видјели да овај Вас сатор мозе бити само добар "хангар" за тракторе, а никако некаква болница. Хвала пуно за добре намјере, а ово у вези трактора народ мозе схватити као љубав насег Милокрада према тим цудесним масинама.

Name

Само

30.05.2020 21:58

Само ти друзе врати паре Републици Српској.И хвала ти на помоци.Само то са врацањем пара бице ко код Шојица полако са плаћањем.

Name

Скептик

30.05.2020 22:01

Треба провјерити да ли су Словенија, Македонија и "друге земље" уопште набављали покретне болнице. Мислим да Ристић лаже.

Name

Ненад

30.05.2020 22:12

Овај јесте какав јест. Власт каква нам је врло добро знамо. Али мислим да људи треба да знају такође каква екипа се у тој агенцији за лијекове око Золака окупила. Значи ниједна предмет се не може завршити без 6 мјесеци. Ако знаш некога може и брже. Траже се сумануте ствари, њихови захтјеви се косе са свим другим законима Републике Српске и БиХ. На све могуће начине настоје да оспре Републику Српску. Раде без правилника, Правилник у њиховим главама само постоји. Нема га нигде на папиру. Како код кога западне предмет тако се иживљава на странкам.

Name

Ухх

30.05.2020 22:19

Која дрскост сто напада Вукана и Драска који су народу оци отворили. Настави се ти и даље друзити са мицом трецином и оним диспецером. Народ остави да зиви и да се сналази.

Name

Дадо

30.05.2020 23:04

Браво Пера. Насмија ме право. А јест се цовјек нахвали. Испаде да га на рану треба привити таквог искреног, постеног и цасног. Прво реце да болница иде Из Њемацке, а сад из Италије. Друго да је све стигло па видимо да није. Треце да це стици брзо И бити монтирано па ниста. Цетврто не даје агенција дозволу, а нико јој се није ни обратио до прије пар дана. Пето и најбитније да овај сатор тзв болницу назива донацијом и добротворним радом, а дебело је наплатио једно велико ниста. Да су одрадили посао на вријеме не би била оволика узбуна? Прозивајуци опозицију за овај слуцај признали су покусај преваре. А ста би било да нам је не дај Бозе заиста требала болница? Не смијем замислити.

Name

Галац

31.05.2020 00:29

Хехехе, то је онај што је довео код Додика и Миће оног лажног милијардера из Вијетнама, сто се читав Балкан смијао. Ископали неког преваранта и довели да покупује фабрике и бање по РС, нашим парама, па кад су новинари разоткрили, онда као наједном нису знали да је лажни милијардер:))))

Name

Маx

31.05.2020 00:42

Овај тзв. бизнисмен овом својом изјавом показује да је најобицнији манипулатор и хохстаплер.Требала би га СИПА и дрзавно тузиластво добро истразити.Све сто казе за опозицију вази за њега и овај резим.Глуми добротвора а вјероватно је најобицнији преварант.Гдје су те болнице које је набављала Словенија и Македонија,да ли су у функцији?Гдје је медицинска опрема и апарати и све сто цини комплетну болницу?Овакви ликови у нормалним дрзавама робијају у затворима а код нас купују бивсе дрзавне фирме за ситне паре,разним махинацијама и преварама.

Name

Ре Ре Пера

31.05.2020 01:25

Немојте ви пљувати по здравом разуму градјана РС-а.Коме треба мобилна болница и ко би радио у њој када немамо довољно струцних кадрова а ни опреме за постојеце болнице?То је само јос једна у низу превара овог резима и тајкуна који га финансирају с циљем да се брзо и лако узму паре из будзета и ставе у приватне дзепове.То су лазни патриоти и добротвори.

Name

за перу

31.05.2020 03:48

курва казе да није курва него старлета или лицна пратња

Name

Драган

31.05.2020 04:35

Словенија није увозила никакве мобилне болнице, једино маске и мало респиратора преко Мама, Тетки, Браће и Стричева. И полако то иде сада на суд

Name

Горан

31.05.2020 05:08

Фино си помогао ,могли су за 4МИЛИОНА досад направити цврсти објекат.

Name

Саса

31.05.2020 05:49

Е сто ми га је зао.Није ти успјела акција.

Name

Миливоје

31.05.2020 06:14

Пуна подрска г.Ристицу

Name

Николетина

31.05.2020 06:24

Ко кога овдје гребе у здрав мозак. Службе за увоз опреме тврде да захтјев за увоз није никада поднијети, а овај лик да још увијек чекају дозволе. коме да вјерујемо. Њему или својом очима

Name

Дај спецификацију

31.05.2020 06:30

Дај нам спецификацију опреме да ти кажемо колико тачно вриједи.шатори не вриједе више од 100 хиљада

Name

Ре

31.05.2020 06:46

Који је ово лопов и мангуп мислио је кад је договорио са Додом да је све заврсено и цим није тако удара тамо тамо гдје и додик удара тј. ниво БиХ. Пропо је њима вјероватно милионциц па сад крива апозиција. Сто неказе није било регуларно а видим ста СИПА ради и ми одустајемо од куповине јер то се види и осјети да је тако.

Name

Онај из Градиске

31.05.2020 07:26

Ја сам био увјерен да је Ристиц ту болницу набавио из добрих намјера док нисам процитао да се окомио на опозицију и неке сто 'мрзе'РС а он је као воли.Ти ако си продао несто требао си знати да се та опрема не мозе увести из Италије.Ста да је требала та болница пре два мјесеца???Имамо скола,хала,Домова културе гдје се могло лијецити коме је требао тај сатор???У рату се није склопила нигдје та болница,оперисало се у сколама,кафанама....сто је логицно због временских услова.Али лесинари су осјетили прилику да увале неку скаламрију овој убогој РС и користили муку.Јос сад глуме неке спасиоце.Ви док је склопите ми смо могли сви угинути.

Name

Скаламерија

31.05.2020 07:31

Сва ова скаламерија, укључујући и медицинску опрему, не вриједи више од 2 милиона. Значи, за растаљивање је остало више од тога. Дајте ми спецификацију опреме и пратеће скаламерије, и ја ћу вам доставити понуду најквалитетнијих свјетских произвођача по тој цијели.

Name

Братначки Троугао

31.05.2020 07:33

Значи, италијанска опрема убеђена преко Ристићеве фирме у Њемачкој. Разлика у цијели од сигурно 50% остала у његовој фирми. А он нам прича о донацијама. Дошапнули му да је он слиједећи

Name

Халлллло

31.05.2020 07:37

СИПА тражи уговор између италијанске фирме и њемачке Ристићеве фирме да се тачно види колико је опрема коштала. Ако лаже коза (Ристић) налаже рог (уговор)

Name

Ре Ненад

31.05.2020 07:40

Зато су , по хитном , поступку ,дали сагласност и одобрење Федерацији за респираторе ,а за покретну болницу тражили стотине потврда.Тако би се понашали и да је било на стотине болесника који се не могу нигдје смјестити .Све са једним циљем да се оптужи власт .

Name

Нострадамус

31.05.2020 07:43

За Дадо.Не потцјењивати овај сатор није много ни плацен,а управо се ради о покретној болници.Убрзо це бити у функцији за психијатријске потребе крецу избори сатори це бити пуни болесника,терапија позната прасици јагњици и пивце за зивце.Нека нам бог буде на помоци.

Name

Бобек

31.05.2020 07:43

Болница је требала бити у функцији у јеку пандемије а сада и да је комплетна који ће нам к.рац. Људино ваљао си нам као нико и хвала ти. Покупи овај циркус и носи у Вијетнам јер је њима првобитно и намијењен. Драшка и Вукана требаш поштовати као поштене људе који раде у интересу свог народа а ти се вјетнамцима покажи као добротвор. Поздрављају те пајдоси из бизниса Додоле, Бисерка и Вишко.

Name

Оле

31.05.2020 08:09

Треба поставити питање бурлету, вишку и овом добротвору: када ће паре да врате? Хоће ли бити експресно враћене као што су брзо исплаћене. Пустите политиканство и родољубље : гдје су паре?

Name

Дд

31.05.2020 08:12

Промет глобал балкана у 2019 био 20 иљада марака. Не бих висе комемтарисао.

Name

Михајло

31.05.2020 08:17

Све го лопов до лопова, а као велики добротвори раде за РС. Све је провидно било од старта. Го лоповлук.

Name

Ре

31.05.2020 08:43

Апарати који се не користе у ЕУ. Прво испитати гдје заради новац за толике фабрике. Радим 40г.са ВСС па зивим мало боље у односу на просјек.Он балав и има милијарде?

Name

Лујо

31.05.2020 08:53

Паре вратиш, болницу опремиш и оставиш Републици Српској као добротвор. Тад можеш причати о патриотизму!

Name

МОЗЕ ИМ СЕ ХОЦЕ ИМ СЕ

31.05.2020 08:58

Господине БИХ није уцествовала у куповини сатор болинице и нема никакво уцесце у куповини а у цариниским слузбама раде сви. Без декларације пратецих папира не мозе се пустити ниста у дрзаву БИХ то је једина кривица БИХ то добро осјецају и ови малинари /политицари/Ста би ви у српској без папира декларација о употреби увозили јер то вама одговара /пара никад доста/ и све ово је потекло у српској и тузба суду,а дали це то добити епилог на тузиластву БИХ то зависи од предсједнице тузиластва СИПЕ, и не тјерајте Врбас да теце кроз федерацију

Name

Додиковизија

31.05.2020 09:31

Ето Славене хоћу и ја да будем добротвор своме народу и да му увалим шаторе за четири ипо милиона марона... А успут си могао да објасниш зашто своје доброчинство ниси договарао са институцијама Српске него са Додиком јуниором. Иди бре бегај, нису сви у Српској блесави.

Name

ЗА РЕ ПЕРА

31.05.2020 09:35

НЕ РАЗУМИЈЕ СЕ НА СТА МИСЛИС? КОЈИМ ЉУДИМА? КАКО МОЗЕ ОВАЈ ЛОПОВ И САУЦЕСНИК СА ВЛАДОМ У КРИМИНАЛУ ДА СЕ ОГЛАСИ ОД СРАМОТЕ. ОВО ПРЕКОРАЦЕЊЕ СВИХ ГРАНИЦА У КРИМИНАЛУ ЈЕ ОТВОРИЛО ОЦИ МНОГИМА. А СИТУАЦИЈА У ФЕДЕРАЦИЈИ, ТЈ ХАПСЕЊЕ ВИСОКИХ ФУНКЦИОНЕРА ДАЛО ВЕЛИКУ НАДУ ЉУДИМА ДА ЦЕ КРИМИНАЛ ПОЦЕТИ ДА СЕ КАЗЊАВА. ОВО ЈЕ ТРАЦАК СВЈЕТЛА НА КРАЈУ ТУНЕЛА. ПОСЉЕДЊА НАДА ОВОМ ЈАДНОМ НАРОДУ. СВИ НОРМАЛНИ СЕ НАДАЈУ ДА ЦЕ И КОД НАС УХАПСИТИ ОВУ МАФИЈУ НА ВЛАСТИ.

Name

Марш

31.05.2020 11:02

Стоко САД опозиција крива што ти крадеш са вишком.

Name

Љубо

31.05.2020 11:02

Слазем се у потпуности са Ристицрм. Лп

Name

Опрема купљена у Њемачкој???

31.05.2020 12:39

иако су знали да се опрема набавља из тадашњег епицентра пандемије вируса корона, са сјевера Италије и да је то било немогуће обезбиједити у рекордном времену.

Name

Марко

31.05.2020 14:33

Продај Додику саторе сад,да има за зборове !!!

Name

СВАКА ЧАСТ

01.06.2020 08:52

САМО СВАКА ЧАСТ ДРАШКУ И ВУКАНУ. ДА НЕБИ ЊИХ СМУТЉАШЕ ОНИ СВЕ КАО И ДОСАД. НЕ ЗНАМ САМО ШТО ИХ ОВАЈ БРАНИ КАД СМО СВЕ ЧУЛУ И ВИДЈЕЛИ НА ТВ. ПА КАКВИ СУ ИМ ОНО НАПАДИ И КОМЕНТАРИ ОД СТРАНЕ ЖЕЉКЕ, ВИШКОВИЋА, ДОДИКА И ЈОШ ПОЈЕДИНИХ КАКО ИХ УОПШТЕ НИЈЕ СРАМОТА. И САД КАО НАШАО СЕ ЛУКАЧ ПАМЕТАН ДА ИЗУЗМЕ ДОКУМЕНТАЦИЈУ САМО ДА БИХ СМУТИО СА ЊИМА КАО И СВЕ ОСТАЛО. УБИЛИ НИСУ УБИЛИ, ПОКРАЛИ НИСУ ПОКРАЛИ, НАПРАВИЛИ ПОКРЕТНУ БОЛНИЦУ НИСУ НАПРАВИЛИ. Е ЈАДНИ МИ СА ВАМА. ПА ШТО СЕ БАР ИКО ОД ВАС НЕ ОГЛАСИ СЕМ ЛУКАЧА КОЈИ ВАМ СТИЖЕ У ПОМОЋ. НЕМА ВАС КАО ДА У МИШИЈУ РУПУ ПРОПАДОСТЕ. БРУКА И СРАМОТА ШТА РАДИТЕ. ДА ВАМ НЕ БИ ЛУКАЧА ПОХАПСИШЕ ВАС КАО И ОНЕ У ФЕДЕРАЦИЈИ А ОН ВАС СПАСИ. ПА ВАЉДА ЋЕ ТЕ ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА СВИ КОМПЛЕТ У ЋУЗУ НА ЧЕЛУ СА ЛУКАЧОМ.

Name

у лажи су кратке ноге

01.06.2020 20:43

Ово је наш Фикрет и он набавља медицинску опрему,повољно,јефтино,брзо са добром зарадом..али Фикретов га примјер омете и страх га натјера да одустане.

Name

шупљак

01.06.2020 20:45

како ли сви преваранти имају исту причу те хтио помоћи народу те имам везе и познанства а нико не помиње зараду као није битно нешто ћу мало зарадити само да покријем трошкове али глупи народ ми је најважнији.

Name

Патријота

30.05.2020 20:50

Свака цас само ти њу вози и продај за 7.5 милиона такве патриоте овом народу нетребају и захвали Радовану сто одустаде спаси те за 3 милиона

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2020 21:07

Нек помогне некој другој држави и нек је да за 10 милиона. Требао се звати добрица

Name

Рале

30.05.2020 21:12

Нико није против српске, али против лопова и криминалаца су сви, и немој се крити иза народа РСа олосу.

Name

Ђуро из Модриче

30.05.2020 21:57

Не мозес се звати Славенко и глумити талијанског заводника.

Name

Милидраг

31.05.2020 05:15

ЋУТИ ЛОПОВЧИНО, КАКАВ ДОБРОТВОР, ЈАК СИ КАО И ОВИ СЕКТАШИ, ПОХАРАШЕ БУЏЕТ ОВЕ НАШЕ СРБЕНДЕ, ЗА ЛИЈЕК ВАМ ТРЕБАЛО, БАГРО ЛОПОВСКА.

Name

РЕ: Ђуро

31.05.2020 15:43

Али зато може глумити некаквог југоСлавена, који тоолико брине за овај напаћени СерБски народ, док с апетитом пуни своје џепове. Подсјећа ме на, 'погоди кога'?

Name

РЕ: Милидраг

31.05.2020 15:45

Нису они СрБенде, само се лажно представљају. То је све.

Name

ПРАВДА

30.05.2020 20:52

МА ШТА ЧЕКА СИПА ХАПСИ МАЈМУНЧИНУ И СВЕ РЕДОМ ДОСТА ВИШЕ БАГРЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокс

30.05.2020 21:20

Ееееее роде.. не иде то тако, укради ти зваку у супермаркету има СИПА са телевизијом дадодје да те хапси..али овдје је све цисто..зар не..

Name

Неправда

31.05.2020 06:58

Како да будемо сигурни да ће вратити паре?

Name

Кики

31.05.2020 07:00

Извини Царе.

Name

Мрки

31.05.2020 07:23

Он ради свој бизнис набавља ил производи робу тј медицинску опрему РС је имала потразњу он једини у том Моменту мого да понуди ту врсту робе .Сад кад се видимо да нема потребе за том робом крив је Ристиц .Сад му дрзава прави проглем око увоза да би себе опрали. Моја подска Ристицу . А влада нек одговара народу за без потребни тросак.

Name

Ц

31.05.2020 09:31

Спаси нас бозе таквих добротвора, сељачина набусита досао до пара па мисли да је дошао и до памети

Name

Преварааа

31.05.2020 09:45

Ти си довео и оног лажног милијардера из Вијетнама, што се сликао се сликао са Додиком и сто је био код њега у кабинету, такодје и код Миће М. Читав Балкан нам се смијао:))) Довели цовјека да покупује фабрике, са нашим парама, па га преставили као милијардера, а кад су медији открили идентитет, онда као ниси знали да је преварант... Толико

Name

ВКВ Турбо Тајкун

30.05.2020 20:53

Ја сам се расплакао читајући изјаву овога патриоте и добротвора. Е да је висе оваквих па да нас нема никако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2020 22:01

Ха ха ха свака цаст на коментару.

Name

Мрки

31.05.2020 21:57

Сатор за свадбе и остала весеља а не болница имат це преседник гдје пјеват..?

Name

Правда

30.05.2020 20:53

Ристићу остави ту филозофију за неког другог или је продај Бурлету јер ћете обојица заврсити у ћорки. Ово што ви радите нема ни у Тунгузији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

31.05.2020 00:01

Ја не знам како су они досли на идеју да купују ту склопоцију као болницу...који Доктор је то потписао??? Јел они знају да болница мора имати топлу воду,санитарни цвор..да болесници серу,писају..купају се.Кухиња мора бити одговарајуца..гријање да не спомињем..на 500 кревета на ливади треба им 200 струцно оспособљених особа..плус администрација...ово је за смијање,један приуцени премијер хоце да буде и приуцени епидемиолог. Па кад падне киса сви у бијеле цизмице и ходај по болници ... нако каљав..хахаха...Ристицу дрзи се свог посла и немој нам висе помагат.

Name

Ре: Кики

31.05.2020 15:48

Ликови из Алана Форда су мале маце за ове. Једном ријечју - дебилитет,

Name

Педја

30.05.2020 20:54

О цему ти прицас цовјеце...каква болница какве глупости...врати паре и немој више бити добротвор за насе добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2020 22:01

Добротвор....за паре.

Name

Стојко

30.05.2020 20:55

Ја постењачине и патриоте сад би плако да он изгуби, мало 3.милиона ради патриотизма недадосе Драско и Вукан спасисе човјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

30.05.2020 20:59

Све си у праву Ристицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.05.2020 04:19

Ајде!

Name

Тврда линија

31.05.2020 05:18

ЗОРАНЕ ВОДИ КУЋИ ОВОГ ДОБРОТВОРА, ОВИ СЕКТАШИ ПРАВДАЈУ ОВАКАВ КРИИМИНАЛ, КОЈИ ЈАДНИЦИ И ГЛУПАЦИ, ПРОДАЛИ СЕ ЗА СИТНО И САМО КЛИМАТЕ ГЛАВОМ.

Name

Вијетнам

31.05.2020 06:18

Треба провјерити и ко је из Вијетнама дозволио (уз апарату,наравно)"да се шатор скрене у БиХ, Банана и Хркљуш дрзаву.

Name

Ре заЗорана

31.05.2020 09:24

видиш Ристићу и Зоран зна да си у праву и да не лажеш. Нос вас одаје

Name

Директ

31.05.2020 10:03

Извињавамо ти се Ристићу, што си нас покушао покрасти. :)))

Name

Домаци странац

30.05.2020 20:59

На ЦТ Градиска мед.опрема није. Лазов, прфитер, бједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОМАЦА РЕ

31.05.2020 07:06

Ста написа брате?Десифруј

Name

Ре Домаћи странац

31.05.2020 07:42

Како знаш , неко ти дојавио .

Name

Јами

30.05.2020 21:01

Немој нам тако помагати зив био, па срам те било сад си као увриједјења стрина а продао си сатор за 4300 000 и ти то зовес помоц срам те било. Треба тебе у притвор стрпати па испитати поријекло имовине , постено се то не стице нигдје у свијету сто ти имас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зуx

30.05.2020 21:03

Сад ти за фијаско у мутним набавкама са врхом власти крива опозиција хахахах Пази да ти не повјерујемо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буљави

30.05.2020 21:04

Ста овај трабуња просто ме постиди.Врати ти паре и транспртне троскове плати за авион.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

30.05.2020 21:05

Није јасно зашто су почели са монтажом, знајући да немају од болнице ништа сем шатора и дали аутогол???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

30.05.2020 21:06

Ристицу клосарцино,Ви лопурде за сва својае мутње радње,одмах проблем пребацујете на опозицију која Вас је расклинкала и говоре истину и боре се против Вас кримоса,а Ви то нисте оцекивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјомла

30.05.2020 21:06

Није могуце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста је и тебе

30.05.2020 21:07

Ко овом лопову уопште даје простор да нешто каже?Он и "његове" фабрике!?Колико је платио за њих,а колико сад зарађује и с ким је у талу.Истражни органи би требало да испитају пословање његових фирми

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

30.05.2020 21:15

А будале јеси добрица, ни једна земља господине а поготово не Словенија иза време короне није купила овакву болницу. Јос имас образа да се обрацас градјанима срам те било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тор

31.05.2020 14:51

Лоповцина, сверцер орузјем и веца багра у Србији и РС. Он се насао прицати, боље би му било да је и даље сверцовао орузјем него сто се овдје уплео и да му се име спомиње.

Name

Милорад

30.05.2020 21:18

Браво Добротворе!! Вјероватно си направио неки Добротворни дил са овом Љевцанском Дзукелом и на том послу си требао бити ктитор!!?? И он све послове ради тако, благо овом народу са толиким Добротворима!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грга

30.05.2020 21:19

Војник о скраћењу, кур** о поштењу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цорона

30.05.2020 21:19

Какав надобудни сељобер насао се јос увриједјен..Ниси знао да осмислис превару упркос свим конекцијама са Преварантима на Власти ..Обицан сеоски Дилетант

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.05.2020 04:34

Управо тако,обицни дјилкос који глуми господина.Вјероватно је сав капитал стекао на превару као и вецина данасње "елите".Знање и образовање сигурно му нису јаца страна.Јер да има имало образовања боље би му било да се не огласава и показује колико је примитиван.

Name

Били

31.05.2020 09:04

Ма који Доктор је препоруцио ову скаламерију??? Знас ли ти Ристцу да болестан цовјек треба топлу воду,санитарни цвор,струју,гријање...каква црна болница за 500 кревета под сатором???Треба те покретну кухињу и најмање 300 специјализованих особа од сестара па до доктора..а ви би у каљавим цизмама ходали по болници..Ристицу мани се будаластиње

Name

Дејан

30.05.2020 21:23

Друзе поклопи се по усима јер си матиран, узивај и својим фабрикама и настави да се трипујес како си нека фаца и смекер!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија.

30.05.2020 21:26

А лажовчине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за делију

31.05.2020 04:02

није лазов него неговори истину ста о нама говоре нисам мого вероват док њих нисам цуо нисам знао какавсам сваста говоре немогу вероват дасам такав

Name

Заре

30.05.2020 21:32

Ма види ти Ристица сто је он и дрзак. Прави резимски ДЕСПОТ. Та твоја биједна скаламерија Ристицу не вриједи ни пола милиона а хтио си са својим јастребовима да отмес од Републике Српске 4 милиона. Како те није срамота да прицас такве небулозе. Несретни Радован је са тобом отровне тикве садио

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито..

02.06.2020 07:22

Гдје се може провјерити да ли су враћене пареи плаћена одштета за превоз авионом.

Name

И

30.05.2020 21:35

Шта сад ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

треба тебе у ћузу

30.05.2020 21:38

која шупља прича за наивне

ОДГОВОРИТЕ
Name

залузани

30.05.2020 21:39

Колико си пара зарадио од овог народа и опро јос оваквих десет сатора је мало да поклонис овом народу а како ствари стоје и ове овце и ови цобани су заслузили да бар имају се гдје склонути од невремена.Колико сте јадни оваца побили током бруцелозе и опрали пара таман мало захвалности да им прузите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

30.05.2020 21:39

Некадасњи надреалисти са својим скецевима о Ченгицу и осталим грабезљивцима испадосе сасвим регуларни и озбиљни, наспрам ових данасњих муљатора.И све као за добробит народа?! Зна ли висе ико на овим просторима ста знаци ријец стид??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2020 22:13

А ми се по четворица гурамо у ауту....

Name

Ето ја

30.05.2020 21:42

Цуј реценице“ ми смо набавили болницу кад је то било најтезе“????Ево ја ти се овако јавно извињавам што не видим ту болницу и сто не видим васе хумане намјере да сте „Болницу „ ?набавили кад су се сви отимали за њу али брате дај мало убједљивије приче уведи барем Бакира или оне Енглезе из Тузле или барем ове из опозиције мислим да се вец полако спрдате снама знате ви то и боље упаковати!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2020 22:12

Капа доле!

Name

Директ

31.05.2020 10:11

Нити је набавио ово чудо, већ се отарасио робе која му је годинама и деценијама била у складишту, нити је оно мобилна болница (медицинска опрема), већ шатор, тако да то најтеже вријеме, у смислу набавке, је било тешко само за набавку медицинске опреме, не и за ово што он зове медицинском опремом, а ријеч је о шатору.

Name

Тре

30.05.2020 21:43

Друзе,, видис ли да нема поз.коментара,,не запетљавај се глупом прицом. Него смисли несто квалитетно ста цес реци кад додју по тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

30.05.2020 21:43

То онај из Техницког ремонта Братунац..све дил до дила..свугдје их има!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

31.05.2020 10:12

Додиков Деспот.

Name

Професионалац

30.05.2020 21:43

Ееее извини молим те,нисмо знали да си то ти,ако може нека набавка у знак извињења !!!!!!! П.С.биће још "Шаторских" забава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пета

30.05.2020 21:44

Вози свој сатор. То ни на отпаду не би купили. Преваранту један, немој ти и такви висе да помазете народ. То је Миле купио сатор за предизборну кампању, овце је набавио да неби нестало пред изборе. Обезбједио на вријеме, одмах у залузанима коље јадне овцурине, цистерну пива и навалите подрепине крезаве да гласате

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

30.05.2020 21:56

Слушај овога клосара још има образа да се јавља

ОДГОВОРИТЕ
Name

В

30.05.2020 22:00

Ја оплаках од коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгољуб Несторовић

30.05.2020 22:15

Болница није на време заврсена! Република Српска располазе законски ДА јој се новац враћа назад и то је западна процедура јер ту нема никакве препрека. Изводјач се није држао уговора и зато губи спор! Само да додам како су могли тразити 4.5 милиона КМ,а болница је набављена бас из највецег пандемијског центра у европи из италије И исто прекрсио уговорено право производјаца у време Пандемије јер није била на располагању за пријем пацијенту у Српској!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

31.05.2020 10:14

Уз то, онај ко је ставио потпис на набавку исте, заслужује да га СИПА привреде.

Name

Сања Марић

30.05.2020 22:15

Па шта је коштало толико ако је "помоћ свом народу" у питању...? Их, чим се затражи одговорност онда то личи на издају интереса РС, а такве тврдње и нама личе на обичне и добро већ познате фразе...И чуј, набављати опрему баш из "епицентра пандемије", која је то памет није ми јасно? Маса илузија и трикова око ових шатора на ливади, а све с циљем оправдања...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш штета

30.05.2020 22:16

Што ће секта , коју неко назива СНСД и њен главни циркусант , сада морати одржавати такозване митинге пред такозване изборе под другим , много мањим шатором , а баш је планирао да се разбаци под овим од 4.5 милиона , или можда и више и да заблебеће " Не може нам нико ништа ".

ОДГОВОРИТЕ
Name

555

31.05.2020 05:23

Ма секта је попушила, доста је било сад ће раднике трпати у аутобусе и од митинга до митинга, Требињци већ тренирају за изборе, част поштеним Херцеговцима.

Name

Лука

30.05.2020 22:17

Људи па ово је страсно јос да морамо слусати и моралне придике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка Милуновић

30.05.2020 22:18

Нигдје његово име нису споменули ни Драско ни Вукановиц. Напали су овај посао који се показао јаловим. Добротворни рад се не ради за новац и помало је чудно да један реномирани привредник то прича тако!? Чуди ме једна ствар, а то је чему интервју Срни и разним порталчићима. Зашто није изашао на ТВ и дао свој став и то без полтронисања разних новинарчића чији се осебујни улизивацки стил надалеко примијети. Нпр. БН ТВ је прилично благонаклона према активностима господина, па засто није изасао на ТВ БН, ако већ није на РТРС?! Нек јавно каже ко му је у финишу набавке болнице покварио посао и онемогуцио га да опреми болницу. Ако је све набавио, откуд прича о лиценци коју наводно нема? Ко му је то урадио?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

30.05.2020 22:18

Стани мало сердаре, ти да будес добротвор са народним парама...ма јебо Алан Форда!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго Марјановић

30.05.2020 22:19

Занимљиво , да се нико не упита ко је и засто спријецио увоз опреме за болницу ! Срецом није требала . Али и да је затребала било би исто ! Логицно је да се раскине уговор , са становиста власти али његова фирма це претрпјети стету !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

31.05.2020 10:17

Нема ту шта пуно да се прича. Ко год да је то урадио, учинио је добро дјело, пошто је уштедио неколико милиона КМ у јавној каси.

Name

Хамис

30.05.2020 22:22

Ти помазес народу РС као и Павловиц па наплацује прелазак моста ево 30 година , немојте висе помагати изгибосмо од васе помоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар

31.05.2020 09:12

Молио бих БНТВ да испитају ту наплату мостарине.Има и ту материјала

Name

Горан Поповић

30.05.2020 22:23

Са оваквим бесмисленим изјавама само се још више укопава! Ниси способан одрадити овај посао и капак! Покушали сте смуљати овцама причу,није прошла и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

30.05.2020 22:24

Чуј добротвора, па докле су људи спремни ићи, ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р.С.

30.05.2020 22:24

Има ли неко везу у болници на Соколцу да му резервише једну собу??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владан Малешевић

30.05.2020 22:25

Колико би шатор коштао да ниси донатор ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Јелић

30.05.2020 22:25

Добротвор се јавио,колико си новчаница ставио у свој дзеп са својом јебеном хуманошћу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

30.05.2020 22:27

Друже пошто си толико учинио за овај народ, мене је пуно стид, ја нисам ниста,могу ли се искупити да косим траву у болници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недељко Ћопић

30.05.2020 22:28

Теби ни Бог више не мозе помоћи у том твом криминалу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар је го..

30.05.2020 22:29

Тијана Ајфон је ухвацена са 26 пуњаца..Са колико це пуњаца ухватити Перисицку ...Славенко Папандреу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти сероњо

30.05.2020 22:30

СВЕРЦУЈЕШ ОРУЖЈЕ,КРСИО СИ ЕМБАРГО У ЈУЖНОМ СУДАНУ,ПРИ ТОМЕУНИШТИО И ОПЉАЧКАО КОСМОС БАЊАЛУЧКИ ПОНОС ПРЕ НЕКО БАНДА ДОЂЕ НА ВЛАСТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

31.05.2020 10:20

Да, то је тај добротвор. Завио је многе људе у црно. Добротвор по мјери Додика.

Name

Доктор

30.05.2020 22:31

Јел овај луд о каквој он болници прича ?Довукао шатор за свадбе и каже да је болница...овај је преварант бјелосвјетски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

30.05.2020 22:57

ДА БИХ ФУНКЦИОНИШЕ КО НОРМАЛНА ЗЕМЉА ТИ И САУЧЕСНИЦИ БИ БИЛИ У ЗАТВОРУ.

Name

Доктор

31.05.2020 15:57

Назалост овде ниста не фукционисе осим лопова!!!

Name

XY

30.05.2020 22:39

Јао јада бизнисмена и патриоте.!!! Казе велики патриота како су га опструисали и тразили му све папире за сваки апарат и део. Мало си се занео и не знас ста прицас. Нормално да требају папири за све дјелове и апарате. Ти си науцио све на црно, али овог пута нису дозволили постени људи опозиције. Казе ја имам своје фабрике, сад треба процесљати и твоје фабрике и твој нелегалан рад и муљазе са владом и Додиком. Који си ти патриота ове дрзаве и народа, то видимо сад са саторима и пластеницима које си набавио као болницу. Није народ тако глуп косто ти мислис. Не требају нама лазне патриоте и квази бизнисмени који преко ледја народа постадосте милијардери. Боље је да си цутао, јер ти интелект није јаца страна. Опозицијо само откривајте криминал снсд-ови криминалаца, тајкуна и лазних патриота.!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.05.2020 06:10

Отели су оружје од народа и продали овом ристићу и расталили се са њим.

Name

Срб ин

31.05.2020 07:58

Јадна мајко, јадније сватова

Name

Добротвор

30.05.2020 22:40

Спаси нас Бозе оваквих добротвора. Паре су украдене и неце бити врацене, а ако ми не моземо да утврдимо гдје су паре, питати америцку амбасаду Амери прате сваку трансакцију. Крадја у ванредном стању би требала бити тезе кривицно дјело него инаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈО

30.05.2020 22:47

Нама поред таквих лазних патриота и добротвора не требају други непријатељи. Из твоје изјаве се види да си науцио само муљазу и на црно да радис. Славене ово није болница, него сатор, немој да нам вредјас интелигенцију. Кад це доци на ред и твоје фабрике да се прецесљају, тек ту би истина испливала на видело. Итд...!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

30.05.2020 23:06

Не помжи нам више, преклиње те твој српски народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Илић

30.05.2020 23:06

Човјече какав си ти добротвор,који помаже,испаде да си џаба хтио да нам дотјераш болницу,а не да нам узмеш милионе КМ из буџета за шатор,који продајете под болницу ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уна

30.05.2020 23:07

Настави помагати своју породицу као што си народ у Српској?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

31.05.2020 10:21

Тешко оном народу, коме он помаже.

Name

Срећко Дјокић

30.05.2020 23:07

Које дозволе сте чекали кад нисте ни поднијели захтјев.Прича о истим болницама у региону ја нисам шатор-насеље видео ни у једној држави у окружењу.Добротвор је онај који купи и поклони за своје паре а не који купи па народу препрода...ЦИТАТ ДИЈЕЛА ИЗ ТЕКСТА,,,,КОРДИНИСАНА ОБАВЕШТАЈНА АКЦИЈА ОПОЗИЦИЈЕ,,,,,,да не поверујеш који теоретичар завјере мораш бит да ти таква лудост на ум падне....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радо Симић

30.05.2020 23:08

Чим видиш мајмуна у кравати значи криминалац и клошар!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

30.05.2020 23:08

Хвала ти на помоћи гледај ти своја посла !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дражен Цветковић

30.05.2020 23:09

Немој матерети више помагати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Тешановић

30.05.2020 23:09

Ови с болницом ко она пословица (није мајка сина клела сто се коцкао вец сто се вадио), самоизолујте се и сутите јадни небили висе. Чуј ти је добротвору набавио, па гдје ти је??? Имас ли оци ако памети немас???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

30.05.2020 23:10

И Тијана телефон није курва?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Милинковић

30.05.2020 23:10

Два мјесеца ти шатор стоји,еј... На пољани... Добротвор се тако не понаша и тако не говори... Шта су ти криви Вукан и Драшко???? Царинске сплетке,ма дај!!! Ајмо мало национализма,народ јр овца,ухватиће се... Жао ми је,видимо и сами... Без посла,без достојанства,затворени два мјесеца... И гле чуда,нећеш пропасти... Народ пропада,дјеца не иду школе,радници остају без посла... Еј нећеш ти пропасти за 4,5милиона... Ма срам те било. И тебе и Милета Додика и оног фикуса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

30.05.2020 23:11

Чуј изјаве да помогне народу, а 4.5 милиона да стави у дзеп, марс бре фукаро покварена!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милидраг

31.05.2020 05:28

Ма треба да ти Бисерка да какав орден, као великом добротвору, чуј предсједница, е моји срби нашто смо спали

Name

Милан Петрес

30.05.2020 23:11

Треба вас похапсили све лопузе и криминалце сто у дрзавном то у приватном сектору па неби ви јебавали овај народ у мозак и прали милионе маму вам мафијашку. Цуј добротвор за паре мајку ван лоповску ал ми говна дигну тлак. Ако има игдје Бога и правде све ово треба стјерати у дозивотну робију а покрадено и попљацкано вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадранка Достић

30.05.2020 23:12

Засто да као добротвор ниси донирао свом народу рукавица за 1ооо КМ,засто си за сатор наплатио 4 милиона,бас ми нелици на доброцинство,него на пљацку!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОБАХ

30.05.2020 23:19

Сада ће почет локална предизборна кампања. Ту ће да се једу прасићи и јагњићи уз дует Цеце и великог Баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Ковач

30.05.2020 23:20

Пустите ви поене опозиције.Нек они заледе та 4 милиона односно врате у будзет РС,да не буде да нема ни пара ни сатора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденка Манојловић

30.05.2020 23:20

Сад нека шаторе поставе умјесто подземне гараже на УКЦРС и ето уштеде од цца 30 милиона марака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо Солдатовић

30.05.2020 23:21

За ово би требо одговарати и да се похапсе ти људи и у затвор стрпати и све им одузети што су опљачкали од народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

30.05.2020 23:56

Могло је да буде и јос горе недај бозе да је транспорт исо копненим путем и да су га зробили пирати неби имали ни пара ни сатора

Name

Јаро

31.05.2020 04:57

Због добротвора таквих као сто си ти зато ја а и многи други носимо подеране гаце.

Name

Трн

31.05.2020 05:07

Растављају оно ругло и склоњај са земље док није почела кампања. О јеси мислио се омастити у превари. Ко зна кога је овај Ристић преварио. Дје се тај човјек налази одма хапсити .

Name

Арм

31.05.2020 06:52

Немој нас више бранити,матере ти!!!

Name

Рикша

31.05.2020 08:13

"Поштени се обогатили, а лопови осиромашили" тако рече овај патриота. Колико је донирао и коме за пандемија. Просто ме расплакао. Драшко и Вукан прозивају болницу и власт а не овог патриоту , а он почео по њима. Буди патриота до краја извини се народу и врати парееее....

Name

Јинг јанг

31.05.2020 00:22

По мени није Ристиц толики проблем него онај ко је одобрио куповину и дао паре.Сатор празан не мозе костати висе од педесетак хиљада.Знаци расталили су се за 4мил.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

31.05.2020 01:10

Молим овог господина да нам не помазе.Свака помоц од таквих ликова је јос једна пљацка овог народа.Колико милиона су тај "добротвор" и његови партнери покусали ставити у своје дзепове?Сада,када су проваљени,покусавају да се оперу.Тузиластво мора да то истрази и одговорне процесуира.Багра је преврсила сваку мјеру,крајње је вријеме за промијене.Има овај корона вирус и добре стране,све висе разоткрива владајуцу мафију,оголио је овај резим који је опљацкао и уназадио овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

31.05.2020 01:47

Сви стално спомињу опрему за сатор и казу да се та опрема налази у царинском складисту у Градисци. Засто нико није покусао да испита да ли се иста налази доле?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добротвор

31.05.2020 01:58

Како ја не могу бити такав добротвор,да ми неко уплати 4.2 милиона на рацун па да му ја дарујем саторе за зборове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

31.05.2020 04:30

Оваквих ,,патриота,, је пуна БиХ, али само када је брдо лове у питању. Ма враћај паре и носи то ругло. Нити једна земља није изела саторчину за болницу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

АБЦ

31.05.2020 04:32

Док нисам почео читати остале коментаре да господину Ристичу кажем да је то била његова добра намјера и храбра одлука , обештетит ће вас влада ако до тога дође а и они ће опет узети свој дио из тога али моли вас зашто тако говорите о опозицији зар ту нема других криваца . Сви они знају да то није била добра одлука али несмију да то кажу ПАПЦИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

31.05.2020 04:33

Одакле ти фабрике ??Наслледио од дједа!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

31.05.2020 04:39

Једини проблем је сто су се за паре вец расталили и нико неце да врати од себе, Миле поготово. Мој Ристицу, јебали су те ко чобана сада цес морати од себе вратити "пуну цијену". Али ако то и легне на рацун некада (сто бих волио видјети)... Вец це ови твоји хуманитарци опет извуци за себе. Мозда и теби дају назад несто мало од твојих пара... Све си ти то ипак постено зарадио без политицара само својим знојем и мудросцу, јел да? мрспцкмтрн

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

31.05.2020 04:51

Људи це направити један градиц за 3 милиона € ,а ви пар сатора разапели.Нормално вам свима који су уплетени у ову набавку по 20 година затвора па тамо продавајте своју маглу.Глупи народ само блеји као телад у сарена врата,а 2 посланика глуме детективе умјесто да тај посао узме СИПА у своје руке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

31.05.2020 05:16

И јос као слаг на торту изјава како су Вукан и Драско дезурни кривци.Бас су безобразни сто прозивају овако добродусне људе којима је здравље народа на првом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

31.05.2020 05:32

Да ли је овдје неко процитао текст у цјелини прије него сто је нсписао коментар.Лијепо цовјек објасњава разлоге,а сви добро знамо да се епидемија могла просирит.Тад би био спасилац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

31.05.2020 12:47

Јеси ли ти луд или се само правис? Кога би и како спасили у ониме сто су назвали болницом. Да је стигла та опрема па ајде, могло би се нагадјати да је прескупо или није. Оваји 4.5 милиона за САТОР? СВА СРЕЦА ПА НИЈЕ ДОСЛО ДО МАСОВНЕ ЗАРАЗЕ!

Name

Јајара

31.05.2020 05:50

Овај интервју преписао од Фикрета малинара. Благо нама са оваквим патриотима. Набаве ништа за милионе. Давно је то у Надреалистима радио Лафо Мамоне! Хахаха, плагијатори ал за наш новац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доњи рибник

31.05.2020 05:56

Дај твоје шаторе Неши Грбићу, да служе за предизборну кампању баје и екипе. Нека се поједу сви јагњићи и прасићи што су обећани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

31.05.2020 06:04

Стварно смо неки чудан народ.Човјек хоће да нам помогне а ми му тако ружно враћамо.Препоручујем му да сада тужи РС за увреду части и добије неких стотињак милиончића км јер кад свако добија на суду оштете што не би и овако угледни привредник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

31.05.2020 06:09

Које фабрике Ристицу?! Мислис на камп у Гани гдје си одвео српске криминалце и лопове као тесаре и куваре, а раде као плаценици. Увозис илегално орузје и трпас га африканцима да се убијају? Болан сељо 2020 година је, постоје подаци о свему. Како те није срамота да дајес овакве изјаве? То си видио од Бурлета па мислис ако он мозе да обмањује овај блесави народ мозес и ти. Бјези док те СИПА није свезала ко кера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

31.05.2020 06:22

Ти Ристо слабо лажеш,за Словенију,колико ја знам,живим тамо,слушам вијести сваки дан у назад 3 мјесеца.никаква болница (покретна)није купљена,а камоли такав шатор за зборове.гдје надје само ту цифру да је толико плаћена?а ти баш одради посао за народ и то без профта,свака ти част,и на вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

31.05.2020 06:23

А ста си помогао? Узео 4,2 мио , да нам их сацувас! Је ли? Требао си бар траву покосити

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

31.05.2020 06:26

СТА ОВАЈ ПРИЦА ПА ОБЈЕКТИВНИ РАЗЛОЗИ СЕ ВИДЕ ХАНГАР САТОР А АКО ЈЕ ТОЛИКО ПОСЛОВАН И ИМА ТОЛИКЕ ФАБРИКЕ МОРА ЗНАТИ СТА ЈЕ УГОВОРИО ЗА КОЛИКО ИКАД КОЈИ ОБЈЕКТИВНИ РАЗЛОЗИ ПОКЛОПИ СЕ И ЦУТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Становник РС

31.05.2020 06:34

Колико му сад дугујемо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунац

31.05.2020 06:39

Ау, што си помогао, као код Шојића ,, једно багерче на магареце ливаде,, сада ти спорне одлуке са нивоа БиХ, па зар и за то треба питати Бакета, ако је оспорио ово, капа му до земље, ипак мисли о нама Србима добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

31.05.2020 06:56

Хаха, добротвор би да буде на рацун будзета, какав манипулатор?? И гдје су то те фабрике у иностранству??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТД

31.05.2020 06:56

Видим да просјечни српски поштењачина, као и у сваком другом случају, све зна. Цијене шатора, цијене медицинске опреме, услове и процедуре за увоз робе, стање робних резерви других држава,... свеее. Па како онда увијек гласамо за погрешне па нас они покрадоше? Како кад смо тако паметни? Овај Ристић је једноставно требало да гледа свој посла и да батали идеале о народном јединству и патриотизму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

31.05.2020 07:00

Има ли опреме на терминалу у Градисци? Царино огласи се. Како ће вратити опрему? Авионом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мими53

31.05.2020 07:38

Увјек сам се пласио ових "добротвора" који "помазу" из цисте љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмкок

31.05.2020 07:42

Не зиви од превара вец од својих фабрика...како то гордо звуци.. а његове фабрике зиве од будзета из којег музу колико им се прохтије... ти да си добротвор ти би болницу поколнио а не тразио милионе а превоз од 30.000КМ наплатио 400.000КМ.... стета сто СИПА не смије да ради свој посао....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре кмкок

31.05.2020 10:26

А јел му те фабрике му је тата оставио или их је купио Додиним парама? И колико је платио орузије које је МУП РС одузео а за колико га је продао и колики је порез на то платио? Нема овде ни Д од дрзаве, правде и закона...

Name

Радован

31.05.2020 07:46

Јел то онај што је продао оружје што су људи вратили Лукачу и то смо ми платили

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

31.05.2020 07:51

Која банда сатор се враца смирују се тензије али паре се дијеле јер то народ не види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суви

31.05.2020 08:10

Србија је имала неколико хиљада више заражених па није куповала шаторе већ се послужила постојећим просторима.И шта ће покретна болница,није рат,а и колико је шатора још један да је био прешли би у федерацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ливадска болница

31.05.2020 08:20

ЂУРА ЋЕ ТИ ОПРОСТИТИ ШТО ТЕ ЈЕ ТУКАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бродски СНСД

31.05.2020 08:28

Немозе нам нико ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

31.05.2020 10:23

Све док СИПА не постане јача и од мафије. :)))

Name

Срб ин

31.05.2020 08:41

Па ко си ти да се одједном тако бринеш за здравље грађана РС? Откуд бас ти да увозис болницу? Кад си такав мега бизнисмен, како то да ниси провјерио да ли уопште треба таква тзв. болница РС. Значи, не глуми никаквог патриоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозо

31.05.2020 08:47

Све је у праву само кад би то била болница а не сатор за васаре и Додиково предизборно окупљање.Да је костало 50 000 км нико не би ни ријеци рекао јер толико онај сатор и коста.Али 4, 5 милиона па то нема нигде.Оце за ноц да украду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам шта хоћете

31.05.2020 09:02

Једном се поступа по закону и проблем. Али не да Агенција за лијекове, а не да ни Централна банка док се не испоштује процедура и прописи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Булбул

31.05.2020 09:07

Сверцер орузија и тацка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

31.05.2020 09:21

Пита ли се ко како додје до "твојих фабрика". Како то да се отето оружје намијењено за уништење преко "твојих фабрика" прода афричким земљама, а ти такав поштењациња. Доста је ваше шупље приче и испирање мозгова сиротињских.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бонд

31.05.2020 09:24

Знамо ми да ти зивис од својих фабрика и да си многима дао посао како казес... али како додје до тога да мозес купити те фабрике и на крају ако си добротвор засто не поклони све о цему се правдас, ево ти примјер цовјека из Јање, досао у болницу доњео ста је наумио и то је то. Ста се расправљас убједјујес, љутис, правдас, мало висе контрадикторно а народ ипак цита измедју редова. Или дај праве доказе или цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урос

31.05.2020 09:53

Ристицу...прво да нагласим да не пропадам ни једној политицкој опцији. Али засто пљујес опозицију. Па све је у рукама позиције. Засто нисте монтирали болницу. Није вас спријецио ни Санивуковиц ни Вукановиц. Све је у васим рукама. На залост,монтирао су сатор и хтјео да узмес неколико милиона. СТИДИ СЕ РИСТИЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

31.05.2020 09:54

Славен ДОБРОТВОР

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

31.05.2020 10:30

Хтио је на брзину у мутном да смуља милионе КМ. Мислио је да ће и ова муљажа проћи лако. Није му ово Јужни Судан па да му то прође. Додуше, јесте и ово банана-држава, само хвала богу, ипак можда не толика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

31.05.2020 10:43

Ристић лаже. Словенија је мобилну војну болницу под називом Роле 2ЛМ купила 2013. године. И тамо је било доста неправилности приликом набавке и покренут је кривични поступак али због недостатка доказа ( кључна документација је нестала ) нико није осуђен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тор

31.05.2020 14:47

Тебе лоповцино треба хапсити. Ти си један од вецих лопова у Србији у РС. Треба те пријавити њемацким властима а то це се ускоро и урадити за утају пореза и фалсфиковања папира. Лопино једна. Ти прицас о постењу? Такве као тебе треба дрзати у тамници. Ниси ти мали лопов лоповцино једна. О орузју цу да цутим јер је то превисе за ове ситне новине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ристићу

31.05.2020 15:09

Господине Ристићу, како си нам зелио помоћи када ова "болница" не може бити у функцији, а проћи ће и други талас короне. Је ли се тоу Вашем жаргонузове помоћ. Најбоље би било да се поклопиш ушима, јер те ојађени народ веома добро разумио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добри комсија

31.05.2020 18:34

Госп. Славенко Ристиц је један велики преварант и лазов. Додиков слуга и обицни лопов. Прије 15 година глумио неког мафијаса по Бн а сада се представља као неки бизнисмен. Насе паре од ПДВ вратити неце 100%!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

31.05.2020 19:09

Мој Ристићу, ти као помажеш свој народ, а на муци тог народа трпаш преко 4 милиона марака у џеп. И објасни ми молим те како си ти то поштеним радом приватизовао и отворио фабрике. И ја бих покушао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

31.05.2020 19:33

Могао си и јефтиније проци за тај шатор. Ко те је звао да помажеш са болницом која ником није ни требала? Сачувај боже да је дошла. Шта би са њом? А тај шатор можете расклапати и склапати по изборним јединицама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

02.06.2020 13:10

Колико је овај био у дилу види се по прици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црв

08.01.2021 23:26

Брзо це овај руменко хостаплерциц купусар Ристиц остати и без плавусе која га музе док јос има као пара. Сјајна инстаграм љубавна идила...Све мој до мојега. Драско и Вукан су господа за малог нафураног руменка.

ОДГОВОРИТЕ