Oglasio se i Slaven Ristić uvoznik "pokretne bolnice"

Vlasnik kompanije "Balkan Global" iz Bijeljine Slaven Ristić izjavio je Srni da je BiH jedinstvena zemlja u kojoj ne daju da pomogneš svom narodu i da budeš dobrotvor, već te još razni manipulatori pokušavaju okaljati zarad sitnih političkih interesa.

Republika Srpska 30.05.2020 | 22:36
Oglasio se i Slaven Ristić uvoznik "pokretne bolnice"

Ristić je naglasio da je ovo klasičan primjer da BiH ne funkcioniše kao normalna zemlja, jer nisu dozvolili da se roba ocarini i montira, tražeći sve ijedan papir za najmanji komad medicinske opreme iako su znali da se oprema nabavlja iz tadašnjeg epicentra pandemije virusa korona, sa sjevera Italije i da je to bilo nemoguće obezbijediti u rekordnom vremenu.

Ne živim od prevara već od svojih fabrika 

On je naglasio da mu sve ovo ličini na kooordiniranu obavještajnu akciju opozicije protiv Republike Srpske i njega lično, te da u cijeloj ovoj hajci ima i reciprociteta zbog afere sa respiratorima u Federaciji BiH, pa da se to prenese i u Republiku Srpsku.

- Јa ne živim od prevara, već od svojih fabrika koje uspješno posluju i zapošljavaju na stotine radnika u inostranstvu i Republici Srpskoj. Oni koji pokušavaju da me okaljaju su politički kalkulanti koji bi na lažima o meni da grade političku karijeru. To neću dozvoliti, kao što neću pristati ni na pokušaje 'reketiranje' pojedinih medija. Ne dam svoj obraz i sve ono što sam uradio za dobrobit svog naroda da kalja bilo ko, pogotovo ne politički kalkulanti i manipulatori poput Draška Stanivukovića i Nebojše Vukanovića - istakao je Ristić.

Navodeći da ga ne zanimaju bilo kakve političke igre, kalkulacije i politizacija bilo čega, Ristić je podsjetio da su isti ti koji su se šetali i fotografisali mjesto gdje se vrši montaža mobilne bolnice na početku pandemije virusa korona pobjegli u mišiju rupu.

- Mi smo nabavili bolnici u najgore vrijeme kada niko nije mogao. Tada su svi zlonamjerni ćutali, dok su dobronamjerni aplaudirali i sada kada je sve prošlo onda smo mi ispali profiteri. Svi ti manipulatori vrlo dobro znaju da su Slovenija, Makedonija i mnoge druge zemlje iste te bolnice nabavljali za 7,5, miliona KM, a mi smo stavljeni u kontekst profitera - rekao je Ristić.

Ristić: Ispoštovaću i prihvatiti raskid ugovora 

Upitan da prokomentariše odluku Republičkog štaba za vanredne situacije da se izvrši jednostrano raskidanje ugovora sa preduzećem "Balkan global" u vezi sa nabavkom mobilne bolnice, Ristić je rekao da će sve ispoštovati i prihvatiti raskid ugovora i da ne bježi od bilo kakve obaveze.

- Ne želim da budem destruktivan, preuzimam odgovornost za sve jer znam da mi je savjest čista i da nisam imao želju za samopromocijom već da pomognem svom narodu. Postoji sva dokumentacija koja je javna i može je pogledati ko god želi, ali neću dozvoliti da me zbog nekih bijednih političkih poena i izborne kampanje sitnih manipulatora neko proziva i naziva profiterom - poručio je Ristić.

On je dodao da neće dozvoliti ni da bude "žrtveno jagnje" jer svi znaju da bolnica nije još završena, da su za to postojali objektivni i realni razlozi i da su se čekale dozvole sa nivoa BiH. 

(Srna)

Komentari / 211

Ostavite komentar
Name

Pera

30.05.2020 20:49

Izgleda da ovaj trazi da mu se IZVINEMO ZA SVE STO JE RADIO????

ODGOVORITE
Name

Re Pera

30.05.2020 21:03

Nemojte pljuvati bez potrebe po ljudima.

Name

Bobana sa ljubavlju iz BL

30.05.2020 21:26

Gosp. Risticu, svi smo vidjeli da ovaj Vas sator moze biti samo dobar "hangar" za traktore, a nikako nekakva bolnica. Hvala puno za dobre namjere, a ovo u vezi traktora narod moze shvatiti kao ljubav naseg Milokrada prema tim cudesnim masinama.

Name

Samo

30.05.2020 21:58

Samo ti druze vrati pare Republici Srpskoj.I hvala ti na pomoci.Samo to sa vracanjem para bice ko kod Šojica polako sa plaćanjem.

Name

Skeptik

30.05.2020 22:01

Treba provjeriti da li su Slovenija, Makedonija i "druge zemlje" uopšte nabavljali pokretne bolnice. Mislim da Ristić laže.

Name

Nenad

30.05.2020 22:12

Ovaj jeste kakav jest. Vlast kakva nam je vrlo dobro znamo. Ali mislim da ljudi treba da znaju takođe kakva ekipa se u toj agenciji za lijekove oko Zolaka okupila. Znači nijedna predmet se ne može završiti bez 6 mjeseci. Ako znaš nekoga može i brže. Traže se sumanute stvari, njihovi zahtjevi se kose sa svim drugim zakonima Republike Srpske i BiH. Na sve moguće načine nastoje da ospre Republiku Srpsku. Rade bez pravilnika, Pravilnik u njihovim glavama samo postoji. Nema ga nigde na papiru. Kako kod koga zapadne predmet tako se iživljava na strankam.

Name

Uhh

30.05.2020 22:19

Koja drskost sto napada Vukana i Draska koji su narodu oci otvorili. Nastavi se ti i dalje druziti sa micom trecinom i onim dispecerom. Narod ostavi da zivi i da se snalazi.

Name

Dado

30.05.2020 23:04

Bravo Pera. Nasmija me pravo. A jest se covjek nahvali. Ispade da ga na ranu treba priviti takvog iskrenog, postenog i casnog. Prvo rece da bolnica ide Iz Njemacke, a sad iz Italije. Drugo da je sve stiglo pa vidimo da nije. Trece da ce stici brzo I biti montirano pa nista. Cetvrto ne daje agencija dozvolu, a niko joj se nije ni obratio do prije par dana. Peto i najbitnije da ovaj sator tzv bolnicu naziva donacijom i dobrotvornim radom, a debelo je naplatio jedno veliko nista. Da su odradili posao na vrijeme ne bi bila ovolika uzbuna? Prozivajuci opoziciju za ovaj slucaj priznali su pokusaj prevare. A sta bi bilo da nam je ne daj Boze zaista trebala bolnica? Ne smijem zamisliti.

Name

Galac

31.05.2020 00:29

Hehehe, to je onaj što je doveo kod Dodika i Miće onog lažnog milijardera iz Vijetnama, sto se čitav Balkan smijao. Iskopali nekog prevaranta i doveli da pokupuje fabrike i banje po RS, našim parama, pa kad su novinari razotkrili, onda kao najednom nisu znali da je lažni milijarder:))))

Name

Max

31.05.2020 00:42

Ovaj tzv. biznismen ovom svojom izjavom pokazuje da je najobicniji manipulator i hohstapler.Trebala bi ga SIPA i drzavno tuzilastvo dobro istraziti.Sve sto kaze za opoziciju vazi za njega i ovaj rezim.Glumi dobrotvora a vjerovatno je najobicniji prevarant.Gdje su te bolnice koje je nabavljala Slovenija i Makedonija,da li su u funkciji?Gdje je medicinska oprema i aparati i sve sto cini kompletnu bolnicu?Ovakvi likovi u normalnim drzavama robijaju u zatvorima a kod nas kupuju bivse drzavne firme za sitne pare,raznim mahinacijama i prevarama.

Name

Re Re Pera

31.05.2020 01:25

Nemojte vi pljuvati po zdravom razumu gradjana RS-a.Kome treba mobilna bolnica i ko bi radio u njoj kada nemamo dovoljno strucnih kadrova a ni opreme za postojece bolnice?To je samo jos jedna u nizu prevara ovog rezima i tajkuna koji ga finansiraju s ciljem da se brzo i lako uzmu pare iz budzeta i stave u privatne dzepove.To su lazni patrioti i dobrotvori.

Name

za peru

31.05.2020 03:48

kurva kaze da nije kurva nego starleta ili licna pratnja

Name

Dragan

31.05.2020 04:35

Slovenija nije uvozila nikakve mobilne bolnice, jedino maske i malo respiratora preko Mama, Tetki, Braće i Stričeva. I polako to ide sada na sud

Name

Goran

31.05.2020 05:08

Fino si pomogao ,mogli su za 4MILIONA dosad napraviti cvrsti objekat.

Name

Sasa

31.05.2020 05:49

E sto mi ga je zao.Nije ti uspjela akcija.

Name

Milivoje

31.05.2020 06:14

Puna podrska g.Risticu

Name

Nikoletina

31.05.2020 06:24

Ko koga ovdje grebe u zdrav mozak. Službe za uvoz opreme tvrde da zahtjev za uvoz nije nikada podnijeti, a ovaj lik da još uvijek čekaju dozvole. kome da vjerujemo. Njemu ili svojom očima

Name

Daj specifikaciju

31.05.2020 06:30

Daj nam specifikaciju opreme da ti kažemo koliko tačno vrijedi.šatori ne vrijede više od 100 hiljada

Name

Re

31.05.2020 06:46

Koji je ovo lopov i mangup mislio je kad je dogovorio sa Dodom da je sve zavrseno i cim nije tako udara tamo tamo gdje i dodik udara tj. nivo BiH. Propo je njima vjerovatno milioncic pa sad kriva apozicija. Sto nekaze nije bilo regularno a vidim sta SIPA radi i mi odustajemo od kupovine jer to se vidi i osjeti da je tako.

Name

Onaj iz Gradiske

31.05.2020 07:26

Ja sam bio uvjeren da je Ristic tu bolnicu nabavio iz dobrih namjera dok nisam procitao da se okomio na opoziciju i neke sto 'mrze'RS a on je kao voli.Ti ako si prodao nesto trebao si znati da se ta oprema ne moze uvesti iz Italije.Sta da je trebala ta bolnica pre dva mjeseca???Imamo skola,hala,Domova kulture gdje se moglo lijeciti kome je trebao taj sator???U ratu se nije sklopila nigdje ta bolnica,operisalo se u skolama,kafanama....sto je logicno zbog vremenskih uslova.Ali lesinari su osjetili priliku da uvale neku skalamriju ovoj ubogoj RS i koristili muku.Jos sad glume neke spasioce.Vi dok je sklopite mi smo mogli svi uginuti.

Name

Skalamerija

31.05.2020 07:31

Sva ova skalamerija, uključujući i medicinsku opremu, ne vrijedi više od 2 miliona. Znači, za rastaljivanje je ostalo više od toga. Dajte mi specifikaciju opreme i prateće skalamerije, i ja ću vam dostaviti ponudu najkvalitetnijih svjetskih proizvođača po toj cijeli.

Name

Bratnački Trougao

31.05.2020 07:33

Znači, italijanska oprema ubeđena preko Ristićeve firme u Njemačkoj. Razlika u cijeli od sigurno 50% ostala u njegovoj firmi. A on nam priča o donacijama. Došapnuli mu da je on slijedeći

Name

Halllllo

31.05.2020 07:37

SIPA traži ugovor između italijanske firme i njemačke Ristićeve firme da se tačno vidi koliko je oprema koštala. Ako laže koza (Ristić) nalaže rog (ugovor)

Name

Re Nenad

31.05.2020 07:40

Zato su , po hitnom , postupku ,dali saglasnost i odobrenje Federaciji za respiratore ,a za pokretnu bolnicu tražili stotine potvrda.Tako bi se ponašali i da je bilo na stotine bolesnika koji se ne mogu nigdje smjestiti .Sve sa jednim ciljem da se optuži vlast .

Name

Nostradamus

31.05.2020 07:43

Za Dado.Ne potcjenjivati ovaj sator nije mnogo ni placen,a upravo se radi o pokretnoj bolnici.Ubrzo ce biti u funkciji za psihijatrijske potrebe krecu izbori satori ce biti puni bolesnika,terapija poznata prasici jagnjici i pivce za zivce.Neka nam bog bude na pomoci.

Name

Bobek

31.05.2020 07:43

Bolnica je trebala biti u funkciji u jeku pandemije a sada i da je kompletna koji će nam k.rac. Ljudino valjao si nam kao niko i hvala ti. Pokupi ovaj cirkus i nosi u Vijetnam jer je njima prvobitno i namijenjen. Draška i Vukana trebaš poštovati kao poštene ljude koji rade u interesu svog naroda a ti se vjetnamcima pokaži kao dobrotvor. Pozdravljaju te pajdosi iz biznisa Dodole, Biserka i Viško.

Name

Ole

31.05.2020 08:09

Treba postaviti pitanje burletu, višku i ovom dobrotvoru: kada će pare da vrate? Hoće li biti ekspresno vraćene kao što su brzo isplaćene. Pustite politikanstvo i rodoljublje : gdje su pare?

Name

Dd

31.05.2020 08:12

Promet global balkana u 2019 bio 20 iljada maraka. Ne bih vise komemtarisao.

Name

Mihajlo

31.05.2020 08:17

Sve go lopov do lopova, a kao veliki dobrotvori rade za RS. Sve je providno bilo od starta. Go lopovluk.

Name

Re

31.05.2020 08:43

Aparati koji se ne koriste u EU. Prvo ispitati gdje zaradi novac za tolike fabrike. Radim 40g.sa VSS pa zivim malo bolje u odnosu na prosjek.On balav i ima milijarde?

Name

Lujo

31.05.2020 08:53

Pare vratiš, bolnicu opremiš i ostaviš Republici Srpskoj kao dobrotvor. Tad možeš pričati o patriotizmu!

Name

MOZE IM SE HOCE IM SE

31.05.2020 08:58

Gospodine BIH nije ucestvovala u kupovini sator bolinice i nema nikakvo ucesce u kupovini a u cariniskim sluzbama rade svi. Bez deklaracije pratecih papira ne moze se pustiti nista u drzavu BIH to je jedina krivica BIH to dobro osjecaju i ovi malinari /politicari/Sta bi vi u srpskoj bez papira deklaracija o upotrebi uvozili jer to vama odgovara /para nikad dosta/ i sve ovo je poteklo u srpskoj i tuzba sudu,a dali ce to dobiti epilog na tuzilastvu BIH to zavisi od predsjednice tuzilastva SIPE, i ne tjerajte Vrbas da tece kroz federaciju

Name

Dodikovizija

31.05.2020 09:31

Eto Slavene hoću i ja da budem dobrotvor svome narodu i da mu uvalim šatore za četiri ipo miliona marona... A usput si mogao da objasniš zašto svoje dobročinstvo nisi dogovarao sa institucijama Srpske nego sa Dodikom juniorom. Idi bre begaj, nisu svi u Srpskoj blesavi.

Name

ZA RE PERA

31.05.2020 09:35

NE RAZUMIJE SE NA STA MISLIS? KOJIM LJUDIMA? KAKO MOZE OVAJ LOPOV I SAUCESNIK SA VLADOM U KRIMINALU DA SE OGLASI OD SRAMOTE. OVO PREKORACENJE SVIH GRANICA U KRIMINALU JE OTVORILO OCI MNOGIMA. A SITUACIJA U FEDERACIJI, TJ HAPSENJE VISOKIH FUNKCIONERA DALO VELIKU NADU LJUDIMA DA CE KRIMINAL POCETI DA SE KAZNJAVA. OVO JE TRACAK SVJETLA NA KRAJU TUNELA. POSLJEDNJA NADA OVOM JADNOM NARODU. SVI NORMALNI SE NADAJU DA CE I KOD NAS UHAPSITI OVU MAFIJU NA VLASTI.

Name

Марш

31.05.2020 11:02

Стоко САД опозиција крива што ти крадеш са вишком.

Name

Ljubo

31.05.2020 11:02

Slazem se u potpunosti sa Risticrm. Lp

Name

Oprema kupljena u Njemačkoj???

31.05.2020 12:39

iako su znali da se oprema nabavlja iz tadašnjeg epicentra pandemije virusa korona, sa sjevera Italije i da je to bilo nemoguće obezbijediti u rekordnom vremenu.

Name

Marko

31.05.2020 14:33

Prodaj Dodiku satore sad,da ima za zborove !!!

Name

SVAKA ČAST

01.06.2020 08:52

SAMO SVAKA ČAST DRAŠKU I VUKANU. DA NEBI NJIH SMUTLJAŠE ONI SVE KAO I DOSAD. NE ZNAM SAMO ŠTO IH OVAJ BRANI KAD SMO SVE ČULU I VIDJELI NA TV. PA KAKVI SU IM ONO NAPADI I KOMENTARI OD STRANE ŽELJKE, VIŠKOVIĆA, DODIKA I JOŠ POJEDINIH KAKO IH UOPŠTE NIJE SRAMOTA. I SAD KAO NAŠAO SE LUKAČ PAMETAN DA IZUZME DOKUMENTACIJU SAMO DA BIH SMUTIO SA NJIMA KAO I SVE OSTALO. UBILI NISU UBILI, POKRALI NISU POKRALI, NAPRAVILI POKRETNU BOLNICU NISU NAPRAVILI. E JADNI MI SA VAMA. PA ŠTO SE BAR IKO OD VAS NE OGLASI SEM LUKAČA KOJI VAM STIŽE U POMOĆ. NEMA VAS KAO DA U MIŠIJU RUPU PROPADOSTE. BRUKA I SRAMOTA ŠTA RADITE. DA VAM NE BI LUKAČA POHAPSIŠE VAS KAO I ONE U FEDERACIJI A ON VAS SPASI. PA VALJDA ĆE TE POSLIJE IZBORA SVI KOMPLET U ĆUZU NA ČELU SA LUKAČOM.

Name

u laži su kratke noge

01.06.2020 20:43

Ovo je naš Fikret i on nabavlja medicinsku opremu,povoljno,jeftino,brzo sa dobrom zaradom..ali Fikretov ga primjer omete i strah ga natjera da odustane.

Name

šupljak

01.06.2020 20:45

kako li svi prevaranti imaju istu priču te htio pomoći narodu te imam veze i poznanstva a niko ne pominje zaradu kao nije bitno nešto ću malo zaraditi samo da pokrijem troškove ali glupi narod mi je najvažniji.

Name

Patrijota

30.05.2020 20:50

Svaka cas samo ti nju vozi i prodaj za 7.5 miliona takve patriote ovom narodu netrebaju i zahvali Radovanu sto odustade spasi te za 3 miliona

ODGOVORITE
Name

Re

30.05.2020 21:07

Nek pomogne nekoj drugoj državi i nek je da za 10 miliona. Trebao se zvati dobrica

Name

Rale

30.05.2020 21:12

Niko nije protiv srpske, ali protiv lopova i kriminalaca su svi, i nemoj se kriti iza naroda RSa olosu.

Name

Đuro iz Modriče

30.05.2020 21:57

Ne mozes se zvati Slavenko i glumiti talijanskog zavodnika.

Name

Milidrag

31.05.2020 05:15

ĆUTI LOPOVČINO, KAKAV DOBROTVOR, JAK SI KAO I OVI SEKTAŠI, POHARAŠE BUDŽET OVE NAŠE SRBENDE, ZA LIJEK VAM TREBALO, BAGRO LOPOVSKA.

Name

РЕ: Ђуро

31.05.2020 15:43

Али зато може глумити некаквог југоСлавена, који тоолико брине за овај напаћени СерБски народ, док с апетитом пуни своје џепове. Подсјећа ме на, 'погоди кога'?

Name

РЕ: Милидраг

31.05.2020 15:45

Нису они СрБенде, само се лажно представљају. То је све.

Name

PRAVDA

30.05.2020 20:52

MA ŠTA ČEKA SIPA HAPSI MAJMUNČINU I SVE REDOM DOSTA VIŠE BAGRE .

ODGOVORITE
Name

Djoks

30.05.2020 21:20

Eeeeee rode.. ne ide to tako, ukradi ti zvaku u supermarketu ima SIPA sa televizijom dadodje da te hapsi..ali ovdje je sve cisto..zar ne..

Name

Nepravda

31.05.2020 06:58

Kako da budemo sigurni da će vratiti pare?

Name

Kiki

31.05.2020 07:00

Izvini Care.

Name

Mrki

31.05.2020 07:23

On radi svoj biznis nabavlja il proizvodi robu tj medicinsku opremu RS je imala potraznju on jedini u tom Momentu mogo da ponudi tu vrstu robe .Sad kad se vidimo da nema potrebe za tom robom kriv je Ristic .Sad mu drzava pravi proglem oko uvoza da bi sebe oprali. Moja podska Risticu . A vlada nek odgovara narodu za bez potrebni trosak.

Name

C

31.05.2020 09:31

Spasi nas boze takvih dobrotvora, seljačina nabusita dosao do para pa misli da je došao i do pameti

Name

Prevaraaa

31.05.2020 09:45

Ti si doveo i onog lažnog milijardera iz Vijetnama, što se slikao se slikao sa Dodikom i sto je bio kod njega u kabinetu, takodje i kod Miće M. Čitav Balkan nam se smijao:))) Doveli covjeka da pokupuje fabrike, sa našim parama, pa ga prestavili kao milijardera, a kad su mediji otkrili identitet, onda kao nisi znali da je prevarant... Toliko

Name

VKV Turbo Tajkun

30.05.2020 20:53

Ja sam se rasplakao čitajući izjavu ovoga patriote i dobrotvora. E da je vise ovakvih pa da nas nema nikako.

ODGOVORITE
Name

Re

30.05.2020 22:01

Ha ha ha svaka cast na komentaru.

Name

Mrki

31.05.2020 21:57

Sator za svadbe i ostala veselja a ne bolnica imat ce presednik gdje pjevat..?

Name

Pravda

30.05.2020 20:53

Ristiću ostavi tu filozofiju za nekog drugog ili je prodaj Burletu jer ćete obojica zavrsiti u ćorki. Ovo što vi radite nema ni u Tunguziji.

ODGOVORITE
Name

Kiki

31.05.2020 00:01

Ja ne znam kako su oni dosli na ideju da kupuju tu sklopociju kao bolnicu...koji Doktor je to potpisao??? Jel oni znaju da bolnica mora imati toplu vodu,sanitarni cvor..da bolesnici seru,pisaju..kupaju se.Kuhinja mora biti odgovarajuca..grijanje da ne spominjem..na 500 kreveta na livadi treba im 200 strucno osposobljenih osoba..plus administracija...ovo je za smijanje,jedan priuceni premijer hoce da bude i priuceni epidemiolog. Pa kad padne kisa svi u bijele cizmice i hodaj po bolnici ... nako kaljav..hahaha...Risticu drzi se svog posla i nemoj nam vise pomagat.

Name

Ре: Кики

31.05.2020 15:48

Ликови из Алана Форда су мале маце за ове. Једном ријечју - дебилитет,

Name

Pedja

30.05.2020 20:54

O cemu ti pricas covjece...kakva bolnica kakve gluposti...vrati pare i nemoj više biti dobrotvor za nase dobro

ODGOVORITE
Name

Re

30.05.2020 22:01

Dobrotvor....za pare.

Name

Stojko

30.05.2020 20:55

Ja postenjačine i patriote sad bi plako da on izgubi, malo 3.miliona radi patriotizma nedadose Drasko i Vukan spasise čovjeka!

ODGOVORITE
Name

Zoran

30.05.2020 20:59

Sve si u pravu Risticu!

ODGOVORITE
Name

Re

31.05.2020 04:19

Ajde!

Name

Tvrda linija

31.05.2020 05:18

ZORANE VODI KUĆI OVOG DOBROTVORA, OVI SEKTAŠI PRAVDAJU OVAKAV KRIIMINAL, KOJI JADNICI I GLUPACI, PRODALI SE ZA SITNO I SAMO KLIMATE GLAVOM.

Name

Vijetnam

31.05.2020 06:18

Treba provjeriti i ko je iz Vijetnama dozvolio (uz aparatu,naravno)"da se šator skrene u BiH, Banana i Hrkljuš drzavu.

Name

Re zaZorana

31.05.2020 09:24

vidiš Ristiću i Zoran zna da si u pravu i da ne lažeš. Nos vas odaje

Name

Direkt

31.05.2020 10:03

Izvinjavamo ti se Ristiću, što si nas pokušao pokrasti. :)))

Name

Domaci stranac

30.05.2020 20:59

Na CT Gradiska med.oprema nije. Lazov, prfiter, bjednik.

ODGOVORITE
Name

DOMACA RE

31.05.2020 07:06

Sta napisa brate?Desifruj

Name

Re Domaći stranac

31.05.2020 07:42

Kako znaš , neko ti dojavio .

Name

Jami

30.05.2020 21:01

Nemoj nam tako pomagati ziv bio, pa sram te bilo sad si kao uvrijedjenja strina a prodao si sator za 4300 000 i ti to zoves pomoc sram te bilo. Treba tebe u pritvor strpati pa ispitati porijeklo imovine , posteno se to ne stice nigdje u svijetu sto ti imas

ODGOVORITE
Name

Zux

30.05.2020 21:03

Sad ti za fijasko u mutnim nabavkama sa vrhom vlasti kriva opozicija hahahah Pazi da ti ne povjerujemo!!!

ODGOVORITE
Name

Buljavi

30.05.2020 21:04

Sta ovaj trabunja prosto me postidi.Vrati ti pare i transprtne troskove plati za avion.

ODGOVORITE
Name

Boki

30.05.2020 21:05

Nije jasno zašto su počeli sa montažom, znajući da nemaju od bolnice ništa sem šatora i dali autogol???

ODGOVORITE
Name

Zoki

30.05.2020 21:06

Risticu klosarcino,Vi lopurde za sva svojae mutnje radnje,odmah problem prebacujete na opoziciju koja Vas je rasklinkala i govore istinu i bore se protiv Vas krimosa,a Vi to niste ocekivali.

ODGOVORITE
Name

Djomla

30.05.2020 21:06

Nije moguce!

ODGOVORITE
Name

Dosta je i tebe

30.05.2020 21:07

Ko ovom lopovu uopšte daje prostor da nešto kaže?On i "njegove" fabrike!?Koliko je platio za njih,a koliko sad zarađuje i s kim je u talu.Istražni organi bi trebalo da ispitaju poslovanje njegovih firmi

ODGOVORITE
Name

Goran

30.05.2020 21:15

A budale jesi dobrica, ni jedna zemlja gospodine a pogotovo ne Slovenija iza vreme korone nije kupila ovakvu bolnicu. Jos imas obraza da se obracas gradjanima sram te bilo

ODGOVORITE
Name

Tor

31.05.2020 14:51

Lopovcina, svercer oruzjem i veca bagra u Srbiji i RS. On se nasao pricati, bolje bi mu bilo da je i dalje svercovao oruzjem nego sto se ovdje upleo i da mu se ime spominje.

Name

Milorad

30.05.2020 21:18

Bravo Dobrotvore!! Vjerovatno si napravio neki Dobrotvorni dil sa ovom Ljevcanskom Dzukelom i na tom poslu si trebao biti ktitor!!?? I on sve poslove radi tako, blago ovom narodu sa tolikim Dobrotvorima!!

ODGOVORITE
Name

Grga

30.05.2020 21:19

Vojnik o skraćenju, kur** o poštenju...

ODGOVORITE
Name

Corona

30.05.2020 21:19

Kakav nadobudni seljober nasao se jos uvrijedjen..Nisi znao da osmislis prevaru uprkos svim konekcijama sa Prevarantima na Vlasti ..Obican seoski Diletant

ODGOVORITE
Name

Re

31.05.2020 04:34

Upravo tako,obicni djilkos koji glumi gospodina.Vjerovatno je sav kapital stekao na prevaru kao i vecina danasnje "elite".Znanje i obrazovanje sigurno mu nisu jaca strana.Jer da ima imalo obrazovanja bolje bi mu bilo da se ne oglasava i pokazuje koliko je primitivan.

Name

Bili

31.05.2020 09:04

Ma koji Doktor je preporucio ovu skalameriju??? Znas li ti Ristcu da bolestan covjek treba toplu vodu,sanitarni cvor,struju,grijanje...kakva crna bolnica za 500 kreveta pod satorom???Treba te pokretnu kuhinju i najmanje 300 specijalizovanih osoba od sestara pa do doktora..a vi bi u kaljavim cizmama hodali po bolnici..Risticu mani se budalastinje

Name

Dejan

30.05.2020 21:23

Druze poklopi se po usima jer si matiran, uzivaj i svojim fabrikama i nastavi da se tripujes kako si neka faca i smeker!!!

ODGOVORITE
Name

Delija.

30.05.2020 21:26

A lažovčine.

ODGOVORITE
Name

za deliju

31.05.2020 04:02

nije lazov nego negovori istinu sta o nama govore nisam mogo verovat dok njih nisam cuo nisam znao kakavsam svasta govore nemogu verovat dasam takav

Name

Zare

30.05.2020 21:32

Ma vidi ti Ristica sto je on i drzak. Pravi rezimski DESPOT. Ta tvoja bijedna skalamerija Risticu ne vrijedi ni pola miliona a htio si sa svojim jastrebovima da otmes od Republike Srpske 4 miliona. Kako te nije sramota da pricas takve nebuloze. Nesretni Radovan je sa tobom otrovne tikve sadio

ODGOVORITE
Name

tito..

02.06.2020 07:22

Gdje se može provjeriti da li su vraćene parei plaćena odšteta za prevoz avionom.

Name

I

30.05.2020 21:35

Šta sad ..

ODGOVORITE
Name

treba tebe u ćuzu

30.05.2020 21:38

koja šuplja priča za naivne

ODGOVORITE
Name

zaluzani

30.05.2020 21:39

Koliko si para zaradio od ovog naroda i opro jos ovakvih deset satora je malo da poklonis ovom narodu a kako stvari stoje i ove ovce i ovi cobani su zasluzili da bar imaju se gdje sklonuti od nevremena.Koliko ste jadni ovaca pobili tokom bruceloze i oprali para taman malo zahvalnosti da im pruzite.

ODGOVORITE
Name

Nino

30.05.2020 21:39

Nekadasnji nadrealisti sa svojim skecevima o Čengicu i ostalim grabezljivcima ispadose sasvim regularni i ozbiljni, naspram ovih danasnjih muljatora.I sve kao za dobrobit naroda?! Zna li vise iko na ovim prostorima sta znaci rijec stid??

ODGOVORITE
Name

Re

30.05.2020 22:13

A mi se po četvorica guramo u autu....

Name

Eto ja

30.05.2020 21:42

Cuj recenice“ mi smo nabavili bolnicu kad je to bilo najteze“????Evo ja ti se ovako javno izvinjavam što ne vidim tu bolnicu i sto ne vidim vase humane namjere da ste „Bolnicu „ ?nabavili kad su se svi otimali za nju ali brate daj malo ubjedljivije priče uvedi barem Bakira ili one Engleze iz Tuzle ili barem ove iz opozicije mislim da se vec polako sprdate snama znate vi to i bolje upakovati!?

ODGOVORITE
Name

Re

30.05.2020 22:12

Kapa dole!

Name

Direkt

31.05.2020 10:11

Niti je nabavio ovo čudo, već se otarasio robe koja mu je godinama i decenijama bila u skladištu, niti je ono mobilna bolnica (medicinska oprema), već šator, tako da to najteže vrijeme, u smislu nabavke, je bilo teško samo za nabavku medicinske opreme, ne i za ovo što on zove medicinskom opremom, a riječ je o šatoru.

Name

Tre

30.05.2020 21:43

Druze,, vidis li da nema poz.komentara,,ne zapetljavaj se glupom pricom. Nego smisli nesto kvalitetno sta ces reci kad dodju po tebe

ODGOVORITE
Name

Sa

30.05.2020 21:43

To onaj iz Tehnickog remonta Bratunac..sve dil do dila..svugdje ih ima!!

ODGOVORITE
Name

Direkt

31.05.2020 10:12

Dodikov Despot.

Name

Profesionalac

30.05.2020 21:43

Eeee izvini molim te,nismo znali da si to ti,ako može neka nabavka u znak izvinjenja !!!!!!! P.S.biće još "Šatorskih" zabava.

ODGOVORITE
Name

Peta

30.05.2020 21:44

Vozi svoj sator. To ni na otpadu ne bi kupili. Prevarantu jedan, nemoj ti i takvi vise da pomazete narod. To je Mile kupio sator za predizbornu kampanju, ovce je nabavio da nebi nestalo pred izbore. Obezbjedio na vrijeme, odmah u zaluzanima kolje jadne ovcurine, cisternu piva i navalite podrepine krezave da glasate

ODGOVORITE
Name

Sasa

30.05.2020 21:56

Slušaj ovoga klosara još ima obraza da se javlja

ODGOVORITE
Name

V

30.05.2020 22:00

Ja oplakah od komentara.

ODGOVORITE
Name

Dragoljub Nestorović

30.05.2020 22:15

Bolnica nije na vreme zavrsena! Republika Srpska raspolaze zakonski DA joj se novac vraća nazad i to je zapadna procedura jer tu nema nikakve prepreka. Izvodjač se nije držao ugovora i zato gubi spor! Samo da dodam kako su mogli traziti 4.5 miliona KM,a bolnica je nabavljena bas iz najveceg pandemijskog centra u evropi iz italije I isto prekrsio ugovoreno pravo proizvodjaca u vreme Pandemije jer nije bila na raspolaganju za prijem pacijentu u Srpskoj!?

ODGOVORITE
Name

Direkt

31.05.2020 10:14

Uz to, onaj ko je stavio potpis na nabavku iste, zaslužuje da ga SIPA privrede.

Name

Sanja Marić

30.05.2020 22:15

Pa šta je koštalo toliko ako je "pomoć svom narodu" u pitanju...? Ih, čim se zatraži odgovornost onda to liči na izdaju interesa RS, a takve tvrdnje i nama liče na obične i dobro već poznate fraze...I čuj, nabavljati opremu baš iz "epicentra pandemije", koja je to pamet nije mi jasno? Masa iluzija i trikova oko ovih šatora na livadi, a sve s ciljem opravdanja...

ODGOVORITE
Name

Baš šteta

30.05.2020 22:16

Što će sekta , koju neko naziva SNSD i njen glavni cirkusant , sada morati održavati takozvane mitinge pred takozvane izbore pod drugim , mnogo manjim šatorom , a baš je planirao da se razbaci pod ovim od 4.5 miliona , ili možda i više i da zablebeće " Ne može nam niko ništa ".

ODGOVORITE
Name

555

31.05.2020 05:23

Ma sekta je popušila, dosta je bilo sad će radnike trpati u autobuse i od mitinga do mitinga, Trebinjci već treniraju za izbore, čast poštenim Hercegovcima.

Name

Luka

30.05.2020 22:17

Ljudi pa ovo je strasno jos da moramo slusati i moralne pridike

ODGOVORITE
Name

Milka Milunović

30.05.2020 22:18

Nigdje njegovo ime nisu spomenuli ni Drasko ni Vukanovic. Napali su ovaj posao koji se pokazao jalovim. Dobrotvorni rad se ne radi za novac i pomalo je čudno da jedan renomirani privrednik to priča tako!? Čudi me jedna stvar, a to je čemu intervju Srni i raznim portalčićima. Zašto nije izašao na TV i dao svoj stav i to bez poltronisanja raznih novinarčića čiji se osebujni ulizivacki stil nadaleko primijeti. Npr. BN TV je prilično blagonaklona prema aktivnostima gospodina, pa zasto nije izasao na TV BN, ako već nije na RTRS?! Nek javno kaže ko mu je u finišu nabavke bolnice pokvario posao i onemogucio ga da opremi bolnicu. Ako je sve nabavio, otkud priča o licenci koju navodno nema? Ko mu je to uradio?

ODGOVORITE
Name

Jovo

30.05.2020 22:18

Stani malo serdare, ti da budes dobrotvor sa narodnim parama...ma jebo Alan Forda!?

ODGOVORITE
Name

Drago Marjanović

30.05.2020 22:19

Zanimljivo , da se niko ne upita ko je i zasto sprijecio uvoz opreme za bolnicu ! Srecom nije trebala . Ali i da je zatrebala bilo bi isto ! Logicno je da se raskine ugovor , sa stanovista vlasti ali njegova firma ce pretrpjeti stetu !

ODGOVORITE
Name

Direkt

31.05.2020 10:17

Nema tu šta puno da se priča. Ko god da je to uradio, učinio je dobro djelo, pošto je uštedio nekoliko miliona KM u javnoj kasi.

Name

Hamis

30.05.2020 22:22

Ti pomazes narodu RS kao i Pavlovic pa naplacuje prelazak mosta evo 30 godina , nemojte vise pomagati izgibosmo od vase pomoci

ODGOVORITE
Name

mitar

31.05.2020 09:12

Molio bih BNTV da ispitaju tu naplatu mostarine.Ima i tu materijala

Name

Goran Popović

30.05.2020 22:23

Sa ovakvim besmislenim izjavama samo se još više ukopava! Nisi sposoban odraditi ovaj posao i kapak! Pokušali ste smuljati ovcama priču,nije prošla i kraj!

ODGOVORITE
Name

Zoran

30.05.2020 22:24

Čuj dobrotvora, pa dokle su ljudi spremni ići, ?

ODGOVORITE
Name

R.S.

30.05.2020 22:24

Ima li neko vezu u bolnici na Sokolcu da mu rezerviše jednu sobu??

ODGOVORITE
Name

Vladan Malešević

30.05.2020 22:25

Koliko bi šator koštao da nisi donator ???

ODGOVORITE
Name

Darko Jelić

30.05.2020 22:25

Dobrotvor se javio,koliko si novčanica stavio u svoj dzep sa svojom jebenom humanošću?

ODGOVORITE
Name

Nebojša

30.05.2020 22:27

Druže pošto si toliko učinio za ovaj narod, mene je puno stid, ja nisam nista,mogu li se iskupiti da kosim travu u bolnici?

ODGOVORITE
Name

Nedeljko Ćopić

30.05.2020 22:28

Tebi ni Bog više ne moze pomoći u tom tvom kriminalu!!!

ODGOVORITE
Name

Car je go..

30.05.2020 22:29

Tijana Ajfon je uhvacena sa 26 punjaca..Sa koliko ce punjaca uhvatiti Perisicku ...Slavenko Papandreu

ODGOVORITE
Name

Ti seronjo

30.05.2020 22:30

SVERCUJEŠ ORUŽJE,KRSIO SI EMBARGO U JUŽNOM SUDANU,PRI TOMEUNIŠTIO I OPLJAČKAO KOSMOS BANJALUČKI PONOS PRE NEKO BANDA DOĐE NA VLAST!

ODGOVORITE
Name

Direkt

31.05.2020 10:20

Da, to je taj dobrotvor. Zavio je mnoge ljude u crno. Dobrotvor po mjeri Dodika.

Name

Doktor

30.05.2020 22:31

Jel ovaj lud o kakvoj on bolnici priča ?Dovukao šator za svadbe i kaže da je bolnica...ovaj je prevarant bjelosvjetski

ODGOVORITE
Name

Dok Holidej

30.05.2020 22:57

DA BIH FUNKCIONIŠE KO NORMALNA ZEMLJA TI I SAUČESNICI BI BILI U ZATVORU.

Name

Doktor

31.05.2020 15:57

Nazalost ovde nista ne fukcionise osim lopova!!!

Name

XY

30.05.2020 22:39

Jao jada biznismena i patriote.!!! Kaze veliki patriota kako su ga opstruisali i trazili mu sve papire za svaki aparat i deo. Malo si se zaneo i ne znas sta pricas. Normalno da trebaju papiri za sve djelove i aparate. Ti si naucio sve na crno, ali ovog puta nisu dozvolili posteni ljudi opozicije. Kaze ja imam svoje fabrike, sad treba procesljati i tvoje fabrike i tvoj nelegalan rad i muljaze sa vladom i Dodikom. Koji si ti patriota ove drzave i naroda, to vidimo sad sa satorima i plastenicima koje si nabavio kao bolnicu. Nije narod tako glup kosto ti mislis. Ne trebaju nama lazne patriote i kvazi biznismeni koji preko ledja naroda postadoste milijarderi. Bolje je da si cutao, jer ti intelekt nije jaca strana. Opozicijo samo otkrivajte kriminal snsd-ovi kriminalaca, tajkuna i laznih patriota.!!!!!

ODGOVORITE
Name

Re

31.05.2020 06:10

Oteli su oružje od naroda i prodali ovom ristiću i rastalili se sa njim.

Name

Srb in

31.05.2020 07:58

Jadna majko, jadnije svatova

Name

Dobrotvor

30.05.2020 22:40

Spasi nas Boze ovakvih dobrotvora. Pare su ukradene i nece biti vracene, a ako mi ne mozemo da utvrdimo gdje su pare, pitati americku ambasadu Ameri prate svaku transakciju. Kradja u vanrednom stanju bi trebala biti teze krivicno djelo nego inace.

ODGOVORITE
Name

JO

30.05.2020 22:47

Nama pored takvih laznih patriota i dobrotvora ne trebaju drugi neprijatelji. Iz tvoje izjave se vidi da si naucio samo muljazu i na crno da radis. Slavene ovo nije bolnica, nego sator, nemoj da nam vredjas inteligenciju. Kad ce doci na red i tvoje fabrike da se precesljaju, tek tu bi istina isplivala na videlo. Itd...!!!!

ODGOVORITE
Name

Joj

30.05.2020 23:06

Ne pomži nam više, preklinje te tvoj srpski narod!

ODGOVORITE
Name

Milorad Ilić

30.05.2020 23:06

Čovječe kakav si ti dobrotvor,koji pomaže,ispade da si džaba htio da nam dotjeraš bolnicu,a ne da nam uzmeš milione KM iz budžeta za šator,koji prodajete pod bolnicu ?!

ODGOVORITE
Name

Una

30.05.2020 23:07

Nastavi pomagati svoju porodicu kao što si narod u Srpskoj?!

ODGOVORITE
Name

Direkt

31.05.2020 10:21

Teško onom narodu, kome on pomaže.

Name

Srećko Djokić

30.05.2020 23:07

Koje dozvole ste čekali kad niste ni podnijeli zahtjev.Priča o istim bolnicama u regionu ja nisam šator-naselje video ni u jednoj državi u okruženju.Dobrotvor je onaj koji kupi i pokloni za svoje pare a ne koji kupi pa narodu preproda...CITAT DIJELA IZ TEKSTA,,,,KORDINISANA OBAVEŠTAJNA AKCIJA OPOZICIJE,,,,,,da ne poveruješ koji teoretičar zavjere moraš bit da ti takva ludost na um padne....

ODGOVORITE
Name

Rado Simić

30.05.2020 23:08

Čim vidiš majmuna u kravati znači kriminalac i klošar!?

ODGOVORITE
Name

Dragan

30.05.2020 23:08

Hvala ti na pomoći gledaj ti svoja posla !

ODGOVORITE
Name

Dražen Cvetković

30.05.2020 23:09

Nemoj matereti više pomagati!

ODGOVORITE
Name

Zoran Tešanović

30.05.2020 23:09

Ovi s bolnicom ko ona poslovica (nije majka sina klela sto se kockao vec sto se vadio), samoizolujte se i sutite jadni nebili vise. Čuj ti je dobrotvoru nabavio, pa gdje ti je??? Imas li oci ako pameti nemas???

ODGOVORITE
Name

Marko

30.05.2020 23:10

I Tijana telefon nije kurva?

ODGOVORITE
Name

Mira Milinković

30.05.2020 23:10

Dva mjeseca ti šator stoji,ej... Na poljani... Dobrotvor se tako ne ponaša i tako ne govori... Šta su ti krivi Vukan i Draško???? Carinske spletke,ma daj!!! Ajmo malo nacionalizma,narod jr ovca,uhvatiće se... Žao mi je,vidimo i sami... Bez posla,bez dostojanstva,zatvoreni dva mjeseca... I gle čuda,nećeš propasti... Narod propada,djeca ne idu škole,radnici ostaju bez posla... Ej nećeš ti propasti za 4,5miliona... Ma sram te bilo. I tebe i Mileta Dodika i onog fikusa...

ODGOVORITE
Name

Zoka

30.05.2020 23:11

Čuj izjave da pomogne narodu, a 4.5 miliona da stavi u dzep, mars bre fukaro pokvarena!?

ODGOVORITE
Name

Milidrag

31.05.2020 05:28

Ma treba da ti Biserka da kakav orden, kao velikom dobrotvoru, čuj predsjednica, e moji srbi našto smo spali

Name

Milan Petres

30.05.2020 23:11

Treba vas pohapsili sve lopuze i kriminalce sto u drzavnom to u privatnom sektoru pa nebi vi jebavali ovaj narod u mozak i prali milione mamu vam mafijašku. Cuj dobrotvor za pare majku van lopovsku al mi govna dignu tlak. Ako ima igdje Boga i pravde sve ovo treba stjerati u dozivotnu robiju a pokradeno i popljackano vratiti.

ODGOVORITE
Name

Jadranka Dostić

30.05.2020 23:12

Zasto da kao dobrotvor nisi donirao svom narodu rukavica za 1ooo KM,zasto si za sator naplatio 4 miliona,bas mi nelici na dobrocinstvo,nego na pljacku!?

ODGOVORITE
Name

JOBAH

30.05.2020 23:19

Сада ће почет локална предизборна кампања. Ту ће да се једу прасићи и јагњићи уз дует Цеце и великог Баје.

ODGOVORITE
Name

Zoran Kovač

30.05.2020 23:20

Pustite vi poene opozicije.Nek oni zalede ta 4 miliona odnosno vrate u budzet RS,da ne bude da nema ni para ni satora!

ODGOVORITE
Name

Zdenka Manojlović

30.05.2020 23:20

Sad neka šatore postave umjesto podzemne garaže na UKCRS i eto uštede od cca 30 miliona maraka.

ODGOVORITE
Name

Pero Soldatović

30.05.2020 23:21

Za ovo bi trebo odgovarati i da se pohapse ti ljudi i u zatvor strpati i sve im oduzeti što su opljačkali od naroda!

ODGOVORITE
Name

Kuku nama

30.05.2020 23:56

Moglo je da bude i jos gore nedaj boze da je transport iso kopnenim putem i da su ga zrobili pirati nebi imali ni para ni satora

Name

Jaro

31.05.2020 04:57

Zbog dobrotvora takvih kao sto si ti zato ja a i mnogi drugi nosimo poderane gace.

Name

Trn

31.05.2020 05:07

Rastavljaju ono ruglo i sklonjaj sa zemlje dok nije počela kampanja. O jesi mislio se omastiti u prevari. Ko zna koga je ovaj Ristić prevario. Dje se taj čovjek nalazi odma hapsiti .

Name

Arm

31.05.2020 06:52

Nemoj nas više braniti,matere ti!!!

Name

Rikša

31.05.2020 08:13

"Pošteni se obogatili, a lopovi osiromašili" tako reče ovaj patriota. Koliko je donirao i kome za pandemija. Prosto me rasplakao. Draško i Vukan prozivaju bolnicu i vlast a ne ovog patriotu , a on počeo po njima. Budi patriota do kraja izvini se narodu i vrati pareeee....

Name

Jing jang

31.05.2020 00:22

Po meni nije Ristic toliki problem nego onaj ko je odobrio kupovinu i dao pare.Sator prazan ne moze kostati vise od pedesetak hiljada.Znaci rastalili su se za 4mil.

ODGOVORITE
Name

Bob

31.05.2020 01:10

Molim ovog gospodina da nam ne pomaze.Svaka pomoc od takvih likova je jos jedna pljacka ovog naroda.Koliko miliona su taj "dobrotvor" i njegovi partneri pokusali staviti u svoje dzepove?Sada,kada su provaljeni,pokusavaju da se operu.Tuzilastvo mora da to istrazi i odgovorne procesuira.Bagra je prevrsila svaku mjeru,krajnje je vrijeme za promijene.Ima ovaj korona virus i dobre strane,sve vise razotkriva vladajucu mafiju,ogolio je ovaj rezim koji je opljackao i unazadio ovaj narod.

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

31.05.2020 01:47

Svi stalno spominju opremu za sator i kazu da se ta oprema nalazi u carinskom skladistu u Gradisci. Zasto niko nije pokusao da ispita da li se ista nalazi dole?

ODGOVORITE
Name

Dobrotvor

31.05.2020 01:58

Kako ja ne mogu biti takav dobrotvor,da mi neko uplati 4.2 miliona na racun pa da mu ja darujem satore za zborove.

ODGOVORITE
Name

Milutin

31.05.2020 04:30

Ovakvih ,,patriota,, je puna BiH, ali samo kada je brdo love u pitanju. Ma vraćaj pare i nosi to ruglo. Niti jedna zemlja nije izela satorčinu za bolnicu..

ODGOVORITE
Name

ABC

31.05.2020 04:32

Dok nisam počeo čitati ostale komentare da gospodinu Rističu kažem da je to bila njegova dobra namjera i hrabra odluka , obeštetit će vas vlada ako do toga dođe a i oni će opet uzeti svoj dio iz toga ali moli vas zašto tako govorite o opoziciji zar tu nema drugih krivaca . Svi oni znaju da to nije bila dobra odluka ali nesmiju da to kažu PAPCI .

ODGOVORITE
Name

borac

31.05.2020 04:33

Odakle ti fabrike ??Naslledio od djeda!?

ODGOVORITE
Name

Hmm

31.05.2020 04:39

Jedini problem je sto su se za pare vec rastalili i niko nece da vrati od sebe, Mile pogotovo. Moj Risticu, jebali su te ko čobana sada ces morati od sebe vratiti "punu cijenu". Ali ako to i legne na racun nekada (sto bih volio vidjeti)... Vec ce ovi tvoji humanitarci opet izvuci za sebe. Mozda i tebi daju nazad nesto malo od tvojih para... Sve si ti to ipak posteno zaradio bez politicara samo svojim znojem i mudroscu, jel da? mrspckmtrn

ODGOVORITE
Name

007

31.05.2020 04:51

Ljudi ce napraviti jedan gradic za 3 miliona € ,a vi par satora razapeli.Normalno vam svima koji su upleteni u ovu nabavku po 20 godina zatvora pa tamo prodavajte svoju maglu.Glupi narod samo bleji kao telad u sarena vrata,a 2 poslanika glume detektive umjesto da taj posao uzme SIPA u svoje ruke.

ODGOVORITE
Name

Nino

31.05.2020 05:16

I jos kao slag na tortu izjava kako su Vukan i Drasko dezurni krivci.Bas su bezobrazni sto prozivaju ovako dobrodusne ljude kojima je zdravlje naroda na prvom mjestu.

ODGOVORITE
Name

Miki

31.05.2020 05:32

Da li je ovdje neko procitao tekst u cjelini prije nego sto je nspisao komentar.Lijepo covjek objasnjava razloge,a svi dobro znamo da se epidemija mogla prosirit.Tad bi bio spasilac.

ODGOVORITE
Name

Zv

31.05.2020 12:47

Jesi li ti lud ili se samo pravis? Koga bi i kako spasili u onime sto su nazvali bolnicom. Da je stigla ta oprema pa ajde, moglo bi se nagadjati da je preskupo ili nije. Ovaji 4.5 miliona za SATOR? SVA SRECA PA NIJE DOSLO DO MASOVNE ZARAZE!

Name

Jajara

31.05.2020 05:50

Ovaj intervju prepisao od Fikreta malinara. Blago nama sa ovakvim patriotima. Nabave ništa za milione. Davno je to u Nadrealistima radio Lafo Mamone! Hahaha, plagijatori al za naš novac.

ODGOVORITE
Name

Donji ribnik

31.05.2020 05:56

Daj tvoje šatore Neši Grbiću, da služe za predizbornu kampanju baje i ekipe. Neka se pojedu svi jagnjići i prasići što su obećani.

ODGOVORITE
Name

Mirkan

31.05.2020 06:04

Stvarno smo neki čudan narod.Čovjek hoće da nam pomogne a mi mu tako ružno vraćamo.Preporučujem mu da sada tuži RS za uvredu časti i dobije nekih stotinjak miliončića km jer kad svako dobija na sudu oštete što ne bi i ovako ugledni privrednik.

ODGOVORITE
Name

Dragan

31.05.2020 06:09

Koje fabrike Risticu?! Mislis na kamp u Gani gdje si odveo srpske kriminalce i lopove kao tesare i kuvare, a rade kao placenici. Uvozis ilegalno oruzje i trpas ga afrikancima da se ubijaju? Bolan seljo 2020 godina je, postoje podaci o svemu. Kako te nije sramota da dajes ovakve izjave? To si vidio od Burleta pa mislis ako on moze da obmanjuje ovaj blesavi narod mozes i ti. Bjezi dok te SIPA nije svezala ko kera.

ODGOVORITE
Name

Rale

31.05.2020 06:22

Ti Risto slabo lažeš,za Sloveniju,koliko ja znam,živim tamo,slušam vijesti svaki dan u nazad 3 mjeseca.nikakva bolnica (pokretna)nije kupljena,a kamoli takav šator za zborove.gdje nadje samo tu cifru da je toliko plaćena?a ti baš odradi posao za narod i to bez profta,svaka ti čast,i na vrijeme.

ODGOVORITE
Name

X

31.05.2020 06:23

A sta si pomogao? Uzeo 4,2 mio , da nam ih sacuvas! Je li? Trebao si bar travu pokositi

ODGOVORITE
Name

BL

31.05.2020 06:26

STA OVAJ PRICA PA OBJEKTIVNI RAZLOZI SE VIDE HANGAR SATOR A AKO JE TOLIKO POSLOVAN I IMA TOLIKE FABRIKE MORA ZNATI STA JE UGOVORIO ZA KOLIKO IKAD KOJI OBJEKTIVNI RAZLOZI POKLOPI SE I CUTI

ODGOVORITE
Name

Stanovnik RS

31.05.2020 06:34

Koliko mu sad dugujemo?

ODGOVORITE
Name

Bratunac

31.05.2020 06:39

Au, što si pomogao, kao kod Šojića ,, jedno bagerče na magarece livade,, sada ti sporne odluke sa nivoa BiH, pa zar i za to treba pitati Baketa, ako je osporio ovo, kapa mu do zemlje, ipak misli o nama Srbima dobro

ODGOVORITE
Name

Borac RS

31.05.2020 06:56

Haha, dobrotvor bi da bude na racun budzeta, kakav manipulator?? I gdje su to te fabrike u inostranstvu??

ODGOVORITE
Name

TD

31.05.2020 06:56

Vidim da prosječni srpski poštenjačina, kao i u svakom drugom slučaju, sve zna. Cijene šatora, cijene medicinske opreme, uslove i procedure za uvoz robe, stanje robnih rezervi drugih država,... sveee. Pa kako onda uvijek glasamo za pogrešne pa nas oni pokradoše? Kako kad smo tako pametni? Ovaj Ristić je jednostavno trebalo da gleda svoj posla i da batali ideale o narodnom jedinstvu i patriotizmu.

ODGOVORITE
Name

MM

31.05.2020 07:00

Ima li opreme na terminalu u Gradisci? Carino oglasi se. Kako će vratiti opremu? Avionom.

ODGOVORITE
Name

mimi53

31.05.2020 07:38

Uvjek sam se plasio ovih "dobrotvora" koji "pomazu" iz ciste ljubavi.

ODGOVORITE
Name

kmkok

31.05.2020 07:42

Ne zivi od prevara vec od svojih fabrika...kako to gordo zvuci.. a njegove fabrike zive od budzeta iz kojeg muzu koliko im se prohtije... ti da si dobrotvor ti bi bolnicu pokolnio a ne trazio milione a prevoz od 30.000KM naplatio 400.000KM.... steta sto SIPA ne smije da radi svoj posao....

ODGOVORITE
Name

re kmkok

31.05.2020 10:26

A jel mu te fabrike mu je tata ostavio ili ih je kupio Dodinim parama? I koliko je platio oruzije koje je MUP RS oduzeo a za koliko ga je prodao i koliki je porez na to platio? Nema ovde ni D od drzave, pravde i zakona...

Name

Radovan

31.05.2020 07:46

Jel to onaj što je prodao oružje što su ljudi vratili Lukaču i to smo mi platili

ODGOVORITE
Name

mislim

31.05.2020 07:51

Koja banda sator se vraca smiruju se tenzije ali pare se dijele jer to narod ne vidi.

ODGOVORITE
Name

Suvi

31.05.2020 08:10

Srbija je imala nekoliko hiljada više zaraženih pa nije kupovala šatore već se poslužila postojećim prostorima.I šta će pokretna bolnica,nije rat,a i koliko je šatora još jedan da je bio prešli bi u federaciju.

ODGOVORITE
Name

livadska bolnica

31.05.2020 08:20

ĐURA ĆE TI OPROSTITI ŠTO TE JE TUKAO

ODGOVORITE
Name

Brodski SNSD

31.05.2020 08:28

Nemoze nam niko nista

ODGOVORITE
Name

Direkt

31.05.2020 10:23

Sve dok SIPA ne postane jača i od mafije. :)))

Name

Srb in

31.05.2020 08:41

Pa ko si ti da se odjednom tako brineš za zdravlje građana RS? Otkud bas ti da uvozis bolnicu? Kad si takav mega biznismen, kako to da nisi provjerio da li uopšte treba takva tzv. bolnica RS. Znači, ne glumi nikakvog patriotu.

ODGOVORITE
Name

Bozo

31.05.2020 08:47

Sve je u pravu samo kad bi to bila bolnica a ne sator za vasare i Dodikovo predizborno okupljanje.Da je kostalo 50 000 km niko ne bi ni rijeci rekao jer toliko onaj sator i kosta.Ali 4, 5 miliona pa to nema nigde.Oce za noc da ukradu

ODGOVORITE
Name

Ne znam šta hoćete

31.05.2020 09:02

Jednom se postupa po zakonu i problem. Ali ne da Agencija za lijekove, a ne da ni Centralna banka dok se ne ispoštuje procedura i propisi.

ODGOVORITE
Name

Bulbul

31.05.2020 09:07

Svercer oruzija i tacka.

ODGOVORITE
Name

Pitanje

31.05.2020 09:21

Pita li se ko kako dodje do "tvojih fabrika". Kako to da se oteto oružje namijenjeno za uništenje preko "tvojih fabrika" proda afričkim zemljama, a ti takav poštenjacinja. Dosta je vaše šuplje priče i ispiranje mozgova sirotinjskih.

ODGOVORITE
Name

Bond

31.05.2020 09:24

Znamo mi da ti zivis od svojih fabrika i da si mnogima dao posao kako kazes... ali kako dodje do toga da mozes kupiti te fabrike i na kraju ako si dobrotvor zasto ne pokloni sve o cemu se pravdas, evo ti primjer covjeka iz Janje, dosao u bolnicu donjeo sta je naumio i to je to. Sta se raspravljas ubjedjujes, ljutis, pravdas, malo vise kontradiktorno a narod ipak cita izmedju redova. Ili daj prave dokaze ili cuti.

ODGOVORITE
Name

Uros

31.05.2020 09:53

Risticu...prvo da naglasim da ne propadam ni jednoj politickoj opciji. Ali zasto pljujes opoziciju. Pa sve je u rukama pozicije. Zasto niste montirali bolnicu. Nije vas sprijecio ni Sanivukovic ni Vukanovic. Sve je u vasim rukama. Na zalost,montirao su sator i htjeo da uzmes nekoliko miliona. STIDI SE RISTICU

ODGOVORITE
Name

Haha

31.05.2020 09:54

Slaven DOBROTVOR

ODGOVORITE
Name

Direkt

31.05.2020 10:30

Htio je na brzinu u mutnom da smulja milione KM. Mislio je da će i ova muljaža proći lako. Nije mu ovo Južni Sudan pa da mu to prođe. Doduše, jeste i ovo banana-država, samo hvala bogu, ipak možda ne tolika.

ODGOVORITE
Name

Pero

31.05.2020 10:43

Ristić laže. Slovenija je mobilnu vojnu bolnicu pod nazivom Role 2LM kupila 2013. godine. I tamo je bilo dosta nepravilnosti prilikom nabavke i pokrenut je krivični postupak ali zbog nedostatka dokaza ( ključna dokumentacija je nestala ) niko nije osuđen.

ODGOVORITE
Name

Tor

31.05.2020 14:47

Tebe lopovcino treba hapsiti. Ti si jedan od vecih lopova u Srbiji u RS. Treba te prijaviti njemackim vlastima a to ce se uskoro i uraditi za utaju poreza i falsfikovanja papira. Lopino jedna. Ti pricas o postenju? Takve kao tebe treba drzati u tamnici. Nisi ti mali lopov lopovcino jedna. O oruzju cu da cutim jer je to previse za ove sitne novine.

ODGOVORITE
Name

Ristiću

31.05.2020 15:09

Gospodine Ristiću, kako si nam zelio pomoći kada ova "bolnica" ne može biti u funkciji, a proći će i drugi talas korone. Je li se tou Vašem žargonuzove pomoć. Najbolje bi bilo da se poklopiš ušima, jer te ojađeni narod veoma dobro razumio.

ODGOVORITE
Name

Dobri komsija

31.05.2020 18:34

Gosp. Slavenko Ristic je jedan veliki prevarant i lazov. Dodikov sluga i obicni lopov. Prije 15 godina glumio nekog mafijasa po Bn a sada se predstavlja kao neki biznismen. Nase pare od PDV vratiti nece 100%!

ODGOVORITE
Name

Nenad

31.05.2020 19:09

Moj Ristiću, ti kao pomažeš svoj narod, a na muci tog naroda trpaš preko 4 miliona maraka u džep. I objasni mi molim te kako si ti to poštenim radom privatizovao i otvorio fabrike. I ja bih pokušao

ODGOVORITE
Name

Draško

31.05.2020 19:33

Mogao si i jeftinije proci za taj šator. Ko te je zvao da pomažeš sa bolnicom koja nikom nije ni trebala? Sačuvaj bože da je došla. Šta bi sa njom? A taj šator možete rasklapati i sklapati po izbornim jedinicama.

ODGOVORITE
Name

cups

02.06.2020 13:10

Koliko je ovaj bio u dilu vidi se po prici.

ODGOVORITE
Name

Crv

08.01.2021 23:26

Brzo ce ovaj rumenko hostaplercic kupusar Ristic ostati i bez plavuse koja ga muze dok jos ima kao para. Sjajna instagram ljubavna idila...Sve moj do mojega. Drasko i Vukan su gospoda za malog nafuranog rumenka.

ODGOVORITE