Кеба поделио рецепт своје малдоликости!

Драган Којић Кеба тврди да има лице као тинејџер јер се свакодневно мацка жуманцетом и кремом од руже коју, иначе, прави сам. Он истиче да свако може да изгледа добро као он помоћу намирница које већина људи има у кухињи.

Забава 29.05.2020 | 15:48
Кеба поделио рецепт своје малдоликости!

"Најбоље је да се ослоните на природну козметику, а не да бацате паре на скупе препарате. За негу коже користим ананас, банану, киви, бадем, лешник... Од овог воћа правим одличне пилинге, а од ружа квалитетне креме за лице. Пошто имам суву кожу, користим једну специјалну маску! Помешам жуманце са мало банане и уситњеног бадема, а затим додам један тајни састојак. Не бих да га откривам! После тога лице ми је мекано и затегнуто као да имам 15 година", објаснио је Кеба за домаће медије, па додао: "Сваког дана идем у сауну, јер се у њој најбоље прочисте поре. Кожа одмах заблиста и не изгледа уморно. Поред тога, имам редовне масаже које опуштају дух и тело."

Осим што води рачуна о кожи, фолкер се труди и да сачува витку линију.

"Ујутру брзо ходам пет километара, а затим лагано трчим. Тренинг је важан. Поред тога што поправља физичко стање, позитивно утиче и на психу. Да би човек лепо изгледао, мора да буде и здрав", објашњава он који има и посебан режим исхране, па једе само два пута дневно:

"По природи сам хедониста, волим живот, музику, људе, па и храну. Најчешће доручкујем јаја и сланиницу. Никако не мешам угљене хидрате и протеине и трудим се да ми размак између оброка буде 12 сати! Сматрам да је то веома важно."

Кеба наглашава да је за добар изглед битно и да човек ради посао који воли.

"Обожавам да свирам гитару и певам, јер музика лечи душу... Човек никад не сме да изгуби ентузијазам за свој посао", закључио је он, па дао и рецепт за своју маску. 

Састојци:

- једно жуманце

- пола банане

- шака уситњеног бадема

- тајни састојак који Кеба није желео да открива

Извор: Курир.рс Фото: Дејан Бриза

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Објављујете

29.05.2020 17:39

Саме глупости.Набројао састојке,а један неце да казе.Много је рекао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

30.05.2020 12:43

А тајни састојак је Грчка. :)))