Keba podelio recept svoje maldolikosti!

Dragan Kojić Keba tvrdi da ima lice kao tinejdžer jer se svakodnevno macka žumancetom i kremom od ruže koju, inače, pravi sam. On ističe da svako može da izgleda dobro kao on pomoću namirnica koje većina ljudi ima u kuhinji.

Zabava 29.05.2020 | 15:48
Keba podelio recept svoje maldolikosti!

"Najbolje je da se oslonite na prirodnu kozmetiku, a ne da bacate pare na skupe preparate. Za negu kože koristim ananas, bananu, kivi, badem, lešnik... Od ovog voća pravim odlične pilinge, a od ruža kvalitetne kreme za lice. Pošto imam suvu kožu, koristim jednu specijalnu masku! Pomešam žumance sa malo banane i usitnjenog badema, a zatim dodam jedan tajni sastojak. Ne bih da ga otkrivam! Posle toga lice mi je mekano i zategnuto kao da imam 15 godina", objasnio je Keba za domaće medije, pa dodao: "Svakog dana idem u saunu, jer se u njoj najbolje pročiste pore. Koža odmah zablista i ne izgleda umorno. Pored toga, imam redovne masaže koje opuštaju duh i telo."

Osim što vodi računa o koži, folker se trudi i da sačuva vitku liniju.

"Ujutru brzo hodam pet kilometara, a zatim lagano trčim. Trening je važan. Pored toga što popravlja fizičko stanje, pozitivno utiče i na psihu. Da bi čovek lepo izgledao, mora da bude i zdrav", objašnjava on koji ima i poseban režim ishrane, pa jede samo dva puta dnevno:

"Po prirodi sam hedonista, volim život, muziku, ljude, pa i hranu. Najčešće doručkujem jaja i slaninicu. Nikako ne mešam ugljene hidrate i proteine i trudim se da mi razmak između obroka bude 12 sati! Smatram da je to veoma važno."

Keba naglašava da je za dobar izgled bitno i da čovek radi posao koji voli.

"Obožavam da sviram gitaru i pevam, jer muzika leči dušu... Čovek nikad ne sme da izgubi entuzijazam za svoj posao", zaključio je on, pa dao i recept za svoju masku. 

Sastojci:

- jedno žumance

- pola banane

- šaka usitnjenog badema

- tajni sastojak koji Keba nije želeo da otkriva

Izvor: Kurir.rs Foto: Dejan Briza

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Objavljujete

29.05.2020 17:39

Same gluposti.Nabrojao sastojke,a jedan nece da kaze.Mnogo je rekao..

ODGOVORITE
Name

Direkt

30.05.2020 12:43

A tajni sastojak je Grčka. :)))