Босић: Власт ништа није учинила да помогне привреди

Дом народа Парламернтарне скупштине БиХ одржао је данас сједницу, на којој није прихваћен приједлог Представничког дома о Измјенама закона о порезу на додатну вриједност.

Босна и Херцеговина 28.05.2020 | 20:40
Босић: Власт ништа није учинила да помогне привреди

Коментаришући приједлог о Измјени закона о ПДВ-у, делегат у Дому народа Младен Босић (СДС) је рекао да ако се овако настави да ћемо сви заједно доћи у велике проблеме. 

"Ова тачка око ПДВ-а је показала да нема никакве намјере да власт било шта уради, што би конкретно помогло привреди", казао је Босић и додао:

"Евидентно је да нема спремности СНСД-а и ХДЗ-а да то уради, они су послали поруку да им је много важније да се пуне буџети, па макар и на силу него да се помогне привреди од које живимо."

Предсједавајућем Савјета министара БиХ Зорану Тегелтији, Босић је упутио позив за оставку, јер је на челу како је рекао, најгорег састава Савјета министара, који није учинио ништа поводом епидемије вируса корона.  

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милан

28.05.2020 19:16

Али је зато учинила све да одмогне тој истој привреди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЛАСТ & ПРИВРЕДА

28.05.2020 19:49

МАЦЕХА И " ЦЕРКА "

Name

Ухх

28.05.2020 21:05

Зар нема нико паметан да ту мајкицку отјера у пензију? Баба насминкана скроз пролупала.

Name

29.05.2020 05:15

Мајкићка је одавно у пензији добила је и одпремнини и поново ради, сада има и пензију и плату а омладина нека тражи хљеба по бијелом свијету!!!???????