Bosić: Vlast ništa nije učinila da pomogne privredi

Dom naroda Parlamerntarne skupštine BiH održao je danas sjednicu, na kojoj nije prihvaćen prijedlog Predstavničkog doma o Izmjenama zakona o porezu na dodatnu vrijednost.

Bosna i Hercegovina 28.05.2020 | 20:40
Bosić: Vlast ništa nije učinila da pomogne privredi

Komentarišući prijedlog o Izmjeni zakona o PDV-u, delegat u Domu naroda Mladen Bosić (SDS) je rekao da ako se ovako nastavi da ćemo svi zajedno doći u velike probleme. 

"Ova tačka oko PDV-a je pokazala da nema nikakve namjere da vlast bilo šta uradi, što bi konkretno pomoglo privredi", kazao je Bosić i dodao:

"Evidentno je da nema spremnosti SNSD-a i HDZ-a da to uradi, oni su poslali poruku da im je mnogo važnije da se pune budžeti, pa makar i na silu nego da se pomogne privredi od koje živimo."

Predsjedavajućem Savjeta ministara BiH Zoranu Tegeltiji, Bosić je uputio poziv za ostavku, jer je na čelu kako je rekao, najgoreg sastava Savjeta ministara, koji nije učinio ništa povodom epidemije virusa korona.  

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Milan

28.05.2020 19:16

Ali je zato učinila sve da odmogne toj istoj privredi.

ODGOVORITE
Name

VLAST & PRIVREDA

28.05.2020 19:49

MACEHA I " CERKA "

Name

Uhh

28.05.2020 21:05

Zar nema niko pametan da tu majkicku otjera u penziju? Baba nasminkana skroz prolupala.

Name

XL

29.05.2020 05:15

Majkićka je odavno u penziji dobila je i odpremnini i ponovo radi, sada ima i penziju i platu a omladina neka traži hljeba po bijelom svijetu!!!???????