Диана Јовић: Нисам дио криминалне групе!

Адвокатска канцеларија Зиројевић из Бијељине која заступа Диану Јовић власника компаније "Крушик" у Бијељини, огласила се саопштењем у којем се каже да Диана Јовић није дио никакве криминалне групе и да није привођена током операције "Кристал".

Република Српска 28.05.2020 | 16:31
Диана Јовић: Нисам дио криминалне групе!

„Остала сам запрепаштена и затечена након што сам на Вашем порталу прочитала текст под насловом „Тијана Ајфон пала са групом због дроге и оружја" у коме су на мој рачун изнесене нетачне информације, а које се односе на моје наводно учешће у криминалној групи која је од стране припадника МУП-а РС ПУ Бијељина ухапшена дана 28.05.2020. године у оперативној акцији „Кристал", каже се у саопштењу и додаје:

"Под пуном кривичном и материјалном одговорношћу изјављујем да нисам дио било какве криминалне групе, те да нисам привођена нити саслушавана у било ком својству од стране припадника МУП-а РС током трајања наведене операције,„Кристал". Наведне тврдње су изнијете без доказа било које врсте и представљају директан напад на моју личност и каријеру".

Имајући у виду све наведено, као и чињеницу да су негативне посљедице нарушавања угледа клеветом већ настале, позивамо Вас да, у року од 8 (осам) дана од дана пријема овог захтјева, уклоните напријед поменути текст, објавите деманти и упутите јавно извињење што и чинимо овим путем.

(БН)