Diana Jović: Nisam dio kriminalne grupe!

Advokatska kancelarija Zirojević iz Bijeljine koja zastupa Dianu Jović vlasnika kompanije "Krušik" u Bijeljini, oglasila se saopštenjem u kojem se kaže da Diana Jović nije dio nikakve kriminalne grupe i da nije privođena tokom operacije "Kristal".

Republika Srpska 28.05.2020 | 16:31
Diana Jović: Nisam dio kriminalne grupe!

„Ostala sam zaprepaštena i zatečena nakon što sam na Vašem portalu pročitala tekst pod naslovom „Tijana Ajfon pala sa grupom zbog droge i oružja" u kome su na moj račun iznesene netačne informacije, a koje se odnose na moje navodno učešće u kriminalnoj grupi koja je od strane pripadnika MUP-a RS PU Bijeljina uhapšena dana 28.05.2020. godine u operativnoj akciji „Kristal", kaže se u saopštenju i dodaje:

"Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću izjavljujem da nisam dio bilo kakve kriminalne grupe, te da nisam privođena niti saslušavana u bilo kom svojstvu od strane pripadnika MUP-a RS tokom trajanja navedene operacije,„Kristal". Navedne tvrdnje su iznijete bez dokaza bilo koje vrste i predstavljaju direktan napad na moju ličnost i karijeru".

Imajući u vidu sve navedeno, kao i činjenicu da su negativne posljedice narušavanja ugleda klevetom već nastale, pozivamo Vas da, u roku od 8 (osam) dana od dana prijema ovog zahtjeva, uklonite naprijed pomenuti tekst, objavite demanti i uputite javno izvinjenje što i činimo ovim putem.

(BN)