Тијана Ајфон пала са групом због дроге и оружја

Управа за организовани и тешки криминалитет и Полицијска управа Бијељина, у оквиру оперативне акције "Кристал", у мјесту Суво Поље извршили су претрес и хапшење 16 лица у викенд кући, власништво Милисава Томића. Међу ухапшенима је и старлета Тијана Ајфон.

Република Српска 28.05.2020 | 14:13
Тијана Ајфон пала са групом због дроге и оружја

Жандармерија и крим - полиција Републике Српске у сарадњи са колегама из Србије и Словеније извели су опсежну акцију у којој је ухапшено 16 лица код којих је пронађена већа количина наркотика и оружја.

Како сазнајемо међу ухапшеним у Бијељини је српска старлета Тијана Ајфон, која је и организатор овог скупа.

Тијана Ајфон је из Србије у Српску прешла чамцем.

Ријеч је о међународној криминалној групи која је већ дуже вријеме позната МУП-у РС.

Полиција је криминалну групу ухватила у викендици у Сувом Пољу. Том приликом је заплијењена већа количина дроге, оружја , а спријечена и проституција.

У викендици је било 35 криминогених лица од чега је 26 мушких и 9 женских лица.

- Приликом претресања објекта, лица и возила која користе лица пронађено је и привремено одузето: 14 пакетића кокаина укупне масе око 46 грама, 9 комада медицинских дрога, 9 пиштоља различитог калибра, те један гасни пиштољ, 3 панцира, те преко 20.000 конвертибилних марака у разним валутама.

У овој полицијској акцији лишени су  слободе припадници организоване међународне криминалне групе и то А.Г, П.С, Ж.С, Р.С, Р.Д, С.С, С.П, Д.П, З.Ћ, В.К, С.М, М.Т, Е.Х, Ж.В. сви  држављани Босне и Херцеговине, А.Б. држављанин Републике Словеније и Т.М. држављанка Републике Србије, наводи ПУ Бијељина.

Према незваничним информацијама, ухапшени су Милисав Томић и Александар Гајић, обојица из Бијељине, Павле Стевић и Срђан Мићић, обојица из Брчког, Жељко Симић и Саво Симић, обојица из Угљевика, Радан Дотлић, Синиша Перић, Радослав Симић, Данијел Перић, Златан Ћук, Владан Какућа и Жељко Вујић, сви из Бијељине, Ади Бајгорић из Словеније, Елвис Хоџић из Лукавца и Тијана Максимовић звана Тијана Ајфон из Руме.

За исто кривично дјело сумњиче се и Саша Петровић, рођена 17. јуна 1988. године у Чачку, Јована Денић, рођена 16. јануара 1993. године у Нишу, Софија Гачић, рођена 26. априла 1993. године у Новом Саду.

Такође у службене просторије доведена су и особе: Сашо Белић из Словеније, Риццардо Мердаусл из Словеније, Славиша Дробић из Словеније, Славко Винчић из Словеније, Саша Петровић из Чачка, Софија Гачић из Београда, Марија Крстић из Београда, Јована Денић из Младеновца, Дејан Какућа из Бијељине, Марко Еркић из Бијељине, Дамир Хамзић из Бијељине и Алекса Деспотовић из Бијељине.

Сва наведена лица се саслушавају у својству осумњичених и свједока, а осумњичени су за кривична дјела недозвољена производња и промет опојних дрога, недозвољена производња и промет оружја и проституција.