У Бијељини отворена Хифа Оил-Еуро Оил бензинска пумпа

Компанија Хифа Оил, најуспјешнији приватни дистрибутер нафте и нафтних деривата у Босни и Херцеговини, отворила је у Бијељини своју 16. по реду бензинску пумпу.

Република Српска 28.05.2020 | 09:58
У Бијељини отворена Хифа Оил-Еуро Оил бензинска пумпа

Овај малопродајни објекат посједује све пратеће садржаје у складу са стандардима Хифа Оил – Еуро Оил бренда, као и Исомаx - гориво високих перформанси за дизел и бензинске моторе.

Уз врхунску услугу, малопродајни објекат нуди и кафу "ТО ГО", бесплатну Wи-Фи мрежу, као и Еуро – Маркет са великим избором роба широке потрошње. Нова бензинска пумпа у Бијељини налази се на у Улици  Филипа Вишњића 211.

"Хифа Оил наставља са развојем и инвестицијама. Прошле седмице смо отворили бензинску пумпу у Брчком, а данас смо са нашим новим малопродајним објектом у Бијељини. Своје присуство у овом граду ћемо ускоро  појачати са још једном бензинском пумпом.

У периоду који је пред нама планирамо отворити још неколико бензинских пумпи у Сарајеву и Херцеговини, као и у Црној Гори. Наши примарни циљеви ове године су даље ширење малопродајне мреже и јачање бренда Исомаx у сарадњи са партнерима широм Босне и Херцеговине и регије", поручио је Кенан Ахметлић, извршни директор и члан Управе компаније Хифа Оил. 

Хифа Оил са својим малопродајним објектима тренутно је присутна у Сарајеву, Грачаници, Градачцу, Маглају, Добоју, Теслићу, Бусовачи, Бановићима, Рудом, Живиницама, Брчком, Бијељини, као и у Црној Гори, односно Подгорици. Енергија која покреће, поручују из ове компаније.

(БН)