U Bijeljini otvorena Hifa Oil-Euro Oil benzinska pumpa

Kompanija Hifa Oil, najuspješniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, otvorila je u Bijeljini svoju 16. po redu benzinsku pumpu.

Republika Srpska 28.05.2020 | 09:58
U Bijeljini otvorena Hifa Oil-Euro Oil benzinska pumpa

Ovaj maloprodajni objekat posjeduje sve prateće sadržaje u skladu sa standardima Hifa Oil – Euro Oil brenda, kao i Isomax - gorivo visokih performansi za dizel i benzinske motore.

Uz vrhunsku uslugu, maloprodajni objekat nudi i kafu "TO GO", besplatnu Wi-Fi mrežu, kao i Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje. Nova benzinska pumpa u Bijeljini nalazi se na u Ulici  Filipa Višnjića 211.

"Hifa Oil nastavlja sa razvojem i investicijama. Prošle sedmice smo otvorili benzinsku pumpu u Brčkom, a danas smo sa našim novim maloprodajnim objektom u Bijeljini. Svoje prisustvo u ovom gradu ćemo uskoro  pojačati sa još jednom benzinskom pumpom.

U periodu koji je pred nama planiramo otvoriti još nekoliko benzinskih pumpi u Sarajevu i Hercegovini, kao i u Crnoj Gori. Naši primarni ciljevi ove godine su dalje širenje maloprodajne mreže i jačanje brenda Isomax u saradnji sa partnerima širom Bosne i Hercegovine i regije", poručio je Kenan Ahmetlić, izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil. 

Hifa Oil sa svojim maloprodajnim objektima trenutno je prisutna u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom, Živinicama, Brčkom, Bijeljini, kao i u Crnoj Gori, odnosno Podgorici. Energija koja pokreće, poručuju iz ove kompanije.

(BN)