Ана Севић поднела тужбу против бившег супруга Дарка Лазића!

Ана Севић (34) поднела је тужбу против Дарка Лазића (28) за неплаћање алиментације, пошто певач, наводи Ало, од развода ниједном није испунио своје обавезе, па је "дуг" нарастао на 900.000 динара.

Забава 27.05.2020 | 22:22
Ана Севић поднела тужбу против бившег супруга Дарка Лазића!

- Ана је пресавила табак и поднела тужбу против бившег супруга Дарка Лазића, који од развода није уплатио ниједну алиментацију коју је суд одредио за потребе издржавања њихове заједничке ћеркице. Будући да њих двоје нису у браку више од две године, тај износ је нарастао на 900.000 динара, Ана је решила да новац потражи правним путем - прича извор.

Севићева је тужбу поднела у најстрожој тајности и адвокте замолила за дискрецију.

- Ана не жели да јавно блати оца њене ћерке, како не би повредила осећања малене Лорене. Она само жели да наплати оно што јој по закону припада у износу који је суд одредио. Будући да од развода Лазић није дао ни динара, Ана сада потражује око 8.000 евра - објашњава извор.

- Ана није желела да га тужи раније због тога што је Дарко имао проблема са наркотицима, са законом, а онда је доживео и тешку саобраћајну незгоду. Тада јој је једино било важно да се извуче, али будући да је сада добро и да наступа, да зарађује, време је да своје обавезе према ћерки измири - тврди извор.

- Заиста ништа не бих коментарисала. О свом приватном животу никада нисам желела да причам јавно, па ће тако бити и овога пута. Надам се да ме разумете - рекла је Ана овим поводом.

Извор: Телеграф/Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар