Ana Sević podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića!

Ana Sević (34) podnela je tužbu protiv Darka Lazića (28) za neplaćanje alimentacije, pošto pevač, navodi Alo, od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze, pa je "dug" narastao na 900.000 dinara.

Zabava 27.05.2020 | 22:22
Ana Sević podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića!

- Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rešila da novac potraži pravnim putem - priča izvor.

Sevićeva je tužbu podnela u najstrožoj tajnosti i advokte zamolila za diskreciju.

- Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke, kako ne bi povredila osećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra - objašnjava izvor.

- Ana nije želela da ga tuži ranije zbog toga što je Darko imao problema sa narkoticima, sa zakonom, a onda je doživeo i tešku saobraćajnu nezgodu. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vreme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri - tvrdi izvor.

- Zaista ništa ne bih komentarisala. O svom privatnom životu nikada nisam želela da pričam javno, pa će tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumete - rekla je Ana ovim povodom.

Izvor: Telegraf/Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar