Дозвољен рад базена, wеллнесс и спа центара у РС

Одлуку којом се од данас дозвољава рад базенима, "wеллнесс" и спа центрима посебно и у склопу угоститељских објеката за смјештај, Републички штаб за ванредне ситуације донио је данас.

Република Српска 25.05.2020 | 17:15
Дозвољен рад базена, wеллнесс и спа центара у РС

У саопштењу наводе да приликом обављања дјелатности субјекти којима је одобрен рад дужни су обавезно предузети мјере за спречавање појаве и ширења КОВИД-19 болести на радном мјесту.

Из Штаба су додали да сви субјекти могу самостално обављати дезинфекцију пословних простора у складу са упутством ЈЗУ "Институт за јавно здравство Републике Српске".

Такмичарске активности спортских организација и спортиста се забрањује до 8. јуна.

Републички штаб за ванредне ситуације дао је инструкцију Институту за јавно здравство Републике Српске да изради упутство за организовање рада биоскопа, позоришта и читаоница у Републици Српској.

Штаб је донио и Одлуку којом се забрањују сва јавна окупљања у групама већим од 50 особа на јавном мјесту.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ања

25.05.2020 17:38

Кафици,базени,кладионице...Мозда је вријеме да и позористе проради. Или це елита из Бакинаца "укинути" културу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

25.05.2020 18:00

Стварно сте сви ви у том кризним штабу будале. Не можеш без маске на улици а у кафану гдје нико ништа не поштује и све један другом дишу у фацу, може.. Данас на 190 тестираних, 5 позитивних.... Шта се то побољшало у односу на почетак пандемије и ко кога овде више за.... а.... Све луђак до луђака...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душко

25.05.2020 19:16

Само ако су у власништву СНСД

ОДГОВОРИТЕ