Dozvoljen rad bazena, wellness i spa centara u RS

Odluku kojom se od danas dozvoljava rad bazenima, "wellness" i spa centrima posebno i u sklopu ugostiteljskih objekata za smještaj, Republički štab za vanredne situacije donio je danas.

Republika Srpska 25.05.2020 | 17:15
Dozvoljen rad bazena, wellness i spa centara u RS

U saopštenju navode da prilikom obavljanja djelatnosti subjekti kojima je odobren rad dužni su obavezno preduzeti mjere za sprečavanje pojave i širenja KOVID-19 bolesti na radnom mjestu.

Iz Štaba su dodali da svi subjekti mogu samostalno obavljati dezinfekciju poslovnih prostora u skladu sa uputstvom JZU "Institut za javno zdravstvo Republike Srpske".

Takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista se zabranjuje do 8. juna.

Republički štab za vanredne situacije dao je instrukciju Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske da izradi uputstvo za organizovanje rada bioskopa, pozorišta i čitaonica u Republici Srpskoj.

Štab je donio i Odluku kojom se zabranjuju sva javna okupljanja u grupama većim od 50 osoba na javnom mjestu.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Anja

25.05.2020 19:38

Kafici,bazeni,kladionice...Mozda je vrijeme da i pozoriste proradi. Ili ce elita iz Bakinaca "ukinuti" kulturu?

ODGOVORITE
Name

Laki

25.05.2020 20:00

Stvarno ste svi vi u tom kriznim štabu budale. Ne možeš bez maske na ulici a u kafanu gdje niko ništa ne poštuje i sve jedan drugom dišu u facu, može.. Danas na 190 testiranih, 5 pozitivnih.... Šta se to poboljšalo u odnosu na početak pandemije i ko koga ovde više za.... a.... Sve luđak do luđaka...

ODGOVORITE
Name

Duško

25.05.2020 21:16

Samo ako su u vlasništvu SNSD

ODGOVORITE