Нова М-тел понуда: Телевизија коју носите са собом

Док чекате у реду, чекате аутобус, имате паузу на послу, када сте у дворишту, на излету или у било којој другој ситуацији када нисте код куће, а желите да погледате занимљив ТВ садржај или прекратите вријеме, м:тел ТВ То Го је одлична опција за вас.

Република Српска 22.05.2020 | 07:47
Нова М-тел понуда: Телевизија коју носите са собом

Ову услугу, наравно, можете користити и када сте код куће, а потребан вам је додатни екран, јер не желе сви укућани да гледају исти ТВ програм.

ТВ То Го је услуга компаније м:тел која је потпуно бесплатно доступна свим м:тел ИПТВ корисницима, а мобилни интернет саобраћај који се користи у оквиру ТВ То Го услуге се не тарифира, односно – бесплатан је.  ТВ То Го можете активирати на мобилном телефону, таблету или на рачунару.

Дакле, да бисте активирали ТВ То Го услугу потребно је да будете корисник једног од ТВ ИПТВ пакета. А до активације вас дијеле три једноставна корака:

  1. Генеришите код

У главном менију Мтел ИПТВ услуге на телевизору изаберете „Подешавања“ и опцију: „ТВ То Го“ и добићете ваш јединствен активациони код.

  1. Региструјте се

Преузмите и покрените апликацију ТВ То Го на телефону или таблету или рачунару. На почетном екрану изаберите опцију “Нови корисник” и у одговарајућа поља унесите активациони код, е-маил адресу и жељену лозинку.

  1. Уживајте у ТВ садржају

Да бисте завршили регистрацију потребно је да посјетите линк који сте добили у е-маил поруци. Линк важи 48 часова. Након тога, регистрација је готова те можете почети са кориштењем ТВ То Го апликације.

Подсјећамо, ТВ То Го апликација компаније м:тел има ново рухо и нове функционалности. Моћи ћете снимати, премотавати и паузирати садржаје баш као што то радите и на вашем ТВ уређају.

Уколико имате стару апликацију, не заборавите да преузмете нову. Унапријеђену апликацију за ТВ То Го можете преузети путем Гоогле Плаy продавнице или Апп Сторе-а потпуно бесплатно, а руковање апликацијом је крајње једноставно и веома прегледно.

За помоћ приликом инсталације и регистрације можете позвати 0 800 50 000.  

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дрнд

22.05.2020 18:06

Ма, треба им некад и мјесец дана да се смилују и отклоне неки квар. Тотално незаинтересовани за кориснике откад су све покуповали. Без здраве конкуренције нема напредка..

ОДГОВОРИТЕ