Nova M-tel ponuda: Televizija koju nosite sa sobom

Dok čekate u redu, čekate autobus, imate pauzu na poslu, kada ste u dvorištu, na izletu ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada niste kod kuće, a želite da pogledate zanimljiv TV sadržaj ili prekratite vrijeme, m:tel TV To Go je odlična opcija za vas.

Republika Srpska 22.05.2020 | 07:47
Nova M-tel ponuda: Televizija koju nosite sa sobom

Ovu uslugu, naravno, možete koristiti i kada ste kod kuće, a potreban vam je dodatni ekran, jer ne žele svi ukućani da gledaju isti TV program.

TV To Go je usluga kompanije m:tel koja je potpuno besplatno dostupna svim m:tel IPTV korisnicima, a mobilni internet saobraćaj koji se koristi u okviru TV To Go usluge se ne tarifira, odnosno – besplatan je.  TV To Go možete aktivirati na mobilnom telefonu, tabletu ili na računaru.

Dakle, da biste aktivirali TV To Go uslugu potrebno je da budete korisnik jednog od TV IPTV paketa. A do aktivacije vas dijele tri jednostavna koraka:

  1. Generišite kod

U glavnom meniju Mtel IPTV usluge na televizoru izaberete „Podešavanja“ i opciju: „TV To Go“ i dobićete vaš jedinstven aktivacioni kod.

  1. Registrujte se

Preuzmite i pokrenite aplikaciju TV To Go na telefonu ili tabletu ili računaru. Na početnom ekranu izaberite opciju “Novi korisnik” i u odgovarajuća polja unesite aktivacioni kod, e-mail adresu i željenu lozinku.

  1. Uživajte u TV sadržaju

Da biste završili registraciju potrebno je da posjetite link koji ste dobili u e-mail poruci. Link važi 48 časova. Nakon toga, registracija je gotova te možete početi sa korištenjem TV To Go aplikacije.

Podsjećamo, TV To Go aplikacija kompanije m:tel ima novo ruho i nove funkcionalnosti. Moći ćete snimati, premotavati i pauzirati sadržaje baš kao što to radite i na vašem TV uređaju.

Ukoliko imate staru aplikaciju, ne zaboravite da preuzmete novu. Unaprijeđenu aplikaciju za TV To Go možete preuzeti putem Google Play prodavnice ili App Store-a potpuno besplatno, a rukovanje aplikacijom je krajnje jednostavno i veoma pregledno.

Za pomoć prilikom instalacije i registracije možete pozvati 0 800 50 000.  

(BN) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

drnd

22.05.2020 18:06

Ma, treba im nekad i mjesec dana da se smiluju i otklone neki kvar. Totalno nezainteresovani za korisnike otkad su sve pokupovali. Bez zdrave konkurencije nema napredka..

ODGOVORITE