Стоја изазвала мањи удес па побегла са лица места! (ФОТО)

Фолк певачица Стојанка Новаковић Стоја (47) изазвала је недавно мањи инцидент и својим џипом ударила у други ауто који је био паркиран, а затим побегла са места незгоде.

Забава 21.05.2020 | 14:18
Стоја изазвала мањи удес па побегла са лица места! (ФОТО)

Инцидент се догодило на паркингу код једног киоска брзе хране, где је Стоја стала како би са другарицом купила пљескавицу.

Након завршене куповине, фолкерка и њена другарица су се упутиле ка сутомобилу, те селе у џип којим је управљала певачица, а док се кретала у рикверц, Стоја је ударила у други аутомобил.

Стоја је убрзо изашла из џипа, погледала у свој и други аутомобил, а потом је, како се наводи у емисији "Папараззо лов", села у свој џип и побегла с лица места.

Међутим, убрзо након инцидента Стоја је очигледно добила позив који је уредно испоштовала и вратила се на месту несреће, али овог пута у пратњи супруга Игора.

На лицу места певачицу и њеног супруга је сачекала власница удареног аутомобила, као и припадници саобраћајне полиције, који су направили увиђај и записник.

Како се даље наводи, испоштована је цела процедура, па су певачицу подвргли и алко-тесту, а након што је попунила сву неопходну папирологију, вратила се кући.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен/папараззолов

Коментари / 0

Оставите коментар