Stoja izazvala manji udes pa pobegla sa lica mesta! (FOTO)

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja (47) izazvala je nedavno manji incident i svojim džipom udarila u drugi auto koji je bio parkiran, a zatim pobegla sa mesta nezgode.

Zabava 21.05.2020 | 14:18
Stoja izazvala manji udes pa pobegla sa lica mesta! (FOTO)

Incident se dogodilo na parkingu kod jednog kioska brze hrane, gde je Stoja stala kako bi sa drugaricom kupila pljeskavicu.

Nakon završene kupovine, folkerka i njena drugarica su se uputile ka sutomobilu, te sele u džip kojim je upravljala pevačica, a dok se kretala u rikverc, Stoja je udarila u drugi automobil.

Stoja je ubrzo izašla iz džipa, pogledala u svoj i drugi automobil, a potom je, kako se navodi u emisiji "Paparazzo lov", sela u svoj džip i pobegla s lica mesta.

Međutim, ubrzo nakon incidenta Stoja je očigledno dobila poziv koji je uredno ispoštovala i vratila se na mestu nesreće, ali ovog puta u pratnji supruga Igora.

Na licu mesta pevačicu i njenog supruga je sačekala vlasnica udarenog automobila, kao i pripadnici saobraćajne policije, koji su napravili uviđaj i zapisnik.

Kako se dalje navodi, ispoštovana je cela procedura, pa su pevačicu podvrgli i alko-testu, a nakon što je popunila svu neophodnu papirologiju, vratila se kući.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen/paparazzolov

Komentari / 0

Ostavite komentar