Корисници смјештаја морају се тестирати на вирус корона

Студентски центар "Никола Тесла" у Бањалуци саопштио је да су корисници смјештаја у тој установи обавезни да дају узорке за тестирање на вирус корона у хигијенско-епидемиолошким службама домова здравља у локалним заједницама из којих долазе.

Република Српска 21.05.2020 | 14:06
Корисници смјештаја морају се тестирати на вирус корона

- Тестирање ће бити бесплатно и биће обављено у сарадњи са Институтом за јавно здравство Републике Српске. Студентски центар `Никола Тесла` доставиће хигијнеско-епидемиолошким службама спискове са именима студената - наведено је у саопштењу.

Студенти ће приликом усељења у Студентски центар "Никола Тесла" морати да доставе налаз тестирања.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рале

21.05.2020 12:34

Који студенти, они ни просли крај студената.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Рале

21.05.2020 14:01

Тацно тако,ово није ни С од студената,оно су били прави студенти из 1969.године кад су онда имали даму и поведу протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николааа

21.05.2020 20:40

Боже драги,па није ми добро шта цитам. Данас укинуто ванредно стање, у РС можете доци из других држава без тестирања на корону, укинута самоизолација. А студенти су дузни да се тестирају, и то је као услов да уселимоо у дом, у ком су се до куце(сигурно и данас) налазили заразени људи од короне. Па да ли сте ви нормални, избацили сте нам ствари из соба на улицу, и тразите нам да се тестирамо. Па ми нисмо сигурни да цете дезинфиковати собе и цитав дом. Стварно страсно, Боже помози њима, не знају шта раде!!!!!

ОДГОВОРИТЕ