Korisnici smještaja moraju se testirati na virus korona

Studentski centar "Nikola Tesla" u Banjaluci saopštio je da su korisnici smještaja u toj ustanovi obavezni da daju uzorke za testiranje na virus korona u higijensko-epidemiološkim službama domova zdravlja u lokalnim zajednicama iz kojih dolaze.

Republika Srpska 21.05.2020 | 14:06
Korisnici smještaja moraju se testirati na virus korona

- Testiranje će biti besplatno i biće obavljeno u saradnji sa Institutom za javno zdravstvo Republike Srpske. Studentski centar `Nikola Tesla` dostaviće higijnesko-epidemiološkim službama spiskove sa imenima studenata - navedeno je u saopštenju.

Studenti će prilikom useljenja u Studentski centar "Nikola Tesla" morati da dostave nalaz testiranja.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Rale

21.05.2020 12:34

Koji studenti, oni ni prosli kraj studenata.

ODGOVORITE
Name

re Rale

21.05.2020 14:01

Tacno tako,ovo nije ni S od studenata,ono su bili pravi studenti iz 1969.godine kad su onda imali damu i povedu proteste.

ODGOVORITE
Name

Nikolaaa

21.05.2020 20:40

Bože dragi,pa nije mi dobro šta citam. Danas ukinuto vanredno stanje, u RS možete doci iz drugih država bez testiranja na koronu, ukinuta samoizolacija. A studenti su duzni da se testiraju, i to je kao uslov da uselimoo u dom, u kom su se do kuce(sigurno i danas) nalazili zarazeni ljudi od korone. Pa da li ste vi normalni, izbacili ste nam stvari iz soba na ulicu, i trazite nam da se testiramo. Pa mi nismo sigurni da cete dezinfikovati sobe i citav dom. Stvarno strasno, Bože pomozi njima, ne znaju šta rade!!!!!

ODGOVORITE