Бијељина: Мушкарац на обали Саве извршио самоубиство

Четрдесетпетогодишњи Владо Рикановић из Доњег Црњелова код Бијељине објесио се о дрво 20. маја на обали ријеке Саве, што је изазвало шок и невјерицу у овом семберском селу.

Република Српска 21.05.2020 | 12:12
Бијељина: Мушкарац на обали Саве извршио самоубиство

Настрадали иза себе није оставио опроштајно писмо.

Мјештани Доњег Црњелова, који су га познавали, кажу да се бавио пољопривредом, да је био ожењен и да има малољетног сина, али да га је супруга у међувремену оставила.

Као могући разлог дизања руку на себе у овом случају незванично се помиње западање у дугове и одавање алкохолу.

Десетак дана раније на обали Дрине у Јањи пронађено је беживотно тијело 48-годишњег Оливера Бујака. Шта је ову несретну жену, која је имала своју породицу, навело на суицид, остаће непознато.

Полиција се у оваквим приликама не оглашава, јер, како је рекла портпаролка Полицијске управе Бијељина, Александра Марић, у овим случајевима “нема елемената кривичног дјела”.

У Центру за заштиту ментаног здравља Дома здравља Бијељина нису могли коментарисати ова два случаја, како кажу, без одобрења менаџмента, али су кратко рекли да им се поменуте особе раније нису обраћале за помоћ.

(Аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милан1

21.05.2020 21:46

Центар за заштиту менталног здравља, Дома здравља Бијељина, је једина установа која је могла помоћи овим људима. Али, на жалост, овој причи нема краја.

ОДГОВОРИТЕ