Bijeljina: Muškarac na obali Save izvršio samoubistvo

Četrdesetpetogodišnji Vlado Rikanović iz Donjeg Crnjelova kod Bijeljine objesio se o drvo 20. maja na obali rijeke Save, što je izazvalo šok i nevjericu u ovom semberskom selu.

Republika Srpska 21.05.2020 | 12:12
Bijeljina: Muškarac na obali Save izvršio samoubistvo

Nastradali iza sebe nije ostavio oproštajno pismo.

Mještani Donjeg Crnjelova, koji su ga poznavali, kažu da se bavio poljoprivredom, da je bio oženjen i da ima maloljetnog sina, ali da ga je supruga u međuvremenu ostavila.

Kao mogući razlog dizanja ruku na sebe u ovom slučaju nezvanično se pominje zapadanje u dugove i odavanje alkoholu.

Desetak dana ranije na obali Drine u Janji pronađeno je beživotno tijelo 48-godišnjeg Olivera Bujaka. Šta je ovu nesretnu ženu, koja je imala svoju porodicu, navelo na suicid, ostaće nepoznato.

Policija se u ovakvim prilikama ne oglašava, jer, kako je rekla portparolka Policijske uprave Bijeljina, Aleksandra Marić, u ovim slučajevima “nema elemenata krivičnog djela”.

U Centru za zaštitu mentanog zdravlja Doma zdravlja Bijeljina nisu mogli komentarisati ova dva slučaja, kako kažu, bez odobrenja menadžmenta, ali su kratko rekli da im se pomenute osobe ranije nisu obraćale za pomoć.

(Avaz)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milan1

21.05.2020 23:46

Centar za zaštitu mentalnog zdravlja, Doma zdravlja Bijeljina, je jedina ustanova koja je mogla pomoći ovim ljudima. Ali, na žalost, ovoj priči nema kraja.

ODGOVORITE