Бањалука: Након потјере ухапшена два лица због крађе

Лица чији су иницијали А.Б. и С.С. ухапшени су након полицијске потјере због сумње да су у Бањалуци починили више кривичних дјела крађе.

Република Српска 21.05.2020 | 11:21
Бањалука: Након потјере ухапшена два лица због крађе

Из Полицијске управе /ПУ/ Бањалука саопштено је да су полицајци јуче око 10.50 часова дошли до сазнања да су лица А.Б. и С.С. у претходном периоду починила више кривичних дјела на подручју Бањалуке и да управљају возилом марке "ауди А4".

"Након што је уочено наведено возило у којем су се налазила лица А.Б. и С.С., полицијски службеници су издали свјетлосно и звучно наређење да зауставе возило, на шта су се лица оглушила и дала се у бијег. Након потјере, полицијски службеници су их сустигли и лишили слободе", наводи се у саопштењу.

Код лица А.Б. и С.С. су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела крађа.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Због насилничке вожње, непоступања по наређењу полицијских службеника и вожње са неприпадајућим регистарским ознакама против лица С.С. биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду.

Наведена лица се сумњиче да су у претходном периоду на територији Републике Српске, Федерације БиХ и дистрикта Брчко починили више кривичних дјела. 

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сељак

22.05.2020 09:32

Сви би леба без мотике

ОДГОВОРИТЕ