Banjaluka: Nakon potjere uhapšena dva lica zbog krađe

Lica čiji su inicijali A.B. i S.S. uhapšeni su nakon policijske potjere zbog sumnje da su u Banjaluci počinili više krivičnih djela krađe.

Republika Srpska 21.05.2020 | 11:21
Banjaluka: Nakon potjere uhapšena dva lica zbog krađe

Iz Policijske uprave /PU/ Banjaluka saopšteno je da su policajci juče oko 10.50 časova došli do saznanja da su lica A.B. i S.S. u prethodnom periodu počinila više krivičnih djela na području Banjaluke i da upravljaju vozilom marke "audi A4".

"Nakon što je uočeno navedeno vozilo u kojem su se nalazila lica A.B. i S.S., policijski službenici su izdali svjetlosno i zvučno naređenje da zaustave vozilo, na šta su se lica oglušila i dala se u bijeg. Nakon potjere, policijski službenici su ih sustigli i lišili slobode", navodi se u saopštenju.

Kod lica A.B. i S.S. su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela krađa.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Zbog nasilničke vožnje, nepostupanja po naređenju policijskih službenika i vožnje sa nepripadajućim registarskim oznakama protiv lica S.S. biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Navedena lica se sumnjiče da su u prethodnom periodu na teritoriji Republike Srpske, Federacije BiH i distrikta Brčko počinili više krivičnih djela. 

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

seljak

22.05.2020 09:32

Svi bi leba bez motike

ODGOVORITE