Северина изгубила још један судски спор!

Северина Којић изгубила је још један судски спор који води око борбе за старатељство над сином Александром којег има са бившим партнером, бизнисменом Миланом Поповићем.

Забава 20.05.2020 | 20:42
Северина изгубила још један судски спор!

С обзиром на то да је пандемија корона вируса и даље на снази, наступа нема већ више од два месеца, па је и Северина наводно у финансијским потешкоћама.

Пише се како су она и Игор пред разводом брака, међутим, у хрватским судовима није приспео такав захтев, пише 24сата.хр.

- Певачица је у међувремену изгубила још један судски спор. Севе се жалила на привремену меру Опћинског грађанског суда у Загребу из јула 2019. према којој не сме објављивати фотографије малолетног сина на друштвеним мрежама, Инстаграму и Фејсбуку. Такође, морала је уклонити све фотографије. Жупанијски суд у Дубровнику је у октобру 2019. потврдио првостепену привремену меру. Међутим, Севе се на њу оглушила па је наставила објављивати фотографије дечака. Ради се о привременој мери која вреди до окончања парнице између бивших партнера - наводи "24 сата".

Уколико случајно сметне с ума ову одлуку суда, Севе би морала да плати неких 660 евра, а казна ће се повећавати, и то двоструко, сваки следећи пут кад фотографија осване на друштвеним мрежама.

Северина је почетком марта дошла у Београд како би видела сина Александра, међутим, уследило је проглашење ванредног стања па је остала у породичној кући свог супруга, Игора Којића.

<стронг>Недуго затим Северина се оглушила о мене Владе Републике Србије, када је прекршила меру обавезне самоизолације након уласка у Србију. Наиме, када је дошла у Србију упутила се на Врачар, одакле је испред зграде Милана Поповића снимила видео и објавила да јој не дозвољава ни да види њиховог сина Александра.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-20/05202020063438.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="705" />

Убрзо је прекршила и полицијски час који је био на снази од 17 часова до 5 часова, па је морала да плати новчану казну. Приведена је тада у полицијску станицу Нови Београд због кретања без дозволе за време полицијског часа.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фарук

20.05.2020 20:57

Ако не може да пјева, могла би да сними још један порно фим у кућној изради и случајно га пусти на интернет. И та умјетност се добро плаћа.

ОДГОВОРИТЕ