Severina izgubila još jedan sudski spor!

Severina Kojić izgubila je još jedan sudski spor koji vodi oko borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom kojeg ima sa bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem.

Zabava 20.05.2020 | 20:42
Severina izgubila još jedan sudski spor!

S obzirom na to da je pandemija korona virusa i dalje na snazi, nastupa nema već više od dva meseca, pa je i Severina navodno u finansijskim poteškoćama.

Piše se kako su ona i Igor pred razvodom braka, međutim, u hrvatskim sudovima nije prispeo takav zahtev, piše 24sata.hr.

- Pevačica je u međuvremenu izgubila još jedan sudski spor. Seve se žalila na privremenu meru Općinskog građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne sme objavljivati fotografije maloletnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Fejsbuku. Takođe, morala je ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu meru. Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dečaka. Radi se o privremenoj meri koja vredi do okončanja parnice između bivših partnera - navodi "24 sata".

Ukoliko slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve bi morala da plati nekih 660 evra, a kazna će se povećavati, i to dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Severina je početkom marta došla u Beograd kako bi videla sina Aleksandra, međutim, usledilo je proglašenje vanrednog stanja pa je ostala u porodičnoj kući svog supruga, Igora Kojića.

Nedugo zatim Severina se oglušila o mene Vlade Republike Srbije, kada je prekršila meru obavezne samoizolacije nakon ulaska u Srbiju. Naime, kada je došla u Srbiju uputila se na Vračar, odakle je ispred zgrade Milana Popovića snimila video i objavila da joj ne dozvoljava ni da vidi njihovog sina Aleksandra.

Ubrzo je prekršila i policijski čas koji je bio na snazi od 17 časova do 5 časova, pa je morala da plati novčanu kaznu. Privedena je tada u policijsku stanicu Novi Beograd zbog kretanja bez dozvole za vreme policijskog časa.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Faruk

20.05.2020 20:57

Ako ne može da pjeva, mogla bi da snimi još jedan porno fim u kućnoj izradi i slučajno ga pusti na internet. I ta umjetnost se dobro plaća.

ODGOVORITE