"Власт искористила ванредно стање да нас осиромаши"

"Добро сте се окористили на муци овога народа у току ванредног стања", рекао је посланик СДС у Народној скупштини РС Небојша Вукановић.

Република Српска 20.05.2020 | 12:10
"Власт искористила ванредно стање да нас осиромаши"

Коментаришући изјаву премијера Владе Радована Вишковића који је рекао да се Влада Српске спремала још од појаве вируса у Кини, Вукановић је рекао да је неуставно уведена ванредно стање.  

"Ви нисте спремни ни за корону, ни за поплаве ви сте само за пљачку спремни", истакао је Вукановић.

"Милијарду марака сте нас задужили да би суспендовали НСРС у вријеме ванредног стања. Питам вас ко ће то враћати?", казао је Вукановић.

Нагласио је, да је понижена Народна скупштина тиме што данас се сједница одржава у згради Владе РС.  

 

 

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

П

20.05.2020 10:40

Могу они данас укинути ванредно стање, али то ништа не значи, јер за блентави народ ванредно стање данас тек почиње. Почиње стање у којем ће се тај исти народ борити за кору хљеба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

20.05.2020 14:24

Браво Вукане! Сада се види ко је прави издајник.

Name

лудило

20.05.2020 10:45

Познато свима никада ништа нормално не требамо очекивати од криминалаца РС док не оду са власти РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

20.05.2020 13:53

Сподобе са купљеним дипломама раде шта хоће, али неће докле хоће.

Name

Мики

20.05.2020 10:59

Дзаба Вукане прицас... кад све резимске новине- портали, фаворизују Висковица и Дудука- мислим у Србији, прецизније например Блиц!!! Вуцко и ОН имају добре талове.... као помазу они нас у РС....цццц Колики је извоз а колики увоз у РС из Србије??? И нормално да Вуцко има привредни раст, а ми пропаст- некоме одговара насе стање, па наравно првом комсији, да не казем Брату...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша Најбољи

20.05.2020 13:52

Оличење поштења, части, родољубља, и интелигенције. Храбар витез, Истинољубив, међу вуковима грабежљивим, похлепним, и злим. НЕ БОЈ СЕ НЕБОЈША никога, сем Господа Бога Јединога. Амин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

20.05.2020 16:54

Вријеме је да Додик оде,а Вукан га замијени.Има ту неку харизму коју ријетко који политицар има,има несто сто политицари инаце немају.Нецемо се лагати,и Додик је тотално атипицан политицар,и мозете признати или не,али маса народа га и воли због тога.Али доста је и њега,вријеме је за праведне људе,без било какве мрље у прослости.НАПРИЈЕД ВУКАНЕ,НАРОД ЈЕ УЗ ТЕБЕ,ЈЕР ИМАС ТУ ЦРТУ ДА БУДЕС ВОДЈА!!!

Name

Борис

20.05.2020 17:29

Да нам је сваки министар попут Вукана, имали би смо златне пчеле. Овако имамо лијене волове и паразите у власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.05.2020 23:17

Кад би само неко пустио буву да це Вукан бити министар МУПа или правде, исту ноц би се многи кофери попаковали и многи би кренули пут станова које покуповасе од народне муке пи Србији, Словенији, Црној Гори, Русији. Било би пола Бања Луке у Новом Саду и Београду. Па она лактаска волина је досла вецерас избезумљена да му псује мртвог оца иако никакво право није имао да говори на скупстини. Страх и немоц им се увукао у кости тресу се ко прутови од помисли да би само један такав министар и 3, 4 постене и одлуцн судије и тузиоца за 6 мјесеци потрпали пола резима у затвор, јер они пљацкају, они не врсе проневјере које покривају папирима они колико су бахати бјесомуцно отимају као да сутра не постоји, не скривајуци трагове. Бруцос права и економије могу доказати њихове крадје.