"Vlast iskoristila vanredno stanje da nas osiromaši"

"Dobro ste se okoristili na muci ovoga naroda u toku vanrednog stanja", rekao je poslanik SDS u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović.

Republika Srpska 20.05.2020 | 12:10
"Vlast iskoristila vanredno stanje da nas osiromaši"

Komentarišući izjavu premijera Vlade Radovana Viškovića koji je rekao da se Vlada Srpske spremala još od pojave virusa u Kini, Vukanović je rekao da je neustavno uvedena vanredno stanje.  

"Vi niste spremni ni za koronu, ni za poplave vi ste samo za pljačku spremni", istakao je Vukanović.

"Milijardu maraka ste nas zadužili da bi suspendovali NSRS u vrijeme vanrednog stanja. Pitam vas ko će to vraćati?", kazao je Vukanović.

Naglasio je, da je ponižena Narodna skupština time što danas se sjednica održava u zgradi Vlade RS.  

 

 

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

P

20.05.2020 10:40

Mogu oni danas ukinuti vanredno stanje, ali to ništa ne znači, jer za blentavi narod vanredno stanje danas tek počinje. Počinje stanje u kojem će se taj isti narod boriti za koru hljeba.

ODGOVORITE
Name

Uhh

20.05.2020 14:24

Bravo Vukane! Sada se vidi ko je pravi izdajnik.

Name

ludilo

20.05.2020 10:45

Poznato svima nikada ništa normalno ne trebamo očekivati od kriminalaca RS dok ne odu sa vlasti RS.

ODGOVORITE
Name

РЕ

20.05.2020 13:53

Сподобе са купљеним дипломама раде шта хоће, али неће докле хоће.

Name

Miki

20.05.2020 10:59

Dzaba Vukane pricas... kad sve rezimske novine- portali, favorizuju Viskovica i Duduka- mislim u Srbiji, preciznije naprimer Blic!!! Vucko i ON imaju dobre talove.... kao pomazu oni nas u RS....cccc Koliki je izvoz a koliki uvoz u RS iz Srbije??? I normalno da Vucko ima privredni rast, a mi propast- nekome odgovara nase stanje, pa naravno prvom komsiji, da ne kazem Bratu...

ODGOVORITE
Name

Небојша Најбољи

20.05.2020 13:52

Оличење поштења, части, родољубља, и интелигенције. Храбар витез, Истинољубив, међу вуковима грабежљивим, похлепним, и злим. НЕ БОЈ СЕ НЕБОЈША никога, сем Господа Бога Јединога. Амин!

ODGOVORITE
Name

Andric

20.05.2020 16:54

Vrijeme je da Dodik ode,a Vukan ga zamijeni.Ima tu neku harizmu koju rijetko koji politicar ima,ima nesto sto politicari inace nemaju.Necemo se lagati,i Dodik je totalno atipican politicar,i mozete priznati ili ne,ali masa naroda ga i voli zbog toga.Ali dosta je i njega,vrijeme je za pravedne ljude,bez bilo kakve mrlje u proslosti.NAPRIJED VUKANE,NAROD JE UZ TEBE,JER IMAS TU CRTU DA BUDES VODJA!!!

Name

Boris

20.05.2020 17:29

Da nam je svaki ministar poput Vukana, imali bi smo zlatne pčele. Ovako imamo lijene volove i parazite u vlasti

ODGOVORITE
Name

Re

20.05.2020 23:17

Kad bi samo neko pustio buvu da ce Vukan biti ministar MUPa ili pravde, istu noc bi se mnogi koferi popakovali i mnogi bi krenuli put stanova koje pokupovase od narodne muke pi Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Rusiji. Bilo bi pola Banja Luke u Novom Sadu i Beogradu. Pa ona laktaska volina je dosla veceras izbezumljena da mu psuje mrtvog oca iako nikakvo pravo nije imao da govori na skupstini. Strah i nemoc im se uvukao u kosti tresu se ko prutovi od pomisli da bi samo jedan takav ministar i 3, 4 postene i odlucn sudije i tuzioca za 6 mjeseci potrpali pola rezima u zatvor, jer oni pljackaju, oni ne vrse pronevjere koje pokrivaju papirima oni koliko su bahati bjesomucno otimaju kao da sutra ne postoji, ne skrivajuci tragove. Brucos prava i ekonomije mogu dokazati njihove kradje.