Глумац из Сумрак саге и његова девојка пронађени мртви у стану!

Глумац Грегори Тајри Бојс који је у филмском серијалу "Сумрак сага" (Тwилигхт) играо Тајлера Кроулија преминуо је у 31 години.

Забава 19.05.2020 | 14:17
Глумац из Сумрак саге и његова девојка пронађени мртви у стану!

Он је проађен мртав 13. маја, заједно са својом девојком Натали Адепоју (27), потврдили су медицински истраживачи у Лас Вегасу.

Узрок смрти младог пара још није познат.

Њихова тела пронађена су у стану у Лас Вегасу у којем су заједно живели, а чекају се налази обдукције и токсиколошког вештачења.

Глумца и његову девојку пронашла је мртве његова рођака, која је тада такође била код куће, а било јој је чудно што је глумчев аутомобил и даље паркиран испред, у време када је требало да буде у Лос Анђелесу, пише британски Метро.

Према незваничним информацијама, у стану је пронађена "прашкаста супстанца", наводи ТМЗ.

Грегори је био најпознатији по улози Тајлера у чувеном филмском серијалу "Сумрак", где је играо једног од школских пријатеља Беле Свон, коју је тумачила Кристен Стјуарт.

У једној од сцена, он губи контролу за воланом свог камионета и умало удара Белу, када Едвард (којег је играо Роберт Патинсон) ускаче и спаси је.

Прославио је 30. рођендан 5. децембра, а у срцепарајућој рођенданској објави признао је како "није веровао да ће догурати до те бројке".

- У једном моменту нисам мислио да ћу догурати до 30-те. Чинио сам силне грешке у прошлости, као и сви, али данас је дан када могу само да се сећам оног најбољег. Какво време да будеш жив - написао је тада.

У својој последњој објави прошле недеље, изјавио је љубав својој девојци на Дан мајки: "Срећан Дан мајки мојој десној руци, мојој краљици! Волим те".

Тајри је имао у плану да са својом девојком отвори ресторан и био је веома заузет око тога.

Његова мајка се од сина опростила на Фејсбуку потресним речима: "Болесна сам без тебе. Сломљена, изгубљена и у болу".

За собом је оставио десетогодишњу ћеку Алају, док је његова девојка имала сина.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар