Glumac iz Sumrak sage i njegova devojka pronađeni mrtvi u stanu!

Glumac Gregori Tajri Bojs koji je u filmskom serijalu "Sumrak saga" (Twilight) igrao Tajlera Kroulija preminuo je u 31 godini.

Zabava 19.05.2020 | 14:17
Glumac iz Sumrak sage i njegova devojka pronađeni mrtvi u stanu!

On je proađen mrtav 13. maja, zajedno sa svojom devojkom Natali Adepoju (27), potvrdili su medicinski istraživači u Las Vegasu.

Uzrok smrti mladog para još nije poznat.

Njihova tela pronađena su u stanu u Las Vegasu u kojem su zajedno živeli, a čekaju se nalazi obdukcije i toksikološkog veštačenja.

Glumca i njegovu devojku pronašla je mrtve njegova rođaka, koja je tada takođe bila kod kuće, a bilo joj je čudno što je glumčev automobil i dalje parkiran ispred, u vreme kada je trebalo da bude u Los Anđelesu, piše britanski Metro.

Prema nezvaničnim informacijama, u stanu je pronađena "praškasta supstanca", navodi TMZ.

Gregori je bio najpoznatiji po ulozi Tajlera u čuvenom filmskom serijalu "Sumrak", gde je igrao jednog od školskih prijatelja Bele Svon, koju je tumačila Kristen Stjuart.

U jednoj od scena, on gubi kontrolu za volanom svog kamioneta i umalo udara Belu, kada Edvard (kojeg je igrao Robert Patinson) uskače i spasi je.

Proslavio je 30. rođendan 5. decembra, a u srceparajućoj rođendanskoj objavi priznao je kako "nije verovao da će dogurati do te brojke".

- U jednom momentu nisam mislio da ću dogurati do 30-te. Činio sam silne greške u prošlosti, kao i svi, ali danas je dan kada mogu samo da se sećam onog najboljeg. Kakvo vreme da budeš živ - napisao je tada.

U svojoj poslednjoj objavi prošle nedelje, izjavio je ljubav svojoj devojci na Dan majki: "Srećan Dan majki mojoj desnoj ruci, mojoj kraljici! Volim te".

Tajri je imao u planu da sa svojom devojkom otvori restoran i bio je veoma zauzet oko toga.

Njegova majka se od sina oprostila na Fejsbuku potresnim rečima: "Bolesna sam bez tebe. Slomljena, izgubljena i u bolu".

Za sobom je ostavio desetogodišnju ćeku Alaju, dok je njegova devojka imala sina.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar