ЕУ 2012. објавила стрип у коме је описана корона

Европска унија је 2012. наручила и објавила стрип "Заражени" који је језиво предвидео оно што се догађа са глобалном пандемијом ковида 19. Међутим, у овој пропагандној презентацији обрачуна са вирусом, глобалистички бирократи на крају спасавају планету.

Свијет 19.05.2020 | 11:42
ЕУ 2012. објавила стрип у коме је описана корона

Како пише "Самит њуз", стрип "Заражени" је продукција Међународне групе за сарадњу и развој Европске комисије. Није био намењен широкој јавној потрошњи, већ се делио унутар институција ЕУ. Направљено је свега неколико стотина стрипова?! 

Графички роман приказује научнике у лабораторији у Кини који експериментишу са смртоносним патогенима. Одједном се из будућности појављује "јунак" упозоравајући власти на надолазећу пандемију и представља противотров из свемира. Онда јунаку зли опортунисти украду лек и продају га фармацеутској компанији. 

Нацртана прича из 2012. садржи и пренос новог вируса са животиња на људе на препуној пијаци попут оне у Вухану!

- Заиста, замислите да ли сте на овој пијаци заражени новим заразним агенсом - каже главни саветник УН за заразне болести, додајући: - Вероватно то не бисте ни схватили до краја инкубационог периода.

Публикација сугерише да би авионски летови убрзали ширење болести, затим се "црта" неуспех Светске здравствене организације да делује довољно брзо да заустави пандемију. У стрипу је осликано и заседање Парламента ЕУ, у којем се Брисел залаже за интегрисану европску сарадњу у вези са глобалним здравственим питањима и представља агенда "Јединствено здравство" (Оне хеалтх). 

Такође, током "вируса" предвиђене су драконске мере безбедности, укључујући социјално дистанцирање, које свакодневни живот чине "потпуно неподношљивим". На крају, по властитој фикцији еврократа, њихов глобализам спасава планету.

Последњи цртежи стрипа показују заседање Парламета ЕУ и славље победе над вирусом.

У збиљи, шеф ЕУ за науку 2020. је поднео оставку због нестручног одговора на вирус корона од институција ЕУ.

(Информер)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

А

19.05.2020 09:50

"ТЕОРИЈА" завјере?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

19.05.2020 10:44

Ре. Без оно Теорија

Name

Монструми

19.05.2020 12:26

Осмислили како и даље да цовјецанство злостављавају у своју корист, једнакост, људска права и слобода су само манипулаторско мртво слово на папиру коју нам подваљују у савременом добу,а питање је колико смо заиста одмакли од праисторијског цовјека......

Name

Ре А

19.05.2020 13:16

Наравно, све сто се нормално и логицно уклапа у интересе моцника ниподастава се и дезавуисе са синтагмом "Теорија завјере"...имамо и код нас доста локалних примјера.

Name

Лека

19.05.2020 13:48

ТЕОРИЈА ЗАВЈЕРЕ НЕ ПОСТОЈИ,ВЕЦ САМО ПРАКСА ЗАВЈЕРЕ КОЈУ МУДРИЈИ И СЛОБОДОУМНИ ПРЕПОЗНАЈУ У СВАКОМ ДЕСАВАЊУ ГЛОБАЛНОМ,РЕГИОНАЛНОМ ПА ЦАК ЛОКАЛНОМ.ТВОРЦИ ТЕ САТАНИСТИЦКЕ ЗАВЈЕРЕ СУ ТОЈ ТЕЗИ ДАЛИ ИМЕ "ТЕОРИЈА ЗАВЈЕРЕ"У НАДИ ДА ЈЕ ОБЕСМИСЛЕ.

Name

За монструми

19.05.2020 15:43

Ја мислим да ово не вази за демократске земље. "једнакост, људска права и слобода су само манипулаторско мртво слово на папиру". Ово овде све наведено вази за земље попут С. Кореје, бивсег СССР-а од првог дана, у Кини, Путинова Русија и многе друге диктаторске земље. 10. 12. 1948 објављена људска права. Није прихватио: Јузна Африка, јасно засто Апартхеид, Саудијска Арабија и знате ко јос није, СССР. Да је раније објављена наравно ни Хитлер не би прихватио. У свим западним земљама, у Јапан, у Нови Зеланд, Аустралији, у демократским земљама постоје људска права, гдје год постоји парламентарна контрола резима, то знаци висе странацки систем.

Name

ре за Монструми

20.05.2020 15:34

Јеси ли ти пијан или блесав? Демократија је друге највећа превара свијета свих времена. Какве слободе, каква права, ето ти Yоутубе - чим се нешто не свиди доктор Билл Менгеле Гатесу, одмах се цензурише. А о домаћим шаторашима, малинарима и гаражлијама да не пичам. Ако им станеш на пут, има да те поједе мрак, онако демократски, као Давида.

Name

парола

19.05.2020 17:21

Живио кинески зид! Не могу амерички и европски лопови преварити кинеске лопове.

ОДГОВОРИТЕ