EU 2012. objavila strip u kome je opisana korona

Evropska unija je 2012. naručila i objavila strip "Zaraženi" koji je jezivo predvideo ono što se događa sa globalnom pandemijom kovida 19. Međutim, u ovoj propagandnoj prezentaciji obračuna sa virusom, globalistički birokrati na kraju spasavaju planetu.

Svijet 19.05.2020 | 11:42
EU 2012. objavila strip u kome je opisana korona

Kako piše "Samit njuz", strip "Zaraženi" je produkcija Međunarodne grupe za saradnju i razvoj Evropske komisije. Nije bio namenjen širokoj javnoj potrošnji, već se delio unutar institucija EU. Napravljeno je svega nekoliko stotina stripova?! 

Grafički roman prikazuje naučnike u laboratoriji u Kini koji eksperimentišu sa smrtonosnim patogenima. Odjednom se iz budućnosti pojavljuje "junak" upozoravajući vlasti na nadolazeću pandemiju i predstavlja protivotrov iz svemira. Onda junaku zli oportunisti ukradu lek i prodaju ga farmaceutskoj kompaniji. 

Nacrtana priča iz 2012. sadrži i prenos novog virusa sa životinja na ljude na prepunoj pijaci poput one u Vuhanu!

- Zaista, zamislite da li ste na ovoj pijaci zaraženi novim zaraznim agensom - kaže glavni savetnik UN za zarazne bolesti, dodajući: - Verovatno to ne biste ni shvatili do kraja inkubacionog perioda.

Publikacija sugeriše da bi avionski letovi ubrzali širenje bolesti, zatim se "crta" neuspeh Svetske zdravstvene organizacije da deluje dovoljno brzo da zaustavi pandemiju. U stripu je oslikano i zasedanje Parlamenta EU, u kojem se Brisel zalaže za integrisanu evropsku saradnju u vezi sa globalnim zdravstvenim pitanjima i predstavlja agenda "Jedinstveno zdravstvo" (One health). 

Takođe, tokom "virusa" predviđene su drakonske mere bezbednosti, uključujući socijalno distanciranje, koje svakodnevni život čine "potpuno nepodnošljivim". Na kraju, po vlastitoj fikciji evrokrata, njihov globalizam spasava planetu.

Poslednji crteži stripa pokazuju zasedanje Parlameta EU i slavlje pobede nad virusom.

U zbilji, šef EU za nauku 2020. je podneo ostavku zbog nestručnog odgovora na virus korona od institucija EU.

(Informer)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

A

19.05.2020 09:50

"TEORIJA" zavjere?

ODGOVORITE
Name

Miki

19.05.2020 10:44

Re. Bez ono Teorija

Name

Monstrumi

19.05.2020 12:26

Osmislili kako i dalje da covjecanstvo zlostavljavaju u svoju korist, jednakost, ljudska prava i sloboda su samo manipulatorsko mrtvo slovo na papiru koju nam podvaljuju u savremenom dobu,a pitanje je koliko smo zaista odmakli od praistorijskog covjeka......

Name

Re A

19.05.2020 13:16

Naravno, sve sto se normalno i logicno uklapa u interese mocnika nipodastava se i dezavuise sa sintagmom "Teorija zavjere"...imamo i kod nas dosta lokalnih primjera.

Name

Leka

19.05.2020 13:48

TEORIJA ZAVJERE NE POSTOJI,VEC SAMO PRAKSA ZAVJERE KOJU MUDRIJI I SLOBODOUMNI PREPOZNAJU U SVAKOM DESAVANJU GLOBALNOM,REGIONALNOM PA CAK LOKALNOM.TVORCI TE SATANISTICKE ZAVJERE SU TOJ TEZI DALI IME "TEORIJA ZAVJERE"U NADI DA JE OBESMISLE.

Name

Za monstrumi

19.05.2020 15:43

Ja mislim da ovo ne vazi za demokratske zemlje. "jednakost, ljudska prava i sloboda su samo manipulatorsko mrtvo slovo na papiru". Ovo ovde sve navedeno vazi za zemlje poput S. Koreje, bivseg SSSR-a od prvog dana, u Kini, Putinova Rusija i mnoge druge diktatorske zemlje. 10. 12. 1948 objavljena ljudska prava. Nije prihvatio: Juzna Afrika, jasno zasto Apartheid, Saudijska Arabija i znate ko jos nije, SSSR. Da je ranije objavljena naravno ni Hitler ne bi prihvatio. U svim zapadnim zemljama, u Japan, u Novi Zeland, Australiji, u demokratskim zemljama postoje ljudska prava, gdje god postoji parlamentarna kontrola rezima, to znaci vise stranacki sistem.

Name

re za Monstrumi

20.05.2020 15:34

Jesi li ti pijan ili blesav? Demokratija je druge najveća prevara svijeta svih vremena. Kakve slobode, kakva prava, eto ti Youtube - čim se nešto ne svidi doktor Bill Mengele Gatesu, odmah se cenzuriše. A o domaćim šatorašima, malinarima i garažlijama da ne pičam. Ako im staneš na put, ima da te pojede mrak, onako demokratski, kao Davida.

Name

parola

19.05.2020 17:21

Živio kineski zid! Ne mogu američki i evropski lopovi prevariti kineske lopove.

ODGOVORITE