Џокер постаје тата!

Хоакин Феникс памтиће ову годину, у фебруару је добио Оскара за своје тумачење Џокера, а сада га чека много озбиљнији посао. Постаје тата.

Забава 18.05.2020 | 19:56
Џокер постаје тата!

Интернет гори након сазнања да чувени Џокер и глумица Руни Мара чекају своје прво дете.

Глумица, која је иначе веома ситне грађе у последње време се појављује у веома широким стварима, да би прекрила стомак, а како медији тврде, Мара је у шетом месецу трудноће.

Иначе, пар је почео да се забавља пре три године, на снимању филма Спајка Џонса, када су снимали Марију Магдалену.

Феникс је говорио какао је прво био уверен да га Мара презире, а онда је схватио да јој се изгледа допада, али да је она превише стидљива да би му то рекла.

Она је једина девојка коју сам икад претраживао на интернету", објаснио је. "Били смо само пријатељи, оон лајн . Никада то нисам урадио. Никад нисам гледао девојке он лајн."

Средином прошле године пар се верио.

Глумац који је одрастао у култу, једно време живео од просјачења, најтеже је поднео губитак брата, славног глумца Ривера Феникса.

Ривер Финикс преминуо је због предозирања 31. октобра 1993. године. Хоакин у интервјуу је признао да је имао утисак да је брат био уз њега у свим животним ситуацијама, чак и кад није био физички присутан.

"Мислим да сам осећао његово присуство и вођство у много случајева", рекао је Хоакин Финикс.

Глумац ретко прича о смрти брата и ово је први пут да је био отворен о трагедији која је погодила његову породицу.

"У том тренутку кад сте веома рањиви, хеликоптери прелећу преко ваше главе, неки људи узурпирају ваш посед. То је нарушило мој процес туговања", додао је Финикс.

Наиме, Ривер је помогао Хоакину да поново заволи глумачки посао после непријатних искустава које је имао као дете у Холивуду.

Извор: Курир.рс Фото: Профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар