Džoker postaje tata!

Hoakin Feniks pamtiće ovu godinu, u februaru je dobio Oskara za svoje tumačenje Džokera, a sada ga čeka mnogo ozbiljniji posao. Postaje tata.

Zabava 18.05.2020 | 19:56
Džoker postaje tata!

Internet gori nakon saznanja da čuveni Džoker i glumica Runi Mara čekaju svoje prvo dete.

Glumica, koja je inače veoma sitne građe u poslednje vreme se pojavljuje u veoma širokim stvarima, da bi prekrila stomak, a kako mediji tvrde, Mara je u šetom mesecu trudnoće.

Inače, par je počeo da se zabavlja pre tri godine, na snimanju filma Spajka Džonsa, kada su snimali Mariju Magdalenu.

Feniks je govorio kakao je prvo bio uveren da ga Mara prezire, a onda je shvatio da joj se izgleda dopada, ali da je ona previše stidljiva da bi mu to rekla.

Ona je jedina devojka koju sam ikad pretraživao na internetu", objasnio je. "Bili smo samo prijatelji, oon lajn . Nikada to nisam uradio. Nikad nisam gledao devojke on lajn."

Sredinom prošle godine par se verio.

Glumac koji je odrastao u kultu, jedno vreme živeo od prosjačenja, najteže je podneo gubitak brata, slavnog glumca Rivera Feniksa.

River Finiks preminuo je zbog predoziranja 31. oktobra 1993. godine. Hoakin u intervjuu je priznao da je imao utisak da je brat bio uz njega u svim životnim situacijama, čak i kad nije bio fizički prisutan.

"Mislim da sam osećao njegovo prisustvo i vođstvo u mnogo slučajeva", rekao je Hoakin Finiks.

Glumac retko priča o smrti brata i ovo je prvi put da je bio otvoren o tragediji koja je pogodila njegovu porodicu.

"U tom trenutku kad ste veoma ranjivi, helikopteri preleću preko vaše glave, neki ljudi uzurpiraju vaš posed. To je narušilo moj proces tugovanja", dodao je Finiks.

Naime, River je pomogao Hoakinu da ponovo zavoli glumački posao posle neprijatnih iskustava koje je imao kao dete u Holivudu.

Izvor: Kurir.rs Foto: Profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar