Турски глумац отказао женидбу због Карлеуше!

Најтраженији турски глумац у Србији, Миран Асланбеy, познат по улози у серији "Немогућа љубав", има проблеме са вереницом, ни мање ни више него због Јелене Карлеуше!

Забава 18.05.2020 | 17:39
Турски глумац отказао женидбу због Карлеуше!

Глумац ускоро треба да се жени, али велико је питање да ли ће Миран задржати прелепу Сандру. Она га је ухватила како нон-стоп гледа Карлеушине слике и клипове са наступа.

Да све буде горе, лепа девојка, пореклом из Јерменије је схватила да је њен вереник изгубио главу за секси певачицом. У бесу му је рекла да више не жели ни да га чује, ни да га види!

- Миран и Сандра је требало да се венчају у јуну, али од тога изгледа нема ништа - започиње извор и додаје:

- Сандра је ухватила згодног глумца како се буквално губи док гледа у ЈК и анализира њене облине и секси покрете док наступа. Ма дечко се буквално не скида са Јелениног Инстаграма. Сандри одмах било јасно да је он изгубио главу за српском певачицом! Иначе, она зна да је Јелена мегапопуларна широм Европе. Чак и у свету, а о Балкану да и не говоримо, па је због тога још више одлепила - објашњава извор и додаје:

- Много се изнервирала кад је видела како њен будући муж откида на српску певачицу. Чак је покупила ствари и отишла на неколико дана из стана у ком живи са Мираном.

Иначе, Миран зна ЈК и одраније јер је била често у Турској када је њен муж Душко играо за Бешикташ.

- Чак им је и певала када су побеђивали. Тако да њу знају сви познати у Истанбулу јер су те њене наступе преносиле све телевизије. Миран је и тада приметио каква је она рибетина. А још сад кад је чуо да ће Душко можда опет доћи да игра за неки турски клуб, начисто се помамио!

- Зато је и отишао на Јеленин профил, чисто да се мало подсети колико је лепа и згодна, а пре свега посебна. Међутим, кад га је вереница ухватила на делу, пао јој је мрак на очи! Рекла му је да иде да охлади главу, а да се он примири уколико мисли да је задржи - завршава извор.

Извор: Република.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар