Turski glumac otkazao ženidbu zbog Karleuše!

Najtraženiji turski glumac u Srbiji, Miran Aslanbey, poznat po ulozi u seriji "Nemoguća ljubav", ima probleme sa verenicom, ni manje ni više nego zbog Jelene Karleuše!

Zabava 18.05.2020 | 17:39
Turski glumac otkazao ženidbu zbog Karleuše!

Glumac uskoro treba da se ženi, ali veliko je pitanje da li će Miran zadržati prelepu Sandru. Ona ga je uhvatila kako non-stop gleda Karleušine slike i klipove sa nastupa.

Da sve bude gore, lepa devojka, poreklom iz Jermenije je shvatila da je njen verenik izgubio glavu za seksi pevačicom. U besu mu je rekla da više ne želi ni da ga čuje, ni da ga vidi!

- Miran i Sandra je trebalo da se venčaju u junu, ali od toga izgleda nema ništa - započinje izvor i dodaje:

- Sandra je uhvatila zgodnog glumca kako se bukvalno gubi dok gleda u JK i analizira njene obline i seksi pokrete dok nastupa. Ma dečko se bukvalno ne skida sa Jeleninog Instagrama. Sandri odmah bilo jasno da je on izgubio glavu za srpskom pevačicom! Inače, ona zna da je Jelena megapopularna širom Evrope. Čak i u svetu, a o Balkanu da i ne govorimo, pa je zbog toga još više odlepila - objašnjava izvor i dodaje:

- Mnogo se iznervirala kad je videla kako njen budući muž otkida na srpsku pevačicu. Čak je pokupila stvari i otišla na nekoliko dana iz stana u kom živi sa Miranom.

Inače, Miran zna JK i odranije jer je bila često u Turskoj kada je njen muž Duško igrao za Bešiktaš.

- Čak im je i pevala kada su pobeđivali. Tako da nju znaju svi poznati u Istanbulu jer su te njene nastupe prenosile sve televizije. Miran je i tada primetio kakva je ona ribetina. A još sad kad je čuo da će Duško možda opet doći da igra za neki turski klub, načisto se pomamio!

- Zato je i otišao na Jelenin profil, čisto da se malo podseti koliko je lepa i zgodna, a pre svega posebna. Međutim, kad ga je verenica uhvatila na delu, pao joj je mrak na oči! Rekla mu je da ide da ohladi glavu, a da se on primiri ukoliko misli da je zadrži - završava izvor.

Izvor: Republika.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar