Ухапшен фудбалер Челсија због злостављања

Фудбалер Челсија и енглеске репрезентације Калум Хадсон-Одо, ухапшен је у недељу после свађе са женом, јавио је лист “Сан”.

Фудбал 18.05.2020 | 10:11
Ухапшен фудбалер Челсија због злостављања

Лондонска полиција је у изјави том листу истакча да су службеници и Служба хитне помоћи били позвани у недељу у раним јутарњим часовима “поводом извештаја о жени којој није добро”.

У извештају се даље наводи да је жена одведена у болницу, а мушкарац ухапшен на месту догађаја и остао је у притвору полиције, пренео је Ројтерс.

Ово је само још једна од невиђених глупости фудбалера у Енглеској током пандемије.

Први је Џек Грилиш током карантина ишао на журку, потом је откривено да је Кајл Вокер и организовао оргије у својој кући и тако прекршио мере британске владе. Вокеров случај био највише под лупом, па како тврде остврски медији, угрожен му је и стаус у репрезентацији Енглеске.

Што се Одоија тиче, он је преко друштвених мрежа упознао једну девојку, како британски медији наводе, манекенку. Онда ју је позвао у свој дом, на крају су се и “покачили”, њој је позлило, па је позвала позвала полицију и хитну помоћ. 

Калум Хадсон-Одои (19) је ове сезоне уписао 17 наступа у Премијер лиги за Челси, све док пандемија Ковид-19 није зауставила такмичење. Прошле године дебитовао је за селекцији Енглеске и играо у три утакмице.

Подсетимо, управо је крилни фудбалер Челсија био први играч у Енглеској за којег је откривено да је позитиван на корона вирус.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар