Uhapšen fudbaler Čelsija zbog zlostavljanja

Fudbaler Čelsija i engleske reprezentacije Kalum Hadson-Odo, uhapšen je u nedelju posle svađe sa ženom, javio je list “San”.

Fudbal 18.05.2020 | 10:11
Uhapšen fudbaler Čelsija zbog zlostavljanja

Londonska policija je u izjavi tom listu istakča da su službenici i Služba hitne pomoći bili pozvani u nedelju u ranim jutarnjim časovima “povodom izveštaja o ženi kojoj nije dobro”.

U izveštaju se dalje navodi da je žena odvedena u bolnicu, a muškarac uhapšen na mestu događaja i ostao je u pritvoru policije, preneo je Rojters.

Ovo je samo još jedna od neviđenih gluposti fudbalera u Engleskoj tokom pandemije.

Prvi je Džek Griliš tokom karantina išao na žurku, potom je otkriveno da je Kajl Voker i organizovao orgije u svojoj kući i tako prekršio mere britanske vlade. Vokerov slučaj bio najviše pod lupom, pa kako tvrde ostvrski mediji, ugrožen mu je i staus u reprezentaciji Engleske.

Što se Odoija tiče, on je preko društvenih mreža upoznao jednu devojku, kako britanski mediji navode, manekenku. Onda ju je pozvao u svoj dom, na kraju su se i “pokačili”, njoj je pozlilo, pa je pozvala pozvala policiju i hitnu pomoć. 

Kalum Hadson-Odoi (19) je ove sezone upisao 17 nastupa u Premijer ligi za Čelsi, sve dok pandemija Kovid-19 nije zaustavila takmičenje. Prošle godine debitovao je za selekciji Engleske i igrao u tri utakmice.

Podsetimo, upravo je krilni fudbaler Čelsija bio prvi igrač u Engleskoj za kojeg je otkriveno da je pozitivan na korona virus.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar