Њујорк: Од короне се опоравило 5.400 полицајаца

Више од 5.400 полицајаца Њујорка вратило се на посао након што су се опоравили од инфекције новим корона вируса, саопштила је у недјељу њујоршка полиција.

Свијет 18.05.2020 | 07:51
Њујорк: Од короне се опоравило 5.400 полицајаца

До сада је укупно 5.648 полицајаца било позитивно на корона вирус, а њих 149 је још болесно, преноси ЦНН.

Полиција у Њујорку наставља да обилази ресторане, барове, супермаркете, салоне и јавна мјеста како би подсетила грађане о забрани окупљања и поштовању мјера социјалног дистанцирања. 

Италијански министар здравља Роберто Сперанца упозорио је синоћ грађане да остану опрезни, док се та земља спрема да ублажи мере донете ради спречавања ширења корона вируса.

Он је указао да "тежак део" почиње данас, јер ће много више људи бити напољу и већа је могућност преношења заразе "Данас ће понашање које смо научили бити потребније него пре. Вирус још нисмо победили.

Није присутан као пре неколико недеља, али је још ту и зато морамо да останемо опрезни", рекао је Сперанца током интервјуа на државној телевизији.

(Тањуг) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Корона исто као Баба Рога

18.05.2020 07:15

Полицајцима иде иста плата и сад ако су добили коророну 95 их ниста не осјети али сто да ради кад мозе куци да буде а плата иста.Корона је опасна за болесне и људе са слабим имунитетом а за здраве је као обицан грип или мање од тога.

ОДГОВОРИТЕ