Бред Пит чека седмо дете?!

Глумац Брад Пит могао би ускоро добити седмо дете и то са млађом љубавницом.

Забава 14.05.2020 | 18:33
Бред Пит чека седмо дете?!

Холивудског глумца, Бреда Пита, након развода од глумице Анђелине Џоли, страни медији прате у стопу. Тако се прво писало да се помирио са бившом Џенифер Анистон, а сада и да чека СЕДМО дете.

Док поједини инострани медији тврде да је управо Џенифер трудна, други истичу како је Бред дете направио непознатој девојци.

Наиме, мајка детета је о свему одлучила проговорити, а реч је о млађој девојци из Лос Анђелеса која се налази у двадесетима.

"Чекам Бредово дете", кратко је изјавила наводна Бредова љубавница, чије име страни медији нису хтели да открију из "правних разлога".

Овим поводом огласио се и неименовани извор који тврди да је непозната девојка Бреда упознала на једној приватној журци, на којој су се "спетљали". 

Бред и Анђелина су били заједно више од десет година, а у браку две године. Заједно имају шесторо деце - троје биолошке и троје усвојене. Разишли су се у септембру 2016. године.

Подсетимо, папараци су пре неколико дана ухватили глумицу Алиу Схаwкат како излази из Питовог дома, те се шушка да су њих двоје у вези. Како ће она реаговати на ове наводе, остаје да видимо.

Извор: Мондо.рс Фото: Геттy 

Коментари / 0

Оставите коментар