Bred Pit čeka sedmo dete?!

Glumac Brad Pit mogao bi uskoro dobiti sedmo dete i to sa mlađom ljubavnicom.

Zabava 14.05.2020 | 18:33
Bred Pit čeka sedmo dete?!

Holivudskog glumca, Breda Pita, nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli, strani mediji prate u stopu. Tako se prvo pisalo da se pomirio sa bivšom Dženifer Aniston, a sada i da čeka SEDMO dete.

Dok pojedini inostrani mediji tvrde da je upravo Dženifer trudna, drugi ističu kako je Bred dete napravio nepoznatoj devojci.

Naime, majka deteta je o svemu odlučila progovoriti, a reč je o mlađoj devojci iz Los Anđelesa koja se nalazi u dvadesetima.

"Čekam Bredovo dete", kratko je izjavila navodna Bredova ljubavnica, čije ime strani mediji nisu hteli da otkriju iz "pravnih razloga".

Ovim povodom oglasio se i neimenovani izvor koji tvrdi da je nepoznata devojka Breda upoznala na jednoj privatnoj žurci, na kojoj su se "spetljali". 

Bred i Anđelina su bili zajedno više od deset godina, a u braku dve godine. Zajedno imaju šestoro dece - troje biološke i troje usvojene. Razišli su se u septembru 2016. godine.

Podsetimo, paparaci su pre nekoliko dana uhvatili glumicu Aliu Shawkat kako izlazi iz Pitovog doma, te se šuška da su njih dvoje u vezi. Kako će ona reagovati na ove navode, ostaje da vidimo.

Izvor: Mondo.rs Foto: Getty 

Komentari / 0

Ostavite komentar