Моззарт Ваше сигурно мјесто

Из ове компаније поручују да им је безбједност корисника и запослених на првом мјесту – сва отворена уплатно-исплатна мјеста темељно се и редовно дезинфикују, постављене су заштитне баријере, оператери у заштитној опреми...

Забава 14.05.2020 | 16:36
Моззарт Ваше сигурно мјесто

Републички штаб за ванредне ситуације омогућио је рад приређивачима игара на срећу од 11. маја, али уз поштовање превентивних мјера које се односе на спрјечавање вируса.

У Моззарту истичу да су све ове мјере спровели и прије одлуке Републичког штаба и да су спремно дочекали поновно отварање локала, те да корисници њихових услуга могу бити потпуно сигурни и увјерени да су подузете апсолутно све мјере превенције које прописује струка.

Међу поменутим мјерама су, између осталог, ограничен број особа у просторији, одржавање социјалне дистанце, постављање баријера између радника и корисника, обавезна дезинфекција…

“Још на почетку пандемије вируса корона ми смо самоиницијативно предузели бројне радње које су имале за циљ да спрече ширење инфекције, и да заштите како наше запослене, тако и наше кориснике. Прије одлуке о затварању свих кладионица наше колеге које раде на уплатно-исплатним мјестима биле су у обавези да носе заштитну опрему, а у локалу је могао да буде само један корисник. Такође, дезинфиковали смо локале више пута дневно, а све то је резултирало чињеницом да међу запосленима Моззарта не постоје заражени вирусом корона, као ни међу корисницима који су посјећивали наше објекте”, истичу из компаније Моззарт.

Из ове компаније позивају и своје клијенте да буду одговорни прије свега према себи и својим породицама и да користе заштитну опрему како бисмо сви заједно побиједили у овој борби.

“Уложили смо велике напоре да наши локали буду потпуно безбједни и можемо да тврдимо да су они сигурна мјеста за све који у њих долазе. Али свакако апелујемо на наше кориснике да поштују препоруке, држе социјалну дистанцу и користе маске и рукавице. Циљ нам је да наши локали поново буду мјесто добре забаве, као и прије пандемије”, поручују из Моззарта.

Моззарт је претходних недјеља борбу против вируса корона водио на више фронтова. Корисницима су понуђене посебне погодности уколико се одлуче да користе Моззартове услуге преко интернета, а ова компаније значајну помоћ пружила је и држави и свим грађанима.

Наиме, Моззарт је донирао 150.000 КМ за борбу против вируса корона, и то давањем новчане помоћи болницама широм Републике Српске, дијељењем пакета најстаријим и најугроженијим грађанима, активирањем запослених кроз волонтерске акције…

“Наша компанија је добар примјер како сви заједно можемо да се изборимо са пандемијом. Запослени су показали висок ниво солидарности, возили су дезинфекциона средства болницама, носили пакете старијим суграђанима, давали крв, а компанија је све вријеме посебно водила рачуна о њиховој безбједности, што кроз обезбјеђивање заштитне опреме, што кроз свакодневне препоруке запосленима о мјерама које треба да преузму како би заштитили себе.”

“Безбједност нам је увијек на првом мјесту, то смо више пута доказали, и зато можемо да кажемо с поносом да је Моззарт сигурно мјесто за све своје играче”, закључују из Моззарта.

Пандемија вируса корона промијенила је многима приоритете, али у компанији Моззарт истичу да је њима безбједност приоритет годинама - сигурност на уплатно-исплатним мјестима, као и заштићене онлајн новчане трансакције заштитни су знаци лидера у приређивања игара на срећу у региону, а Моззарт је успјешно савладао и изазов који је пред све нас поставио ЦОВИД-19. 

(БН)